Aihe

Onko somessa julkaistavaa kuvaa pakko kehua?

Anonyymi

Joku Odusogasieppiaitolehti tms. julkaisee somessa kuvansa. Kommentti kenttään lävähtää totuus, olet lihonut, makkaraa vyötäröllä ,selluliittiä reisillä. Kauhea tilitys mediassa miten joku on epäkohtelias. Miksi totuutta ei saa kertoa? Jos totuutta ei kestä niin parempi olla kuviaan laittamatta muiden nähtäville.Eikö?

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lola-lehmältä on rahat loppu niin kuvia julkaisemalla saa kalja- ja jätskirahaa. Ja aina parempi jos sanot jotain negatiivista, koska silloin Seiskaan voi laittaa taas jutun "Lola vastasi viiltävästi"-otsikolla ja taas Lola saa muutaman kolikon lisää.

  • Anonyymi

   Joo, Lola on lihonut, mutta sitä ei saa sanoa ääneen. Kauhea puolustelu, että ollaan kehopositiivisia eikä ulkomuoto merkitse mitään.

   Lehdissä uutisoidaan aina näitä "viiltäviä kuitteja", joita somejulkkis läväyttää. Milloin näkyy tissit, haarat, milloin mitäkin ja lihavuudet, mutta kaikkien tulisi hymistellä ja sanoa kuinka kaunis olet.

   Mielestäni ei ole kaunista läskit tursuaa, raskausarvet, meikittömyys, karvat ym ym. Silti kun joku on niin rohkea, että julkaisee tällaisen kuvan, niin kaikki hokevat kuinka kaunis olet.

   No ei se ole kaunista. Ehkä se on rohkeaa. Ja ihmisillä pitäisi olla oikeus vaikka kulkea uimarannalla omina itsenään kaikkine vikoineen ym. Koska ei kukaan meistä ole täydellinen somefiltteröity tapaus. Tai että ihmiset uskaltaisivat elää normaalia elämää luonnollisena.

   En sitten tiedä, pitääkö kaikkien läskien ryhtyä burleskitähdiksi. Ei sitä välttämättä halua nähdä. Ja kuuluuko jokaisen "voimaantua" alastonkuvissa.

  • Anonyymi

   Läski on epätervettä kuten kännissä riekkuminen. Jos laittaisi kuvan ollessaan ympäripäissään, niin eikö sitäkään saisi kommentoida? Kyse on täsmälleen samasta asiasta, kun esitellään epätervettä elämäntapaa.a

  • Anonyymi

   Mitä enemmän kuvat saavat klikkauksia, sitä enemmän "neidit" tienaavat.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   674
   6531
  2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   5023