Aihe

Saako Sinimustat edes kerättyä riittävästi kannattajakortteja

Anonyymi

ja jos saa, niin hyväksyykö oikeusministeriö yhdistyksen rekisteröitymisen puolueeksi. Puoluelain mukaan puolueen on noudatettava kansanvaltaisia periaatteita toiminnassaan ja päätöksenteossa.

Yhdistys lakkauttaisi maahanmuuton. Se perustaisi rekisterin, jolla seurattaisiin ulkomaalaistaustaisen väestön määrää. Rekisteriin kirjattaisiin ihmisten etnisyys, kieli ja uskonto. Se myös rajoittaisi tapaa, jolla media kertoo suomalaisuudesta ja perhe-elämästä.

Heidän puolueohjelmasta nousee esiin melko jyrkkiä uskonnollisia ajatuksia, jollaisia ei ole totuttu kuulemaan nykypäivänä edes kristillisdemokraateilta.

Uskonto ja perhe; tärkeitä asioita ja tämän ympärillä puolue ajaa sellaisia asioita, että valtio palkitsee alamaisiaan verohelpotuksilla lapsiluvun mukaan. Irtoseksiä ei hyväksytä.

Sinimustat näyttää asettuvan myös turkistarhausta vastaan, sopii siis vihreille.

Veikkaan että kannattajia ei hirveästi tule saamaan.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvin on poikkeava puolue kaikista muista.

   • Anonyymi

    Poikkeavien puolue... Ovat kieltämässä PORNON!!🤯


  • Anonyymi

   Kiinnostus tälläkin palstalla on kova. Saa ehdottomasti.

  • Anonyymi

   Vuosi aikaa kerätä kannattajakortit sähköisesti tai paperisina. Tarvittava määrä on 5000 kpl. Sinimustilla ei ole tähtäimessä vielä kuntavaalit vaan vasta 2023 eduskuntavaalit.

   • Anonyymi

    Nii, mutta mitä sitten?


   • Anonyymi

    Sähköisen kannatusilmoituksen käynnistys helpottaa kummasti puolueen perustamista, joten eiköhän tämäkin synny Suomen puoluekartalle.

    Uuden puolueen ei edes kannata yrittää kunnallisvaaleihin, paljon tärkeämpi on keskittyä eduskuntavaalehin ja sisäänpääsyyn jotta puoluetuki saadaan pyörimään.


  • Anonyymi

   Ei tule menestymään. On sen verran outoa touhua.

   • Anonyymi

    Nimenomaan.


  • Anonyymi

   Kiinnostusta riittää tälläkin palstalla.

  • Anonyymi

   Onnetonta räpistelyä. Veikkaan, että kauas jää viidestätuhannesta kannattajasta.

  • Anonyymi

   Sinimustat ovat selkeän rasistinen ja äärioikeistolainen ryhmittymä. Kelpaavat vihervasemmistolaisille olkiukoksi, ja saavat siitä syystä heiltäkin kannatusta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   373
   4682
  2. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   345
   3292