Aihe

Suomi tarvitsee 500 000 maahanmuuttajaa seuraavan 30 vuoden aikana

Anonyymi

Koska itäinen Eurooppa alkaa olla demografisesti kuorittu pois (ehkä Ukrainaa lukuunottamatta) uudet tulokkaat todennäköisesti Keski-Aasiasta, arabimaista, Kaakkois-Aasiasta ja Afrikasta.

Koska suomalaiset eivät halua synnyttää maahan uusia kansalaisia täytyy niitä alkaa päästää muualta. Sitä saa mitä tilaa.

14

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuskinpa tarvitaan noista maista ketään. Katsos, kun niiden tulijoiden pitäisi osata jotain ja olla halukkaita tekemään töitä. Lisäksi teknologia menee sitä vauhtia eteenpäin, että vähemmälläkin väkimäärällä selvitään.

   • Anonyymi

    Joo kunnon tiluksia jääpi meille ain harvakseltaan ja varataan kunnon välineet millä näitä puollustamme rapakon tapaisin tyylein, miten entisaikain toimivat.


  • Anonyymi

   Kuka sinulle on noin valehdellut? Veikkaanpa mamutusmediaamme ja sen tilausasiantuntijoita.

   Jo lähitulevaisuudessa koneet tekevät lähes kaikki välttämättömät työt, kuten arvovaltainen tulevaisuudentutkijoiden raati kertoi.

   Ihminen tulee olemaan lähinnä vain rasite ja kuluerä kehittyneille yhteiskunnille. Ja massatyöttömyydestä tulee pysyvä tila.

  • Anonyymi

   Ihmiskunta selviää vaan sillä.että väki vähenee ja oikein kunnolla.

  • Tarvitaan ja tarvitaan, mutta millaista materiaalia saadaan? Hyödyllistä maahanmuutoa vai sosiaalitukiperäistä humanitaarista maahansijoitusta kehitysmaista? Millä houkutellaan työperäistä maahanmuuttoa ja miten työllistetään, kun työpaikat on maasta kortilla ja työmarkkinoiden trendi on heikompaan päin? Vai onko tarkoitus vain saada synnyttäjiä ja suurten ikäluokkien korvaajia?

  • Anonyymi

   Suomen täytyy nämä muunkulturellien ilmaiseläjät katella täältä ulos
   - muuta menetelmää meitillä ei tuu olemaan

   • Anonyymi

    No mitä muuta tänne on tulossa kun kehitysmaamuslimeita?


  • Anonyymi

   Täällä ei saa ylistää Allaahia, muuten tulee bannia!

   • Anonyymi

    Kyllä saa, sen leviämisen vastustaminen Suomessa on kielletty....


  • Anonyymi

   Ei Suomi tietenkään tarvitse maahanmuuttajia korkeasti koulutettujen ulkopuolella. Noin tohtoritaso ja 3000 kuussa palkka jos tulee työn perässä. BREXITJÄLKEISESSÄ ENGLANNISSA
   on tämän tapainen ehto maahantulolle. Tuottavuuden kasvu ja teknologian kehittyminen poistaa hanttihommat ja keskustamaalaisliiton

   Helsingissä Haho kommentoi pormestarivaaleja 3.2. "Maahanmuutosta ei kuulemma pidä puhua kuntavaaleissa, koska siitä ei päätetä kunnissa. Maahanmuutto ja monikulttuuristuminen ikään kuin vain tapahtuvat. Kuitenkin kaikkien muiden puolueiden pormestariehdokkaat julistavat aikovansa edistää maahanmuuttoa ja monikulttuuria"

   • Anonyymi

    Toivottavasti tolkunihmiset heräävät ajoissa todellisuuteen.... Stadissa pormestareiksi Natsima, Tännemäki ja Pihalla oleva Ellun Kana? Ei todellakaan hyvältä näytä Suomalaisuuden kannalta!


  • Anonyymi

   Minkä takia tänne napa-alueille, jossa asuminen ilmastoa eniten rasittaa, pitäisi väkeä kuskata? Jos oltais oikeasti ilmastosta huolissaan muuttoliike olisi toisinpäin.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Nämä Isis joukkojen jäsenet nopeuttavat kalifaatti unelmaa.....


  • Anonyymi

   Katsokaa oikeasti Yanter Yasan, Seida Sohrabin twiittauksia Islamin hienoudesta!
   Heillä on varmasti tietoa ja kokemusta ”rauhanuskonnosta” ja sen käyttäytymisestä länsimaisissa yhteiskunnissa, kuten Suomessa!
   On todella lapsellista uskoa että nämä kehitysmaataustaiset Islamin palvojat integroituisivat mihinkään länsimaiseen yhteiskuntaan, kuten Suomeen!

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   298
   16388
  2. Poliisit vei pakolla Virolaisen Joogayrittäjän Koronatestiin

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs
   Maailman menoa
   338
   7420