Aihe

Äärivasemmisto entistä väkivaltaisempi Saksassa!

Anonyymi

Viime vuonna viranomaiset rekisteröivät 1359 äärivasemmistolaisten suorittamaa väkivaltaista iskua, mikä merkitsee 29 prosentin kasvua vuoteen 2019 verrattuna, jolloin rekisteröitiin 1052 väkivaltaista iskua.

Viime vuonna liittovaltion perustuslain suojeluvirasto (Verfassungsschutz) varoitti vasemmistolaisen äärilaidan radikalisoitumisesta ja terrorismirakenteiden nousemisesta vasemmistolaisissa ääriliikkeissä.

Suojeluirasto kertoo, että vakaviin fyysisiin vammoihin ja mahdolliseen kuolemaan suhtaudutaan hyväksyvästi äärivasemmistossa.

Näistä on Yle taas hiljaa.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Äärivasemmisto ja "äärioikeisto" ovat lähes joka asiassa hyvin lähellä toisiaan. Molemmat ovat vasemmistolaisia, sosialistisia.

  • Anonyymi

   Yle ei tosiaan kerro koskaan mitään Saksan äärivasemmiston sikailuista.

  • Anonyymi

   Suomessa herätellään taas henkiin äärivasemmistolaista Suomen kommunistista puoluetta. Onneksi ei saa yhtään edustajaa eduskuntaan.

  • Anonyymi

   Ihme sakkia nuo, varmasti jotain koulupudokkaita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömyyden loputtomasta piinasta eroon?

   Olen hyvin kouluttautunut . Omaan useita tutkintoja. Ikää on 56v. Jäin 3v sitten työttömäksi, sen jälkeen olen hakenut yli 150 työpaikkaa tuloksetta
   272
   6801
  2. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   105
   4164