Niinistö avajaiset ja paskan puhuminen

Anonyymi

Presidentti Niinistön ja konklaavilaisten olisi syytä noudattaa omia valtiopäivien avajaispuheensa neuvoja että: Hetken huuma tai tunne siitä, että minähän vain menin ja olin siinä kun muutkin, joukossa tai sen jatkeena, ei puolustukseksi riitä. Eikä sekään, että yllyttivät.Pitää osata itse pysähtyä, edes hetkeksi, ajattelemaan. Vaikkapa vain, että missä minä nyt oikein olenkaan mukana?
Niinistön mukaan oppi on yleispätevä. .......... Aivan koskee kaikkia konklaavilaisia ja sen tukijoita ja hännystelijöitä.
Toisin kuin Niinistö selittää niin suomea ei uhkaa vihapuhe vaan Koiviston konklaavin kaltaiset demokratiaa halveksivat rikokset ja niiden korjaamatta jättämiset.

25

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joo niinhän tuo totesi että joukossa tyhmyys tiivistyy.

      • Anonyymi

        Vai tais joukkoaan.


    • Anonyymi

      Haukkuu venäjän näytösoikeuden käyntejä muttei suomen 6.5.1992 lähtien käymiä konklaavin näytösoikeuden käyntejä. Meillä näytösoikeuden käynnit ovat olleet järjestelmällisiä siitä asti.

    • Anonyymi

      Järkyttävää ja itsenäisyyttämme halventavaa oli kyllä, kun tasavallan presidentti eduskuntatalon edessä tutisee ja muistuttaa vapaan maamme kansalaisia, että meillä on 1300 km yhteistä rajaa Venäjän kanssa. Pelkääkö Niinistö, että jos sanotaan poikkipuolinen sana niin venäläiset hyökkää rajan yli koko pituudelta. Syyt poliitikkojemme varovaisuuteen ovat kyllä taloudelliset. Kansaa vaan hämätään sota-ajan kauhukuvilla kun ei kehdata tunnustaa, että suomalaisella on sydämen paikalla viiden kopeekan kolikko, kuten Stalinkin jo aikoinaan analysoidessaan, mistä narusta vetää.

      • Anonyymi

        Nappiin meni Stalinin arvio suomalaisista, Koiviston konklaavilaisilla ainakin on sydämen paikalla viiden kopeekan kolikko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nappiin meni Stalinin arvio suomalaisista, Koiviston konklaavilaisilla ainakin on sydämen paikalla viiden kopeekan kolikko.

        Viidellä kopeekalla konklaavin perilliset möivät suomalaiset ikivelallisiksi ulkomaiselle perintätoimistolle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viidellä kopeekalla konklaavin perilliset möivät suomalaiset ikivelallisiksi ulkomaiselle perintätoimistolle.

        Viiden kopeekan verran ulosottohenkilö saa provisiota joka kerta nykästessään eettisesti erittäin kyseenalaisesti köyhän mummon mitättömistä eläkesatasista Koiviston konklaavin luomia ikivelkoja kuukausittain hautaan saakka. Ulosottoväen palkkaneuvotteluissa hyödynnettiin Stalin havaintoa kansanluonteestamme, sydämen paikalla 5 kopeekan kolikko. Sillä hinnalla ulosotto toimii kuin rasvattu. Mummon satasesta syö moni, paitsi köyhä mummo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nappiin meni Stalinin arvio suomalaisista, Koiviston konklaavilaisilla ainakin on sydämen paikalla viiden kopeekan kolikko.

        Sama pätee pakkoruotsiin. Pakkoruotsin poistamiseksi on tehty monta yritystä. Vuoden 2015 vaalikoneiden ennakkotietojen perusteella enemmistö kansanedustjaedustajaehdokkaista olisi poistanut pakkoruotsin.
        VAAN kuinkas kävikään?
        Kansalaisaloite sai 50.000 allekirjoitusta ja Kokoomuksen Sanni Grahn-Laasonen opetusministerinä vesitti viivyttelyllä pienimuotoisen pakkoruotsittoman kielikokeilunkin.
        Viiden kopeekan päättäjiä.
        Pakkoruotsisäätiön 1.400 - 3.000 euron vaalituet velvoittivat kansanedustajia enemmän.


    • Anonyymi

      Tasaisin väliajoin päättäjämme presidenttejä myöten kehottavat meitä kansalaisia aina muistamaan elämässämme, että meillä on 1300 km yhteistä rajaa Venäjän kanssa. Helkkarin hännystelijät, lopettakaa sitten se paskaraja, jos kerran niin ahdistaa itsenäisyys. Bonuksena 70-luvun urajohteiset teiniliittopoliitokotkin näkisivät vihdoin vanhuuden päivillään nuoruudenhaaveensa toteutuvan rauhanomaisena liittymisenä naapurisuurvaltaan.

      • Anonyymi

        Tuossahan paljastit perussuomalaisten salaisimman toiveen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossahan paljastit perussuomalaisten salaisimman toiveen.

        Tutustu historiaan vitsiniekka, 70-luvulla ei ollut perussuomalaisia vielä keksittykään. Kyseessä on Halosen sukupolven toive, eikä se ole salainen.


    • Anonyymi

      Nythän on niin...... että vihapuhe ei sovi eurooppalaisiin arvoihin. Olemme osa euroopan unionia. Emme pärjää yksinämme. Islamisointi on vaan hyväksyttävä. (kö)

      • Anonyymi

        Suomalaisilta edellytetään loputonta mukautumista ja ihannoidaan tolkun ihmisiä. Mitään kritiikkiä mihinkään suuntaan ei katsota hyvällä vaan heti pienimmästäkin syystä moralisoidaan vihapuheargumentilla ja vältellään ristiriitoja kaikissa tv-paneeleissakin. Älkää nyt hyvät ihmiset viekö viimeisiäkin temperamentin rippeitä flegmaattisesta kansastamme.


    • Anonyymi

      Taasko siellä Lasol-rouva on kirjoitellut? Muista kuitenkin, että se Lysol ei ole juotavaksi kelpaavaa.

    • Anonyymi

      Yhteisvastuukeräykseen 5 kopeekan sydämellä köyhien ulosottovanhusten puolesta. Ontuu, ontuu.

    • Anonyymi

      Toivottavasti sanomalehdissä julkistettavissa pakkohuutokauppailmoituksissa kihlakunnanvoudit ovat luopuneet 1990-luvun tavastaan paljastaa velallisiksi tuomittujen naisten syntymäajat. Niiden julkistaminen vaaransi naisten elämää ja aiheutti suurta pelkoa joka päivä (mikä lienee tarkoituskin), koska syntymäajan perusteella kaiken maailman perverssit saattoivat seurata minkä ikäisille, ahdinkoon ja hätään joutuneille naisille saattoi soittaa häiriintyneitä puheluita ja tarjota helpotusta rahatilanteeseen prostituution avulla ja käyttää hädänalaista tilaa hyväkseen mitä moninaisimmin tavoin. Velalliseksi tuomittujen syntymäaikojen julkistaminen valtakunnallisessa lehdistössä aiheutti vuosikausien ajan suunnatonta hätää ja lisäuhkaa nuorten äitien perhe-elämässä. Kukaan presidenteistä ja oikeuslaitoksesta ei tästä piitannut. Sitä vaan hetken huumassa vain mentiin ja oltiin siinä kun muutkin, joukossa tai sen jatkeena. Halonenkin uskotteli äänestäjilleen olevansa naisten asialla, ei ollut ainakaan niiden lukuisten naisten, jotka joutuivat konklaavipyöritykseen, eikä ole vieläkään.

    • Anonyymi

      Demokratia hioo kynsiään USA:ssa, jossa halutaan osoittaa, ettei kukaan ole lain yläpuolella, ei edes presidentti. Suomessa on toisin, Koiviston konklaavilaiset presidentteineen päivineen ovat lain yläpuolella. Ei edes tutkita saati sitten syytetä.

    • Anonyymi

      Saulilta puuttuu rehellisyys ja anteeksi pyytämisen tahto Lavrovilta, perättömästä väiteestään uutisoijien edessä että Nato voisi neuvotella Venäjän kanssa tunnistamattomista lennoist, jonka jyrkästi kieltäneet !?

    • Anonyymi

      Presidenttikaudet pitäisi lyhentää neljään vuoteen. Olisi demokraattisempaa, ettei yksi henkilö köllötä 12 vuotta presidenttinä. Kukaan ei ole niin erinomainen eikä korvaamaton, vaikka Kekkosen aikakaudella lapsekas kansamme niin kuvitteli. Päinvastoin, lyhyempi kausi motivoisi liikettä luutuneisiin töppösiin.

    • Anonyymi

      Kyllä tämä on tyhmä kansa.

    • Anonyymi

      Kulissi.

    • Anonyymi

      Odotamme innolla.

    • Anonyymi

      Otamme vastaan.

    • Anonyymi

      Voi ei

    • Anonyymi

      Väinämö Kalevalan kukkuloilla

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6013
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3801
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      238
      2108
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1840
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1279
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1055
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe