Aihe

Viestejä tuonpuoleisesta

Anonyymi

Olen aamuisin joskus katsellut ohjelmaa Viestejä tuonpuoleisesta, jossa New Yorkilainen nainen viestittää lohduttavia viestejä omaisensa menettäneille ihmisille. Ihmiset itkevät ja naisen viestit tuovat heille suurta lohtua. Mutta mikä tämän ohjelman suhde on luterilaisuuteen? Pappihan harvoin sanoo saarnaspöntöstä, että sen ja sen omaisella ei ole mitään hätää ja kaikki on hyvin.
Ovatko tällaiset ohjelmat siis luterilaisuuden mukaisia? Miksi joku meedio ei voi toivotella lohtua omaisille? Mihin ihmisen sielu siis luterilaisuuden mukaan oikein joutuu kuoltuaan? Onko se sellaisessa tilassa, että voi ottaa yhteyttä? Vai onko se jo taivaassa Jumalan luona? Vai missä se oikein on?

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   << Mihin ihmisen sielu siis luterilaisuuden mukaan oikein joutuu kuoltuaan? <<

   Pyhä henki leikkaa sen irti, koska se Paavalin opin mukaan on Jumalalle vasten mielinen. Sitten siunataan kuoltua maaksi maatumaan, jonka jälkeen odotetaan ylösnousemusta. Oletettavasti opin mukaan sitten sieltä haudoista nousee zombieita, koska ei ole sielua. Ja parempihan se siellä haudassa on olla odottelemassa fyysistä ylösnousemusta, jos ei ole sielua/tietoisuutta.

  • Anonyymi

   <<Vai onko se jo taivaassa Jumalan luona?<<

   Ja taas tämä!!! Ei kristinuskossa ole taivasta, johon mennään, eikä mennä Jumalan luokse - Jumalahan on tässä uhrilahjana, voi hyvänen aika. Siinä mennään Paavalin lupaamiin tuleliekkeihin tuon fyysisen ylösnousemuksen jälkeen, siis helvettiin.

   Joka rakentaa Paavalin peustalle (syntioppi), niin Raamatun mukaan loppu on tällainen:

   1.Kor. <<3:12 Mutta jos joku rakentaa tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista, niin kunkin teko on tuleva näkyviin; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka tulessa ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on.<<

   Kai te nyt edes joskus olette olleet hautajaisissa ja kuuleet, kun pappi siunaa kuolleen ihmisen maaksi maatumaan, eikä sielua millekään taivasmatkalle?!

   • Anonyymi

    <<minkälainen kunkin teko on<<

    Ja kunkin uskovaisen teko on sellainen, että tuli palvottua saatanaa tosi Jumalan uhrilahjalla, joten sijoituspaikka on takuuvarmasti myös helvetissä, kuten tulenliekeistä näkyy.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    <<minkälainen kunkin teko on<<

    Ja kunkin uskovaisen teko on sellainen, että tuli palvottua saatanaa tosi Jumalan uhrilahjalla, joten sijoituspaikka on takuuvarmasti myös helvetissä, kuten tulenliekeistä näkyy.

    Ja jälleen todisteena Augsburgin tunnustus, luterilaisuuden tärkein tunnustus:

    << ...KRISTUS OLI tosi ihminen ja TOSI JUMALA, sillä hänen jumalallinen ja inhimillinen persoonansa olivat erottamattomasti yhtyneet. HÄNET RISTIINNAULITTIIN, JOTTA HÄN OLISI UHRI niin perisynnin kuin kaikkien muidenkin syntien tähden ja että hän SOVITTAISI JUMALAN VIHAN.<<

    Tässä on jälleen VIHA -sana, kuten Lutherin referaatissa ja vihainen Jumala on VT:n Jahve (taustoiltaan saatana), jolle Jeesus Kristuksena oli tosi JUMALA UHRILAHJA (Paavalin sanoin Raamatusta pääsiäisen teurastettu lammas), koska tämä määräsi ihmeidentekijän tapettavaksi ja näin Jeesus verellään teki uuden liiton uskovaislle Jahven kanssa, jota Jahvea itse vastusti.


   • Anonyymi

    "maasta olet sinä tullut ja maaksi pitää sinun jälleen tuleman, Jeesus Kristus on sinut viimeisenä päivänä herättävä"


  • Anonyymi

   En tiedä, että miksi juuri kysyt luterilaisuuden kannalta tätä asiaa, mutta jo vuosikymmeniä sitten luin norjalaisen, tieteellisen tutkimuksen, jossa perehdyttiin kaikkiin mahdollisiin - silloin - ajateltuihin aistien ulkopuolisiin ilmiöihin, jotka tänä päivänä useat ovat jo tieteen tuntemia ilmiöitä, ja tutkimuksen lopputuloksena todettiin kaikista todenmukaisimmaksi meedioiden toiminta. Tutkimuksessa poistettiin jopa yleisön joukosta telepatian mahdollisuus. He todella olivat yhteydessä tutkimuksen mukaan kuolleisiin henkilöihin.

  • Anonyymi

   Henkimaailma on totta. Mitään jumalaa ja jeesusta siellä ei ole saatikka helvettiä sarvipääisäntineen. Edesmenneisiin omaisiin on mahdollista saada yhtrys esim meedion kautta. Ei ole kokemusta mutta olen lukenut rajatiedon kirjallisuutta.
   Unessa tosin on kuolleet tuttavat ilmestynert, viimeksi äitini aikoja sitten edesmennyt sisko. Kysyin häneltä unessa että onko siellä jeesus ja jumala. Hän pudisti päätään ja nauroi makeasti. Hän oli eläessään uskossa oleva.

  • Anonyymi

   Mistä sä tiedät valehteleeko se meedio

   • Anonyymi

    Ei mikään. voi estää väittämästä meediota valehtelijaksi
    On kuitenkin asioita joita ei tiedä muut kuin *henki* kunnes ne tarkistetaan. Siinä se.


  • Anonyymi

   Tietyt henget matkivat niillä on samanlainen ääni kuin kuolleella henkilöllä ja tietävät hänen elämänsä varsin tarkkaan.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   420
   5026
  2. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   480
   4786
  3. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   3101