Aihe

sdp vei suomen eyhyn eu.

Anonyymi

jos ei ihmiset muista,kuka vei suomen euhun,niin kannattaa muistia virkistää.nyt nähdään mihin se on johtanut 1990 alkaen.työttömiä satojatuhansia tullut.ulkomaan kauppa ollut jo vuosia jumissa.venäjän vienti loppunut kokonaan.nyt ei ole enää kotimaista ruokatuotantoa.ulkomailta tuodaan jo pahan makuiset tomatit kurkut.liha ulkolaista g mail käsitetyä.samoin lampaan liha ulkomailta.nauta sonni brasiliasta.maatalouteen työttömiä satojatuhansia lisää.meijerit,lihajalostamot lopetettu.suomi ei ole enää omavarainen kuin 70%.kohta nälkä alkaa kolkutella ovella jos ei suomi ryhdy toimeen ja tuotantoa nosteta.nyt kaikki raha valuu ulkomaille ruokaa ostetaan.lentokoneet saastuttaa maapallon kun ruokaa lennätetään maapallon toiselta puolelta brasiliasta asti.terveisin järkyttynyt politikko.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   SDP pettää aina.
   Kauanko kannataa maksella Ammatiliitojen jäsenmaksuja ja äänestää sen mukaisesti.

  • Anonyymi

   Eu perustuu työvoiman vapaaseen liikkuvuuteen siksi halpaduunarit vei suomalaisten työpaikat. Periaatteessa me maksamme sosiaaliturvalla yritysten voiton. Hassua että demarit tällä tavalla tukevat eläkeläisiä. Ne eläkeläiset kuolee kohta, kuka teitä sitten äänestää. Ei ainakaan kukaan järjellään ajatteleva työtön.

   • Anonyymi

    SDP kannatus alamäessä YLE teki sen taas ja vääristeli gallup tuloksia.


  • Anonyymi

   Kiina pyysi suomen hallituksen tapaamaan muslimeja

   menkää helvetin kyytiä-Sauli ja Jussi potkii perseelle vauhtia.Viekää lähi-itä mukana

  • Anonyymi

   Demarit on vuosien saatossa ollut johtava heikennysten/kurjistusten läpiajo puolue. Mutta tyhmä kansa kulkee vaikka ämpäri päässä jos "asiantuntijat" suosittelee onhan se nyt nähty. Demarit vaati sitä ettei alle 25-vuotias työttömyysetuutta helposti saa vaan täytyy kitkuttaa pelkällä toimeentulotuella. Myös monet muut heikennykset on demarien läpiajamaa aikakausilta kun ovat olleet hallituksessa. Viimeisin eduskunta vaali ja onko hallituskokoonpano äänestystuloksen mukainen on suuri kysymysmerkki.

   Itse en ota ohjeita valheella ja vääryydellä valtaan päässeiltä Demareita jotka diktaattorin ottein itse itsensä hallitukseksi nimitti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   740
   7581
  2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   6283
  3. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   10
   2763
  4. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   2288