Aihe

Ollessani töissä

Anonyymi

Olin usein sairaslomalla. Ei mennyt koskaankoko kuukautta, ettenkö olisi ollut sairaana. Kun jäin sairaeläkkeelle, olen terveempi kuin koskaan. Nyt juoksen ja kävelen ja jaksan vaikka mitä. Ei käy enää siivoojakaan, siivoon itse, reippasti. Ja luon lumet ja leikkaan nurtsin. En olisi työssä olessa siihen pystynyt.

Työ sairastutti minut jatkuvasti. Enää en palaa töihin kun voin elää tervettä elämää.

Aivan ihanaa.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ilmoita ihmeessä kelaan niin työkyvyttömyyseläke tarkistetaan. Luultavasti olet nupista eläkkeellä.Elintavat vaikuttaa niin perhanasti työssä jaksamiseen. Pitkiä kävelylenkkejä niin pysyy paino normilukemissa.

   • Anonyymi

    Älä kuvittele, jos et teidä kysy.

    Olen tekonivelen saanut ihminen. En ole juoppo, ei kaikki ole samanlaisia alkoholisteja kuin sinä. Sori siitä etten ole.

    Tätä yhteiskunta haluaa, ensin sairatutaan työstä, ja sen tarkoitus on että sairaanhoidossa on aina potiaita. Ei ajatella ihmisiä vaan että yhteiskunta voi rahataa ihmisiä kun sairastuvat työstä.

    Lopeta sinäkin juopottelu, sitä ei yhteiskunta korvaa se on sun oma aiheutetettu sairaus.


  • Anonyymi

   Valesairaita on joka työpaikalla. Meilläkin yhdellä kaverilla oli aina selkä pirun kipeä kun piti tehdä jotakin. Lopulta työnantaja alkoi patistella kaveria tarkempiin tutkimuksiin ja mahdolliseen selkäleikkaukseen. Ei ole sen jälkeen valittanut selkäkipua.

   • Anonyymi

    Joo sitä tuolla eduskunnassakin on joka päivä, ja sieltä ne konstit leviää kansaan. Sielläpä sitä huijaamista on jatkuvalla syötöllä. Esimerkki tulee sieltä. Ja hyvä että tulee ilmi osaa muutkin sitten huijaa.


   • Anonyymi

    Tuo auttaisi varmaan siellä eduskunnassakin!! Mutta kun he ovat päättäneet että ei tarvi ilmoittaa sairaslomista, niin e hehän on ryyppääsmääsä päivät pitkät ja ajella takseilla. On se helppoo kun itse päättää asioista niin ei trvi kun ryypätä.

    Ei ihme ettei kukaan äänestä, kuka tuollasia edes haluaa eduskuntaan. Harmittaa van että veroissa menee meiltä kakilta heille ja aljon enemmänkin, huijareita kaikki.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   369
   8531
  2. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   7767
  3. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   374
   6225
  4. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   241
   4214
  5. Korona-altistuminen joogasalilla ja puutteelliset tiedot

   "Ylilääkäri Jarno Rieppo kertoo, että tartuntaketjujen jäljitys on kesken eikä kaikkia mahdollisesti altistuneita ole vielä tavoitettu puutteellisten
   Iisalmi
   88
   2396