Aihe

Demarien kannatus täysin koronan ja Marinin varassa

Anonyymi

Jos huomio alkaa kääntymään pois koronasta, esim. talouspolitiikkaan, työllisyyteen jne. niin demarien kannatus laskee heti.

Korona on demarien kuntavaali toivo.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No hyvin on koroan hoidettu Suomessa!

   En nyt menisi vannomaan yhdenkään puolueen saavuksia?

   Ei ole kyllä kovin kummoinen äly taloudessa, jos odottaa tämän hirveän vuoden 2020 jälkeen työllisyyden olevan huipussaan? Huonoiten onnistuttu niissä maissa jossa oikeisto vallassa! Suomi menee tämän kriisin läpi lähes kuivin jaloin.

   Kun tulee seuraava kriisi (toivottavasti siihen kuluu piiitkä aika) niin minä valitsisin heti nuorten naisten johtaman hallituksen välittömästi.

   Miehet kun tunaroivat kaiken!

   • Anonyymi

    Intersektionaaliset feministit vai hoitaa asioita...hheeeeee?


  • Anonyymi

   Juuri tämä vuoksi ei myöskään tartuntatautilain 15. pykälää käytetä, joka mahdollistaisi jo nyt rajalla korona testaukset, koska sen käyttäminen perustuisi lääkäriasiantuntijan päätökseen.

   Siksi halutaan testauksesta oma laki, jossa päätöksen tekevät valtiotiet.maisterit perheministeri Krista Kkiuru,sd, ja STM: n kansliapäälikkö Kirsti Varhila, sd.,
   Päätökselle antaa siunauksensa hallintotiet.maisteri , pääministeri Sanna Marin,sd.

   Jotta hätätilanteesta selvitään ja päästään Krista Kiurun lääketieteen asiantuntijoiden vastustuksesta johtuvasta koronaepidemian räjähdysriskistä, tehtäköön kiireesti uusi laki.

   Laissa mäörättäisiin, että asiantuntijat päättävät tartuntatautilain perusteella testauksista, paitsi niiden hallitusten aikana, joissa Krista Kiuru on sote-ministerinä.
   Silloin Krista Kiuru päättäisi ja pelastaisi suomalaiset katasrofilta ja lääkäreiden sairauksien kustannuksella tapahtuvalta rikastumiselta.

  • Anonyymi

   Korona on hallitukselle kuin "Farmari Jones" Eläinten vallankumouksen sikabyroolle.

   Liian arvokas vihollinen, että sitä voisi päästää kuolemaan.

   Tästä syystä hallituksen "rajavalvonnan tiukennus" on jo lapsellista pelleilyä. Puhutaan kovaan ääneen, kuinka rajavalvontaa nyt lisätään ja koronan pääsy maahan estetään. Samalla rajavalvonnan mahdollisuudet testata ja laittaa karanteeniin niitä jotka eivät siihen suostu, pysyvät aivan ennallaan. Eli nollassa.

   Perusajatuksena on, että jos maahantulija osaa namedropata jonkin listalla olevista perusteista, ei maahantuloa saa estää. Vaikkapa keksityn kesämökkireissun tai seurustelusuhteen. Työssäkäynti ei ole samanlainen vapaakortti, ja se kyllä jo tiedetään.

   Ne jotka tietävät sairastavansa koronaa, voivat pärskien ja niiskuttaen kävellä edelleenkin tullin läpi. Reteästi keskisormiaan heilutellen. Niiden pysäyttämiseen ei ole annettu minkäänlaisia valtuuksia.

   Hallituksen tapa ymmärtää "totuus" on sen laatuinen, että jos tulevaisuudessa tullaan toteamaan brittivariantin tulleen voimalla rajojen yli, ja kysytään miksi tähänKÄÄN ei ollut varauduttu, koska tämäKIN voitiin nähdä jo niin kaukaa ennakolta, vastataan hallituksen ministerikköjen suusta huuli pyöreänä ja silmiä pyöritellen että rajavalvontaahan tiukennettiin, nyt on joku MUU kuin hallitus, esimerkiksi vaikkapa rajavartijat kukin tykönään, jättäneet työnsä vallan tekemättä.

  • Anonyymi

   Vai todellisuudesta vieraantunut kannattaa Marinia saati Demari puoluetta.

  • Anonyymi

   Missä Marinin työllisyyspolitiikka?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   118
   4643