Aihe

Lukekaapas tästä

Anonyymi

Sataan vuoteen mahtuu 17 ministerieroa

Neljä viidestä viimeksi eronneesta on naisia.

-Arja Alho, joka joutui vuonna 1997 jättämään toisen valtiovarainministerin tehtävänsä niin sanotun Sundqvist-jupakan takia.

-Vuonna 2003 Anneli Jäätteenmäki erosi niin sanotun Irakgate-skandaalin seurauksena.

-2002 kulttuuriministeri Suvi Linden joutui eroamaan, kun paljastui, että hän oli myöntänyt valtionapua golfkentälle, jossa hän oli osakkaana.

-Vuonna 2008 Ilkka Kanerva joutui eroamaan ulkoministerin paikalta tekstiviestittelyn vuoksi. SIIS TEKSTIVIESTITTELYN VUOKSI.

-Heidi Hautala joutui vuonna 2013 eroamaan, kun hän oli sekaantunut valtionyhtiö Arctic Shippingin ja Greenpeace-järjestön väliseen kiistaan.

-Valtionyhtiö Postin työmarkkinakiista puolestaan johti tänään omistajaohjausministeri Sirpa Paateron eroon.

-Katri Kulmuni erosi jonkun esiintymispalkkiojutun takia josta hän ei itse edes ollut tietoinen. Maksoi takaisin omasta pussista (pankkilainalla)

-Pekka Haavisto roudasi Al Holin leiriltä isis terroristeja ja heidän lapsiaan Suomeen ja valehteli, että he olivat itse karanneet, kävelleet kuuman aavikon yli Turkkiin ja matkustaneet Suomeen. Kysyttäessä, oliko Suomen valtio avustanut näiden terroristien matkaa joko rahallisesti tai muuten, Haavisto vastasi, että EI OLE. Kun totuus paljastui niin Suomen valtio olikin maksanut 60 000 €. Haavistio oli vielä erottanut konsulipäällikkö Pasi Tuomisen tehtävästään koska tämä ei ollut suostunut lainvastaiseen toimintaan. Haavisto sai vihreiden luottamuksen eikä hän joutunut eroamaan eikä eronnut oma-aloitteisesti. Että näin ”oikeusvaltio toimii”. Kuten Halla-aho totesi: "Vihreät ovat vaarallinen äärijärjestö".Tämä on kuin suoraan venäjältä.

https://www.verkkouutiset.fi/pekka-haaviston-salaisen-toimeksiannon-jarjestolle-maksettiin-60000-euroa/#a9b0

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miesten ääliöhyökkäykset naisia kohtaan näkyy myös tämän hallituksen aikana!

   Toisaalta naiset ovat niin paljon viisaampia kuin miehet, että kokevat jo pienestä tönimisestä luottamuksen menneen.

   Miehet kun pitävät huolta vain omasta lompakosta!

  • Anonyymi

   DAG on laskuttanut ulkoministeriötä kolmesti loppuvuoden 2019 aikana yhteensä 59 950 eurolla. Syys- ja lokakuulle päivätyt laskut ovat suuruudeltaan 29 950 euroa ja 23 980 euroa. Viimeinen lasku on päivätty joulukuun 31. päivälle ja sen suuruus on 6 020 euroa.

   Eikös tuo ole paljon enemän kuin 60 000 €. Ainakin Miettisen laskuopin mukaan.

   • Anonyymi

    Vihervassareille raha on vain paperia ja painomustetta ja sitähän riittää.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   156
   8343
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   299
   5475
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   244
   3384