Aihe

Missä ne teke silmälasien linssit.

Anonyymi

Kun saat silmälasi recepti ja tilat silmälasi likkestä silmälasit niin ne lähettä ne jonnekin missä ne teke nihin linssit ja saat silmälasit 2 vikkon päästä eli missä ne teke silmälasien linssit.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kannattaa kysyä sitä suoraan optikkoliikkeestä. Saattaa olla eroja eri optikkoliikkeiden välillä. Googlettaen näyttäisi siltä, että silmälasilinssien hionta on siirtynyt ulkomaille jo useita vuosia sitten.

   • Anonyymi

    Ps. Kun on nk. silmälasiresepti, niin sillä voi toki tilata itse uusia silmälaseja suoraan ulkomaisista netissä olevista silmälasikaupoista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ps. Kun on nk. silmälasiresepti, niin sillä voi toki tilata itse uusia silmälaseja suoraan ulkomaisista netissä olevista silmälasikaupoista.

    Tekemällä itse tilaus pelkkien näöntarkkuusarvojen mukaan, silmälasit harvoin onnistuu aivan täsmällisesti yksiteholasit voi onnistua jotenkuten, mutta tilaukseen tarvitaan muitakin mittauksia jotta linssit saadaa hiottua ja kohdistettua kehyksiin kohdalleen.


  • Anonyymi

   Eri yritykset hiotuttaa eri maissa.
   Nisseniltä (= Instru) ostin viimeksi, siitä on ehkä nelisen vuotta ja silloin hiotuttivat Virossa ja päin honkia. Yritettiin uudestaan ,taas päin honkia, sain rahat takaisin.
   Aikaisemmin onnistui Nisseniltä, kun hiotuttivat jossain muussa maassa,
   olisko ollut Aasiassa asti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   620
   6286
  2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   4780