Aihe

Eilen katsoin dokumetin.

Anonyymi

Tiedä häntä kuuluuko tämä tälle palstalle,mutta jos jollakin olisi samansuuntaisia ajatuksia. Olen jo kauvan miettinyt mikä on tuo pieni sarvi uusi "valtio" joka nousee lopunaikana ja myös ns.antikristusta. kun tietotekniikka alkoi kehittymään niin alussa on tuo www. ja nyt tuo netin maailma elää ihan omaa elämäänsä tietoverkkoineen ja verkkoineen. Siellä kulkee raha,politiikka jne oikeastaan kaikki on ajettu digitalisesti nettiin ja kohta emme voi tomia jollei meillä ole verkkopankkia tai muuta sellaista älylaitetta jolla pääsee hoitamaan asioiaan. Siihen dokumenttiin katsoin tosiaan miten esim: valtapolitiikka usassa hahmottuu kiinteistöbisnekseen ja siellä on katu; 666. viides avenue. Tämä löytyy netflix dokumentista ja miten kiinteistöbisnes sortaa heikkoja,köyhiä ja tekaistaan ylimääräisä maksuja ilman todisteita. No tämä siis toinen asia,mutta silmäni ja ajatukset nauliintuivat 666 avenue. Ja yhdistin sen ajatuksissani tähän www ,- ja miten rahamaailmassa jo ollaan syvällä keinotelussa, miten se vaikuttaa jo ympärimaailmaa. Älylaitteet edes auttavat juuri miten kaikkia seurataan mitä teet ym. Kolmas onkin se netin käytön seuranta jonka ns. fb oli Sannikan haastattelussa miten tullaan seuraamaan ulkopuolisten tarkkailioden avustuksella myös yksityisten ihmisten kirjoittelua fb. Tämä löytyy sannikka /ylearkisto viime viikko. Olen todella huolissani nyt miten yksi pieni älylaite eli puhelin joka kytkeytyy niin moneen asiaan elämässämme. Onko joillakin samansuuntaisia ajatuksia,-tietoa mihin ollaan oikein menossa. Jo nyt ilman www,-alkuista sivua emme pääse pankkiin,-rahoitusjärjestelmä ,rahan kytky usan ja maailman bisneksiin/kiintoeistö ym markkinointiin. Tavallisen ihmisen on kohta mahdoton olla ilman älylaitetta,ei pääse edes pankkiin ym.Passia,terveyden ajanvarausta ym.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hesekiel 28 kuvaa paholaista kun se vielä oli enkeli.

   "suuressa viisaudessasi olet kaupankäynnillä kartuttanut rikkautesi, ja niin sinun sydämesi on ylpistynyt rikkaudestasi-"

   Eli se oli kaupankävijä , on, ja kaikki sen palvelijat rakastavat kaupankäynnillä ja keinottelulla rikastumista. Siksi Talous on osa sen valtakuntaa. Valtion Talous on koneistona osa pedon valtakunnan kokonaisuutta.

   Nämä 666-avanue -jutut vain paljastaa tuon valtakoneiston osatekijät. Ja sen röyhkeys on nyt lopunaikana yhä suurempaa ettei se enää edes viitsi salata juoniaan. Kaikki tulee julki mutta ihmiset ei enää välitä. He ovat viihteen turruttamia, pahuus on vain viihdettä.

   Sakarja 5 kuvaa myös talouden (eefa-mitta) ja jumalattomuuden yhteyttä. Uskon että "Sinearin maa" on amerikka joka on talouden keskus.
   Sinne siirtyi historian kaikkina aikoina kaikkien sotien aarteet.

   • Anonyymi

    Eli "peto" ehkä ei ole yksi ihminen vaan monien yksikköjen kokonaisuus.

    Paavali puhui monesta antikristuksesta. Samoin voi olla monta "petoa" tai pedon kuvaa.
    Mutta myös yksi ylin peto ja pedon kuva.

    Monet miljardöörit muuttuvat vähitellen persoonattomiksi "pedon kuviksi". Leikkelevät naamaansa ja näyttävät lopulta vahanukeilta.
    Palvovat petoa.

    Näin ollen siihen kokonaisuuteen kuuluu globalismi, tietokone yhteiskunta, rahanvalta ja talous. Ne kaikki palvelevat samaa kehitysta, raakuutta, ahneutta, orjuutta, valvontaa.

    Mutta meidän toivo on Kaikkivaltias jolla on KAIKKI valta ja Hän tuhoaa tuon pedon valtakunnan yhtä helposti kuin nyt on maailma kaaoksessa pienen viruksen takia.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   348
   7442
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   289
   5463
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   236
   4072
  4. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   4055