Eilen katsoin dokumetin.

Anonyymi

Tiedä häntä kuuluuko tämä tälle palstalle,mutta jos jollakin olisi samansuuntaisia ajatuksia. Olen jo kauvan miettinyt mikä on tuo pieni sarvi uusi "valtio" joka nousee lopunaikana ja myös ns.antikristusta. kun tietotekniikka alkoi kehittymään niin alussa on tuo www. ja nyt tuo netin maailma elää ihan omaa elämäänsä tietoverkkoineen ja verkkoineen. Siellä kulkee raha,politiikka jne oikeastaan kaikki on ajettu digitalisesti nettiin ja kohta emme voi tomia jollei meillä ole verkkopankkia tai muuta sellaista älylaitetta jolla pääsee hoitamaan asioiaan. Siihen dokumenttiin katsoin tosiaan miten esim: valtapolitiikka usassa hahmottuu kiinteistöbisnekseen ja siellä on katu; 666. viides avenue. Tämä löytyy netflix dokumentista ja miten kiinteistöbisnes sortaa heikkoja,köyhiä ja tekaistaan ylimääräisä maksuja ilman todisteita. No tämä siis toinen asia,mutta silmäni ja ajatukset nauliintuivat 666 avenue. Ja yhdistin sen ajatuksissani tähän www ,- ja miten rahamaailmassa jo ollaan syvällä keinotelussa, miten se vaikuttaa jo ympärimaailmaa. Älylaitteet edes auttavat juuri miten kaikkia seurataan mitä teet ym. Kolmas onkin se netin käytön seuranta jonka ns. fb oli Sannikan haastattelussa miten tullaan seuraamaan ulkopuolisten tarkkailioden avustuksella myös yksityisten ihmisten kirjoittelua fb. Tämä löytyy sannikka /ylearkisto viime viikko. Olen todella huolissani nyt miten yksi pieni älylaite eli puhelin joka kytkeytyy niin moneen asiaan elämässämme. Onko joillakin samansuuntaisia ajatuksia,-tietoa mihin ollaan oikein menossa. Jo nyt ilman www,-alkuista sivua emme pääse pankkiin,-rahoitusjärjestelmä ,rahan kytky usan ja maailman bisneksiin/kiintoeistö ym markkinointiin. Tavallisen ihmisen on kohta mahdoton olla ilman älylaitetta,ei pääse edes pankkiin ym.Passia,terveyden ajanvarausta ym.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hesekiel 28 kuvaa paholaista kun se vielä oli enkeli.

      "suuressa viisaudessasi olet kaupankäynnillä kartuttanut rikkautesi, ja niin sinun sydämesi on ylpistynyt rikkaudestasi-"

      Eli se oli kaupankävijä , on, ja kaikki sen palvelijat rakastavat kaupankäynnillä ja keinottelulla rikastumista. Siksi Talous on osa sen valtakuntaa. Valtion Talous on koneistona osa pedon valtakunnan kokonaisuutta.

      Nämä 666-avanue -jutut vain paljastaa tuon valtakoneiston osatekijät. Ja sen röyhkeys on nyt lopunaikana yhä suurempaa ettei se enää edes viitsi salata juoniaan. Kaikki tulee julki mutta ihmiset ei enää välitä. He ovat viihteen turruttamia, pahuus on vain viihdettä.

      Sakarja 5 kuvaa myös talouden (eefa-mitta) ja jumalattomuuden yhteyttä. Uskon että "Sinearin maa" on amerikka joka on talouden keskus.
      Sinne siirtyi historian kaikkina aikoina kaikkien sotien aarteet.

      • Anonyymi

        Eli "peto" ehkä ei ole yksi ihminen vaan monien yksikköjen kokonaisuus.

        Paavali puhui monesta antikristuksesta. Samoin voi olla monta "petoa" tai pedon kuvaa.
        Mutta myös yksi ylin peto ja pedon kuva.

        Monet miljardöörit muuttuvat vähitellen persoonattomiksi "pedon kuviksi". Leikkelevät naamaansa ja näyttävät lopulta vahanukeilta.
        Palvovat petoa.

        Näin ollen siihen kokonaisuuteen kuuluu globalismi, tietokone yhteiskunta, rahanvalta ja talous. Ne kaikki palvelevat samaa kehitysta, raakuutta, ahneutta, orjuutta, valvontaa.

        Mutta meidän toivo on Kaikkivaltias jolla on KAIKKI valta ja Hän tuhoaa tuon pedon valtakunnan yhtä helposti kuin nyt on maailma kaaoksessa pienen viruksen takia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe