Aihe

Kuinka moni siirtyy äänestämään Sinimustaa liikettä?

Anonyymi

Sinimusta liike vaikuttaisi kosiskelevan samoja äänestäjiä kuin Perussuomalaiset. Erona kuitenkin Sinimustan liikkeen radikaalimpi lähestymistapa, jossa äärioikeistolaista ajatusmaailmaa ei pyritä peittelemään kaksilla rattailla ajavien Perussuomalaisten tapaan.

Toisaalta Sinimustassa liikkeessä vaikuttaisi olevan vielä Perussuomalaisiakin enemmän kiihkouskovaisia teemoja, jotka eivät välttämättä miellytä kaikkia äärioikeistolaisia.

Mitä luulette, kuinkahan paljon Sinimustan liikkeen perustaminen vaikuttaa perussuomalaisten äänestäjien määrään ja kuinkahan moni perussuomalainen kansanedustaja loikkaa uuteen puolueeseen? Asiallista keskustelua toivoen.

18

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sinimustaan äärioikeistoon kuuluu perussuomalaiset, joiden rasistinen ja kansallissosialistinen utopia pitää yllä harhakuvaa siitä, että perussuomalaiset olisivat suomalaisten asialla.

  • Anonyymi

   Ööh.. Eiköhän sen saa tietää vaalien jälkeen?

  • Anonyymi

   Ai kosiskeleeko ne suomalaisia äänestäjiä?

  • Anonyymi

   Jos SiniMustista saadaan virallinen puolue, ja jos he ehtivät asettaa ehdokaita näihin tuleviin kunnallisvaaleihin, niin silloin kyllä tulen takuuvarmasti unohtamaan saamattomat persuilijat.

  • Anonyymi

   Minä ainakin. Halla-ahon suvakkipersut eivät edusta sitä Suomea, jollaisessa minä ja lapseni haluavat asua.

  • Anonyymi

   Sinimustien ideologian päätavoite on radikalismin turvin rämpivä "rotupuhdas Suomi". Sitä maustetaan ajatuksilla demokratiasta, vapauksista, itsenäisyydestä jne.

   Tällaista arvomaailmaa kannattaa vain Perussuomalaisten liepeissä roikkuva äärioikeistolainen aines. Varsinaiset Perussuomalaiset kannattajat ovat ihan erilaisessa arvomaailmassa. Se muodostuu ihan normaalista arkielämästä, hyvinvoinnista, työnteosta, elinolosuhteista jne. ja niihin liittyvissä erilaisissa asioissa. Perussuomalaisten kannattajat ovat suomalaisia, jotka eivät perusta elämäänsä ulkomaisten ideologioiden, sodan ajan ideologioiden yms. varaan.

   Tätä todellisuutta antipersuaktivistit ovat koittaneet joukkovoimaisella mölinällä haudata pääosin punavihreän populismin ja muun saasteen alle. Onhan se todellakin hävettävää, että poliittisessa kilpailussa Perussuomalaisten vastustajat turvautuvat harhaanjohtamiseen ja manipulointiin.

   • Anonyymi

    "Sinimustien ideologian päätavoite on radikalismin turvin rämpivä "rotupuhdas Suomi". Sitä maustetaan ajatuksilla demokratiasta, vapauksista, itsenäisyydestä jne.
    Tällaista arvomaailmaa kannattaa vain Perussuomalaisten liepeissä roikkuva äärioikeistolainen aines."

    Voiko puhua liepeissä roikkumisesta, kun Suomen Sisun kunniajäsen Jussi Halla-aho johtaa perussuomalaista puoluetta. Jussihan jakaa juuri mainitsemasi arvot. Rotupuhtaus on Jussi tärkein asia.

    Uskonto on ateistiselle Jussille samantekevää, kunhan kyse ei ole islamista. Ja sekin vastustus liittyy Jussin rotuajatteluun.


  • Anonyymi

   Hörhö-natsien kannatus on laskenut, hyvä ! Demarit ykkösenä.

   • Anonyymi

    Ai, paljonko persut putos?


  • Anonyymi

   Tuolla agendalla Suomessa voi saada n. 3 - 4 %:n kannatuksen. Aivan kuten KD nykyään. Hassua, että edellisestä gallupista persujen kannatus laski juurikin 3,2 %. Olisiko se porukkaa, joka odottaa uutta puoluetta?

   Sinimustien ohjelma on niin korni, ettei Suomen kaltaisessa sivistysvaltiossa voi olla kovin montaa, joka kannattaisi sitä. Paluu henkiseen Impivaaraan.

   • Anonyymi

    Korjaan. 3,1 prosenttiyksikköä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Korjaan. 3,1 prosenttiyksikköä.

    Tilastot heittää tuon 3%


  • Anonyymi

   Ovet paukkuu Persu puolueessa tällä hetkellä kuin hollituvassa.
   Heikko johtaja ei pysty pitämään puoluetta kasassa, ryhti ja määrätietoisuus puuttuvat Halla-aholta.

   • Anonyymi

    Niin, ei se saanut sitä homoakaan ammutuksi. Lisäksi tuppisuuna 12 vuotta Helsingin valtuustossa. Eikö uskaltanut suutaan avata!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin, ei se saanut sitä homoakaan ammutuksi. Lisäksi tuppisuuna 12 vuotta Helsingin valtuustossa. Eikö uskaltanut suutaan avata!

    Junes sentään avaa suutaan liikaakin 🤣


  • Anonyymi

   https://youtu.be/J_1L6nsZNYI

   Siis tottakai ehdottomasti! Ryhtiliike Manseen!

  • Anonyymi

   TÄÄLLÄ. Persut petti. Piti erota eeuusta.

  • Anonyymi

   Voin äänestää kumpaa vain .

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   680
   6701
  2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   5265