Aihe

Ovatko Venäjän YDINASEET turvassa!?!?!?!?

Anonyymi

Kun siellä todennäköisesti kohta alkaa valtava yhteiskunnallinen kuohunta. Navalnyin vangitseminen tekaistuin perustein avasi kyllä nyt Pandoran lippaan. Kuka varmistaa kuohunnan aikana Venäjän ydinaseiden pysymisen poissa vääristä käsistä!?!?!?!?

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei siellä mitään äkillistä kuohuntaa tule tapahtumaan joka vaikuttaisi meidän turvallisuuteemme. Ydinaseiden ongelma on siellä ollut jo hyvin pitkään olemassa eli niitä on saatettu myydä ulkomaalaisille ostajille. Kun maan poliittinen ja taloudellinen järjestelmä on jo pitkään ollut oligarkkien hallitsema roistokapitalismi niin kaikki on myynnissä eniten tarjovavalle kunhan siitä ei jää kiinni.

   Silloin hieman kuumotti kun vuonna 1991 tekivät vallankaappausta Moskovassa. Katselin sitä intissä tuvan telkkarista... Se ei ehtinyt vaikuttaa meidän valmiustilaamme eikä lomia peruutettu.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Neuvostoliiton_vallankaappausyritys_1991

   • Anonyymi

    "se ei ehtinyt vaikuttaa meidän valmiustilaamme tai lomiimme..."
    Ehhehe, olitko sivarissa jossain Vaasan sairaanhoitopiirin ruotsinkielisen pikkukunnan vanhainkodissa järjestelemässä arkistossa jo järjestyksessä olevia mappeja?


  • Anonyymi

   Ei ala kuohuntaa. Yli kolmekymppiset tietävät johtajan vaihtamisen mahdottomaksi mieltä osoittamalla. Venäläisillä on satojen vuosien tottumus diktatuureihin ja valta vaihtuu aikanaan ennakoimattomalla tavalla.

   • Anonyymi

    Alkaa kuohunta. Venäjän kansan mitta on vain kertakaikkiaan täynnä ja Navalnyin perusteeton linnatuomio katkaisi kamelin selän.


  • Anonyymi

   Kyllä siellä Siperiassa Gulageja riittää Navalnyn porukalle !

   Krasnaja

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   746
   7916
  2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   6710
  3. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   3354
  4. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   17
   2992