Aihe

Navalnyi on kusipää josta on Kremlille paljon hyötyä

Anonyymi

Harva ymmärtää Venäjän ulkopuolella (ja Venäjälläkin vain strategisen ajattelun koulutuksen saaneet) että tosiasiassa Navalnyi on juuri tuollaisena kuin hän onkin eli kusipäänä erittäin hyödyllinen Kremlille sillä tuo taukki Aleksei on munannut koko ns. "opposition" uskottavuuden ja samalla myös viidennen kolonnan. Tämä karmea moka alkaa pikkuhiljaa paljastua MI6:lle ja (paljon myöhemmin) CIA:lle. Länttä vedettiin taas nenästä. 🤣

18

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Navalnyitä ei ole todellisuudessa kukaan, ei Venäjä eikä länsi myrkyttänyt. Tämän osoittaa myös melko tuore Lancetissä julkaistu saksalaisten lääkäreiden raportin tiedot Navalnyin oireista. Lääkärit muuten kieltäytyivät allekirjoittamasta propagandistista briefing raporttia.

   Venäjä tiesi jo kauan sitten millaista operaatiota Navalnyistä länsi yrittää rakentaa tavoitteena mm. NordStreamin estämäinen. Kulissien takana oli kuitenkin jo selvää että kaasu tulee virtaamaan NS2:sta Saksaan ja muualle Eurooppaan. Kun mm. tämä asia oli hoidossa päätti Kreml ottaa kaiken sisäpoliittisen hyödyn irti Navalnyistä. Massiivinen todistusaineisto Jablokon ajan Navalnyin rettelöistä ja erottamisesta puolueesta sekä hänen äärinationalistiset ja rasistiset videot laitettiin jakoon ja kun niitä ei pystynyt tyhjäksi Navalnyi enää tekemään, kaikki "oppositiovoimat" jotka sitoivat itsensä tuohon hölmöön joutuivat Venäjällä naurunalaisiksi ja niin alamäki oli selvä.

   Lännessä jatkuu huvittava tarinointi Navalnyistä "oppositiojohtajana" mutta Venäjällä hänen pelinsä on pelattu. Suurin häviäjä ei ole kuitenkaan Navalnyi itse vaan nämä jotka hurahtivat hänen kelkkaansa hyppäämään. Jää arvoitukseksi onko Navalnyi itse jopa pelannut Kremlin kanssa yhteen mutta todennäköisemmin hän on vain syntymäpösilö jota viina ja pillerit ovat vielä tolkuttomammaksi tehneet.

  • Anonyymi

   Ei tietenkään politiikassa uutta että nostetaan vastapuolen johtoon mitä idioottimaisin tyyppi jolla romahdutetaan opposition kannatusta. Sitä täytyy ihmetellä miksi lännessä ei alunperin tajuttu Navalnyin poliittista menneisyyttä, hänen rasistisuutta ja äärinationalistisuutta.

   Uuden gallupin mukaan Vladimir Zhirinovksyllä on kaksi kertaa suurempi kannatus kuin Navalnyillä. Kommunistien kannatus presidenttipörssissä on romahtanut.

   • Anonyymi

    Koko Venäjän kansa rakastaa yksimielisesti Putia ja pitää häntä erittäin rehellisenä , humasnina ja elämäntavoiltaan vaatimattomana ihmisenä, joka omistaa Ladan ja pienen asunnon moskovalaisessa kerrostalossa.

    Rakkaalla lapsella on monta nimeä.
    Siksi venäläiset kutsuvat leikkisästi presidentti Putinia mm. Vladimir Alushousunmyrkyttäjäksi.


   • Anonyymi

    Kommunistit Venäjällä menevät hautaan vuosi vuodelta. Zhirinovskyn takana ovat ne joiden mielestä Putin voisi olla kovaotteisempi johtaja.


  • Anonyymi

   On sinänsä huvittavaa että Sanna Marin vaatii rasistisen äärinationalistin ja talousrikoksiin syyllistyneen viina- ja pillerimäen miehen vapauttamista vankilasta. Milloin Suomessa?

  • Anonyymi

   Herää kysymys miksi länsi löi vetoa tuon doopatun konin puolesta? Venäjällä tämä lännen median ja eliitin typeryys ällistyttää. Sinänsä kulissien takana on viime aikoina tehty tärkeitä päätöksiä kuten EU:n ja Kiinan välinen investointisopimus sekä NordStream 2:n vieminen onnelliseen päätökseen. Merkel sen taannoin varmisti.

  • Anonyymi

   Joo. Oikeastaan voisi sanoa niin että länsi teki karhunpalveluksen Venäjän maltilliselle oppositiolle. Todella typerä strategia. Onko niin että ainoat vaihtoehdot Venäjällä ovat nyt Putinin Yhtynyt Venäjä-puolue ja sitä vielä paljon kovaotteisemmat äärinationalistiset voimat. Pian lännelle kelpaa vaikka Zhirinovksy. Siis "Suomen syöjä".

  • Anonyymi

   Navalny on suosittu vain länsimaissa joissa moni hänen fani ei edes tiedä kuinka radikaalit ajatukset hänellä on.

  • Anonyymi

   Pietarin trollit vauhdissa.

   • Anonyymi

    Suomi hävisi jatkosodan. Länsi vaurioitti vakavasti Venäjän oppositiota. Kreml kiittää. 👍


  • Anonyymi

   Alkaa olla Navalnyi-faneilla takit tyhjinä, vai mitä? 🤣

  • Anonyymi

   Täysi tolla. Vähän niinkuin Junes Lokka julistettaisiin Sauli Niinstön vakavaksi kilpailijaksi.

  • Anonyymi

   Koko myrkytysjuttu on ihan feikki. Lancet-tiedejulkaisu julkista raportin Navalnyistä jossa oireissa ei ollut mitään viitteitä mistään novitsokista. Lääkärit kieltäytyivät allekirjoittamasta propagandista väitettä ja tämä paljastaa jo kaiken oleellisen. Pelkkä mediavedätys.

  • Anonyymi

   Heti alunperin vaikutti omituiselta miten tuollainen psykopaatin katseella varustettu deekkistapaus kuin Navalny oli noussut "oppositiojohtajaksi". Mieshän on täysi taukki ja nyt Venäjällä yleisesti nauretaan ja halveksitaan koko tyyppiä. Massiivinen videomateriaali ja netistä talteen kerätty matsku vuosien takaa osoittaa millainen sekopää Navalny on. Voi olla että viina ja pillerit ovat vieneet lopunkin järjestä.

  • Anonyymi

   Eiköhän sieltä Venäjältä CIA ja MI6 löydä jonkun uuden "Guaidon" jolla ratsastetaan sitten seuraavat kuukaudet.

  • Anonyymi

   Navalnyi on Kremlin hyödyllinen idiootti, toivottavasti halla-aho on yhtä tyhmä ja käskee kannattajansa boikotoimaan vaaleja.

  • Anonyymi

   Onko teillä siellä Leningradissa pakkasta piisannu?

   • Anonyymi

    Mene vanhuksille ja muille vajakeille tarkoitettuun tietotekniikan kurssille. Siellä sinulle opetetaan ihan kädestä pitäen miten netistä löytyy esim eripaikkakuntien säätilat, ei tarvitse missään palstoilla kysellä.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   680
   6701
  2. Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki täytti vasta 20 vuotta! Poseeraa "vanhuksen" kanssa...

   Voi että hän on vielä niin nuori: https://www.suomi24.fi/viihde/dannyyn-78-liitetty-helmi-loukasmaki-taytti-20-vuotta-poseeraa-vanhuksen-kanssa-kuin-m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   5265