Aihe

Vain tyhmä ja naiivi uskoo, että elvytyspaketti on ainutkertainen

Anonyymi

vaikka Tytti Tuppurainen niin selittää silmät kiihkosta palaen.

Euro on kutakuinkin epätoivoisessa tilanteessa. Korona oli vain tekosyy asiansa umpikujaan ajaneiden maiden talouden pönkittämiseksi. Italia on yksi suurimpia euromaita ja sen talous on romahduksen partaalla. Sama tilanne on useassa muussakin Etelä-Euroopan maassa. Koronapaketilla ne selviävät vain hetken aikaa. Pian huojutaan taas romahduksen partaalla.

Nyt joudutaan EU:n liittovaltiohanketta ajamaan entistä epätoivoisemmilla tavoilla. Amerikkalainen valuuttakeinottelija George Soros ehdotti, että EU:ssa pitää ottaa käyttöön ikuiset lainat, siis lainat joita ei koskaan makseta takaisin. Soros on tullut tunnetuksi mm. keinottelusta eri valuuttoja vastaan ja hänellä en usko olevan tavoitteena mikään ihmisten elämän parantaminen. Taustalla on raaka bisnesetujen ajaminen. Soros kuulemma rahoittaa säätiöidensä kautta lukuisia eurooppalaisia poliitikkoja, myös suomalaisia. Nimet olisi kiinnostavaa tietää.

Ikuisilla lainoilla piilotettaisiin välimerenmaiden velat Euroopan keskuspankin kätköihin siis meidänkin vastattavaksemme. Aikajänne venytettäisiin "ikuisilla lainoilla" niin pitkäksi, että nyt toimivat poliitikot eivät joudu vastaamaan siitä, että kaatavat nuo velat pohjoisen veronmaksajien maksettavaksi.

Samaa peliä on pelattu jo aikaisemmin. Finanssikriisissä Välimerenmaiden velkoja kaadettiin muiden maiden niskaan euron pelastamiseksi. Nyt kun ongelmat taas kasaantuvat, on keksitty korona-elvytys ja kun sekään ei riitä, ehdotetaan velkojen piilottamisleikkiä.

Aikaisemmin EU:ta verrattiin Neuvostoliittoon paljolti pilanpäiten. Mutta nykyään tuo vertailu naurattaa aika vähän. EU on kuin Neuvostoliitto 1980-luvulla. Imperiumi natisee liitoksistaan ja nomenklatura keksii glasnosteja ja perestroikia ihmeaseeksi imperiumin pelastamiseksi. Samanlaiselta vaikuttaa EU:n kohellus nyt.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei kukaan usko että se olisi aintkertainen mutta punavihreät haluaa suomen liittovaltioon ja se laittaa vaikka valehtelemaan.

  • Anonyymi

   Elvytyspaketti on Suomelle tuhoisa.

   • Anonyymi

    Tää tutti Typpurainen on todella yksinkertainen ja naiivi, jopa demari ksi


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   372
   4680
  2. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   342
   3267