Aihe

No nyt on NATO oikealla asialla

Anonyymi

Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin hallinto ilmoitti perjantaina, että Pentagon on hyväksynyt 1 100 sotilaan hyödyntämisen koronarokotuksissa.

Uutistoimisto Reutersin mukaan sotilaiden määrä todennäköisesti kasvaa tulevina viikkoina ja kuukausina. Koronaviruksen vuoksi on kuollut lähes puoli miljoonaa yhdysvaltalaista.

Valkoisen talon koronavirusryhmän neuvonantajan Andy Slavittin mukaan osa sotilaista alkaa saapua Kaliforniaan seuraavan kymmenen päivän aikana.

Tämä on todennäköisesti vain esimakua sotilashenkilöstön hyödyntämisestä koronarokotuksissa Yhdysvalloissa, Reuters kertoo.

Valkoisen talon kansliapäällikkö Ron Klain sanoi viime viikolla Yhdysvaltain hätätilaviraston olleen yhteydessä Pentagoniin 10 000 sotilaan käytöstä sekä sadan rokotuskeskuksen avaamisesta eri puolille Yhdysvaltoja. Tämän toivotaan parantavan rokotteiden saatavuutta.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Koskas USA vetää miehitysjoukkonsa Diego Garcialta?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   161
   8633
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   312
   5864
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   274
   3732