Aihe

Konstantinopoliin muslimit vai Venäjä?

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2014100818729286

Vanhan sunnalaisen profetian mukaan valtava, 80 sotalipun alla marssiva vääräuskoisten armeija kohtaa muslimien armeijan Dabiqissa. Seuraa apokalyptinen taistelu, jossa muslimit kärsivät suuria tappioita, mutta lopulta lyövät vääräuskoiset.
Profeetta Muhammed ennusti maailmanlopun tulevan sen jälkeen kun roomalaiset kukistuvat al-`Amaqissa tai Dabiqissa. Tämän jälkeen muslimiarmeija marssisi Konstantinopoliin (nyk. Istanbul).

Vilnan gaon: ”Kun kuulet, että venäläiset ovat vallanneet Krimin kaupungin, niin tiedät, että Messiaan ajat ovat alkaneet, ja hänen askeleensa kuullaan.
Ja kun kuulet, että venäläiset ovat saavuttaneet Konstantinopolin (nyk. Istanbul), sinun pitäisi laittaa päällesi sapatin vaatteet ja olla ottamatta niitä pois, koska Messias on tulossa millä hetkellä hyvänsä.”

5

67

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    "Keski-idästä tulee teatteri sodasta, jossa venäläiset käyvät. Paljon verta vuotaa. Kiinalaiset 200 miljoonan armeijan kanssa ylittävät Eufratin ja menevät aina Jerusalemiin"

    "Hän näki ennakoivan Turkin tuhoamisen Venäjän toimesta sen jälkeen, kun Turkki hyökkäsi Kreikkaan. Nato vastustaa venäläisiä, mutta sen joukot tuhotaan"

    "Harmagedonin alku on lähellä sen jälkeen, kun Turkki sulkee Eufrat-joen padon."


  • Anonyymi

   Parempi sananparsi on:
   Kun Goog (Turkki) joukkoineen jonain keväällä tunkeutuu Jerusalemin avoimille porteille, teidän on oltava valmiit lähtöön yläilmoihin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   8166
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   21
   3768