Aihe

Navalny ja sotaveteraani Ignat Artemenko

Anonyymi

Navalnyn käyttäytyminen 95-vuotiaan sotaveteraanin kunnianloukkausoikeudenkäynnissä paljasti Navalnyn psyykkisen epävakauden. Sotaveteraani Ignat Artemenko olisi ollut tyytyväinen Navalnyn anteeksipyyntöön, mutta Navalnylle se ei riittänyt. Hän jatkoi sotaveteraanin nimittelyä vielä eilen kutsuen häntä "manipuloiduksi nukeksi" ja mieheksi, joka ei ajattele mitään. Todistajalle Navalny esitti toiveen, että vanhuksen sukulaiset kuristaisivat miehen illalla, jotta istunto saataisiin päätökseen. Hän syytti myös isoisän kasvattaneen lapsenlapsestaan prostituoidun.
Navalnyn vastenmielinen käytös sai kansanedustaja Sergey Markovin kutsumaan istuntoa Navalnyn poliittiseksi harakiriksi. Historioitsija Alexander Dyukov puolestaan katsoi, että Navalny löysi itsestään "ukrainalaisen". Venäläisessä kielenkäytössä se tarkoittaa natsia. Navalnyn suhde Suureen Isänmaalliseen sotaan on sama kuin ukrainalaisilla, eli hän valitsee Hitlerin puolen.
Navalny joutui oikeuteen nimiteltyään Artemenkoa "petturiksi" ja "korruption lakeijaksi", kun Artemenko esiintyi Venäjän perustuslain uudistusta markkinoivassa videossa. Oikeudenkäynti jatkuu viikon päästä.
Sergey Markov esittää epäilyn, että Navalnyn yhteistyökumppanit FBK:ssa eli Korruption vastaisessa säätiössä tarkoituksella toivat Navalnyn Saksasta Venäjälle saadakseen hänet kaltereiden taakse pois tieltä.

30

92

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eilen oli vielä haparoivaa tämä palaute mutta nyt on ilmeisesti kaalisopan jakelijat saaneet uudet ohjeensa Pietarista.

   Tule esiin puskasta Ivan, sinut on nähty!

  • Anonyymi

   Navalnyi paheksui sitä, että P U T I N käytti vanhaa höperöä miestä propagandassaan.
   Neuvostoarmeijan kunnia päättyi Berliinin valtaukseen toukokuussa 1945.
   Sen jälkeen neuvostoarmeija on vain häpäissyt itsensä. Viimeksi Krim.

  • Anonyymi

   "Sergey Markov esittää epäilyn, että Navalnyn yhteistyökumppanit FBK:ssa eli Korruption vastaisessa säätiössä tarkoituksella toivat Navalnyn Saksasta Venäjälle saadakseen hänet kaltereiden taakse pois tieltä"

   Paljon mahdollista. Navalnyi on näet munannut koko Venäjän ns. opposition ja eteenki sen viidennen kolonnan.

   • Anonyymi

    Natsi Navalnyj on samoin tein osoittanut, että nimenomaan vasemmistossa muhivat natsismin tosikannattajat. Natsismihan on kansallisSOSIALISMIA, ei oikeistolaisuutta.

    Äärioikeistolla tarkoitettiin Saksan parlamentissa sosialistien ryhmässä, näiden penkkirivin oikeassa äärilaidassa istuvia kansallissosialisteja.


  • Anonyymi

   Ukrainan läntisimmässä osissa oli sodan aikana Natsi-Saksan väkivaltaisimmat liittolaiset jotka osallistuivat juutalaisten joukkomurhiin suurella antaumuksella. Sodan jälkeen heitä pakeni mm. Kanadaan ja USA:han. Osa seuraavasta sukupolvesta on jatkanut omien rikollisten vanhempiensa puhtaaksipesua.

  • Anonyymi

   Hitler muuten suunnitteli Halderin kanssa hyökkäystä NL:oon paljon aiemmin kuin 1940. Wehrmactin ylimmän upseeriston innokkuus hyökätä itään on ollut tuoreen saksalaistutkimuksen mukaan paljon suurempaa kuin he myöhemmin esittivät. Saksassa tehdään hyvää sotahistorian tutkimusta ja siellä Natsi-Saksan muistoa ihailevia on entistä vähemmän. Eniten natsien palvojia löytyykin nykyään Ukrainassa, Baltiassa, Puolassa - ja Suomessa.

  • Anonyymi

   Kuten rakkaat suomalaiset huomaamme, Ruotsi / USA:n agentit tekevät kaikkensa, jottemme saisi totuuteen perustuvaa tietoa, esim. nyt Navalnyi'n tapauksessa.

   Aloittaja selvästikin kirjoittaa tuon sotaveteraanin häpäisystä siten kuin sen Venäjällä ym. medioissa on voitu omin silmin nähdä ja kuulla, mutta vasemmistolainen valhe ei koskaan siedä totuuden julkituontia. Siksi tätäkin foorumia vasemmisto häiriköi false flag-"persujen" massapostaamilla häirintäketjuilla. Tämä on sos.demien ja vasemmistoliittolaisten "vaalityötä".

   Navalnyj on äärinationalisti ja moukka, natsi itse. Tätä henkilöä on siis alusta asti tukenut Bidenin hallitus ja esim. eurooppalainen vasemmisto. Miksi: kaataakseen Putinin edustaman maltillisen Venäjän yhteiskuntarauhan ja Venäjän uudelleen rakentamisen, sen tilalle mitä USA:stakin johdetut juutalaiset kommunistit Venäjän vallankumouksessa, yhdessä maan ateistien kanssa olivat suurella työllä ja vaivalla hävittäneet! Kymmeniä tuhansia kirkkoja oli tuhottu ja häväisty, uskonto kielletty, kaikki toisinajattelu tuomittu, niin että toisinajattelijoista tuo harvainvaltainen sosialistiväki keräsi perustamilleen vankileireille ilmais-orjatyövoiman, ylläpitämään kommunistijohtajien elitististä elämäntapaa.

   Putinin valtakaudella sallittiin Jumala jälleen ja n. 30 000 kirkkoa, jotka kommunistit olivat kirkkoina hävittäneet tai ottivat niitä kristinuskoa häpäiseviin käyttötarkoituksiin (navetoiksi, elokuvateattereiksi, eläinkaupoiksi) on uudelleen palautettu ja ainakin osin kunnostettu Venäjän kristityille. Esim. suomalaiset ystävyysseurakunnat ovat tukeneet mm. Inkerin ev.lut.kirkkojen kunnostusta.

   Presidentti Putin Tverin alueen Turginovon Pokrovan ort.kirkossa. Putinilla ilm. on myös Tverin karjalaisia sukujuuria:
   https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6a/Vladimir_Putin_in_Pokrova_Church_(Turginovo)_03.jpg/1600px-Vladimir_Putin_in_Pokrova_Church_(Turginovo)_03.jpg

   Inkerinmaan Skuoritsan ev.lut.kirkko:
   https://www.ts.fi/teemat/1074153918/Skuoritsan+kirkko+uhkaa+jaada+kylmilleen

   http://www.inkerinkirkko.fi/lansi-inkerin-rovastikunta/

   Totta hitossa tuo vallankumousjengi on ateistisen NL:n kaaduttua jo 30 vuotta kiljunut vihasta!

   Vasemmisto siis valehteli kansalle ja tätä se tekee edelleen, kaikkialla, missä se vähänkin saa valtaa. Vasemmistolaisen Bidenin noustua valtaan, alkoivat maailmalla ongelmat. Suomessa Marinin hallitus on tapattanut koronaan jo... kuinka paljon?... ainakin satoja oman kansansa jäseniä.

   Myös Suomessa toisinajattelua vainotaan, ei tietenkään vielä samassa mittakaavassa kuin mitä taannoin, tai esim. tämän päivän kommunistisissa valtioissa kuten Kiina tai P-Korea. Mutta tiettyjä toisinajattelevia henkilöitä on jo vuosia vain suoraan kadulta viety PolPon kuulusteluihin, pidetty putkassa. Vasemmistomediamme eivät tästä kerro.

   Juneksen pidätys alkaa kohdan 9:30 min jälkeen:
   https://www.youtube.com/watch?v=Ydremlhgh8Y

   Tuota ulvovaa vihasakkia, joka avoimesti kantoi kidutusväline jalkapuuta (näkyy selvästi kohdassa 5:33), nimitellen "natseiksi" ja uhkaillen sillä toisinajattelijoita, näitä PolPo ei pidättänyt, vaan käänsivät sille selkänsä kun jalkapuu ohitti heidät (näkyy videolla).

  • Anonyymi

   Lisää kaalisoppaa! Yleisö haluaa lisää tuollaisia kommentteja! Haukkukaa Navalny pataluhaksi, vangitkaa se ettei kansa liikaa innostu.

   ELÄKÖÖN PUTIN, Venäjän uusi Tsaari!

   • Anonyymi

    Eiköhän A. Navalnyi itse puhu puolestaan:
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16788788/nain-new-york-times-navalnyista-9-v-sitten

    Mutta Suomen äärivasemmisto ja teitä pokkuroiva, omapäinen, itsevaltainen ja oman kansansa turvallisuudesta täysin piittaamaton pääministeriNNE, typerine hallituksineen ja ministereineen (Marin ei ole minun pääministerini, myöskään epäisänmaallista maanpetoshallitustanne en tunnusta), jopa presidenttimme, pysyvät aina uskollisena suojatilleen!

    Navalnyin tapauksessa, ainakin jo ÄO 135, havaitsi nopeasti ristiriitaisuuksia ja epäjohdonmukaisuuksia:

    "Putinin hallitus halusi myrkyttää Navalnyin."
    "Putinin hallitus lähetti Navalnyin saamaan mahdollisimman parasta hoitoa Saksaan (luottaen, että hän itse myös kunnioittaa ehdonalaissääntöjä)."

    Yrittää myrkyttää - lähettää saamaan mahd. parasta hoitoa myrkytykseensä.

    Tapaus Navalnyi ei nyt vaan täsmännyt edes ensimmäisestä lauseestaankaan alkaen.

    Teille vassareillehan jo Lenin antoi täsmällisiä ohjeitaan siitä, kuinka kuuluu valehdella. Se ei vaan mene kaikille läpi.


  • Anonyymi

   Haluaa horjuttaa Venäjän vakautta

  • Anonyymi

   Suomessa SS-miesten lastenlapset yrittävät tehdä Lauri Törnistä sankaria vaikka Törni syksyllä 1944 syyllistyi maanpetokseen. Aina siihen asti kun natsit nousivat koloistaan buustaamaan tätä Törni-propagandaansa oli Törni veteraanien keskuudessa pelkkä huono vitsi. Nuoriso osaa huonosti historiansa ja antaa propagandan kusta silmään.

  • Anonyymi

   Navalnyi on niin törppö että Kreml antaa hänen vapaassti munata itsensä, viidennen kolonan, ns. "opposition" sekä lännen hölmöt nuoren polven kokemattomat poliitikot. Putinin johtoryhmä pelasi todella taitavaa shakkia. Antoivat Navalnyin romahduttaa koko opposition uskottavuuden.

  • Anonyymi

   "Sergey Markov esittää epäilyn, että Navalnyn yhteistyökumppanit FBK:ssa eli Korruption vastaisessa säätiössä tarkoituksella toivat Navalnyn Saksasta Venäjälle saadakseen hänet kaltereiden taakse pois tieltä."

   Tämä vaihtoehto on hyvinkin mahdollinen. Navalnyi antoi kaikki valttikortit siihen. Tässä munasivat pahimmin itsensä ne jotka sitoutuivat sekopää-Navalnyin kampanjaan.

   -----Stieglitz-----

  • Anonyymi

   Kannattaa lukea tästä keskustelusta esitetyt argumentit ja pistää ne muistiin. Kun samat tarinat pulpahtavat muihin keskusteluihin niin tiedätte että taas jaellaan kaalisoppaa suoraan Pietarin Tiltun padasta.

   • Anonyymi

    Olette säälittäviä valehtelijoita. Ette kykene mihinkään vastaamaan asiallisesti ja rehellisesti. Hoette vain tuota "Pietarin kaalisoppaa".

    Itse olen taatusti Suomesta kirjoittava, kantasuomalainen, jolla rauhantahtoinen suvaitsevaisuus, ymmärrys ja kunnioitus itänaapuriamme, kansaansa ja kulttuuriaan kohtaan.

    Olen entinen, eräänlainen vassari, kunnes heräsin havaitsemaan teistä koko totuuden. Punalippua kanniskellessani kuuntelin teitä ja vihahuutojanne ja ymmärsin, että minä en halua kuulua teihin. Te todellisuudessa ette ole rauhan asialla. Teillä on ihan muut pyrkimyksenne.

    Venäjä ei ole vihollisemme. Mutta te eräät, täältä Suomesta päin, olette koko itsenäisyytemme ajan lietsoneet vihaa heitä vastaan. Kyllä heidät vihollisiksi saadaan, kun oikein koettelette heidän kärsivällisyyttään.

    Silmiinpistävää on, että te ette aja asiaanne koskaan totuudella vaan aina valheilla. Tuokin väite "Pietarin kaalisopasta". Itse uskon, että tällä foorumilla kirjoittavat pääosin, nimenomaan suomalaiset, mitä nyt muutama USA:n, Rkp:n ja mahd. Ukrainan, Venäjän vastainen vihatrolli seassa.

    Toisilla foorumeilla on ohimennen "paljastunut" heidän itse kertomanaan, että jotkut ovat USA:n suomalaisia, sieltä suomenkielellä kirjoittelevat jenkkien sotapropagandaa. Myös Ruotsin suomalaisia, jopa virolaisia rauhanpettureita on joukossa lietsomassa Suomesta käsin omien kansojensa vihaa Venäjää vastaan. Maamme perushurreista nyt puhumattakaan,

    Ei ole mitään syytä sekaantua muiden valtioiden sisäisiin asioihin, antaa julkista tukeaan esim. aggressioille Venäjän federaation laillista presidenttiä ja duumaa vastaan. Venäjällä on pitkä tie nousta siitä aineellisesta, henkisestä, sosiaalisesta ja hengellisestä täystuhosta, jonka te Venäjän vasemmisto, yhdessä Suuren Johtajanne Stalinin kanssa siellä 70 vuodessa aiheutitte.

    Putin on ollut hyvä presidentti. Samoin kunnioitan ulkoministeri Lavrovia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olette säälittäviä valehtelijoita. Ette kykene mihinkään vastaamaan asiallisesti ja rehellisesti. Hoette vain tuota "Pietarin kaalisoppaa".

    Itse olen taatusti Suomesta kirjoittava, kantasuomalainen, jolla rauhantahtoinen suvaitsevaisuus, ymmärrys ja kunnioitus itänaapuriamme, kansaansa ja kulttuuriaan kohtaan.

    Olen entinen, eräänlainen vassari, kunnes heräsin havaitsemaan teistä koko totuuden. Punalippua kanniskellessani kuuntelin teitä ja vihahuutojanne ja ymmärsin, että minä en halua kuulua teihin. Te todellisuudessa ette ole rauhan asialla. Teillä on ihan muut pyrkimyksenne.

    Venäjä ei ole vihollisemme. Mutta te eräät, täältä Suomesta päin, olette koko itsenäisyytemme ajan lietsoneet vihaa heitä vastaan. Kyllä heidät vihollisiksi saadaan, kun oikein koettelette heidän kärsivällisyyttään.

    Silmiinpistävää on, että te ette aja asiaanne koskaan totuudella vaan aina valheilla. Tuokin väite "Pietarin kaalisopasta". Itse uskon, että tällä foorumilla kirjoittavat pääosin, nimenomaan suomalaiset, mitä nyt muutama USA:n, Rkp:n ja mahd. Ukrainan, Venäjän vastainen vihatrolli seassa.

    Toisilla foorumeilla on ohimennen "paljastunut" heidän itse kertomanaan, että jotkut ovat USA:n suomalaisia, sieltä suomenkielellä kirjoittelevat jenkkien sotapropagandaa. Myös Ruotsin suomalaisia, jopa virolaisia rauhanpettureita on joukossa lietsomassa Suomesta käsin omien kansojensa vihaa Venäjää vastaan. Maamme perushurreista nyt puhumattakaan,

    Ei ole mitään syytä sekaantua muiden valtioiden sisäisiin asioihin, antaa julkista tukeaan esim. aggressioille Venäjän federaation laillista presidenttiä ja duumaa vastaan. Venäjällä on pitkä tie nousta siitä aineellisesta, henkisestä, sosiaalisesta ja hengellisestä täystuhosta, jonka te Venäjän vasemmisto, yhdessä Suuren Johtajanne Stalinin kanssa siellä 70 vuodessa aiheutitte.

    Putin on ollut hyvä presidentti. Samoin kunnioitan ulkoministeri Lavrovia.

    Että tuollaista. Onko homma paljon laajentunut tuosta.

    https://yle.fi/uutiset/3-7804386


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olette säälittäviä valehtelijoita. Ette kykene mihinkään vastaamaan asiallisesti ja rehellisesti. Hoette vain tuota "Pietarin kaalisoppaa".

    Itse olen taatusti Suomesta kirjoittava, kantasuomalainen, jolla rauhantahtoinen suvaitsevaisuus, ymmärrys ja kunnioitus itänaapuriamme, kansaansa ja kulttuuriaan kohtaan.

    Olen entinen, eräänlainen vassari, kunnes heräsin havaitsemaan teistä koko totuuden. Punalippua kanniskellessani kuuntelin teitä ja vihahuutojanne ja ymmärsin, että minä en halua kuulua teihin. Te todellisuudessa ette ole rauhan asialla. Teillä on ihan muut pyrkimyksenne.

    Venäjä ei ole vihollisemme. Mutta te eräät, täältä Suomesta päin, olette koko itsenäisyytemme ajan lietsoneet vihaa heitä vastaan. Kyllä heidät vihollisiksi saadaan, kun oikein koettelette heidän kärsivällisyyttään.

    Silmiinpistävää on, että te ette aja asiaanne koskaan totuudella vaan aina valheilla. Tuokin väite "Pietarin kaalisopasta". Itse uskon, että tällä foorumilla kirjoittavat pääosin, nimenomaan suomalaiset, mitä nyt muutama USA:n, Rkp:n ja mahd. Ukrainan, Venäjän vastainen vihatrolli seassa.

    Toisilla foorumeilla on ohimennen "paljastunut" heidän itse kertomanaan, että jotkut ovat USA:n suomalaisia, sieltä suomenkielellä kirjoittelevat jenkkien sotapropagandaa. Myös Ruotsin suomalaisia, jopa virolaisia rauhanpettureita on joukossa lietsomassa Suomesta käsin omien kansojensa vihaa Venäjää vastaan. Maamme perushurreista nyt puhumattakaan,

    Ei ole mitään syytä sekaantua muiden valtioiden sisäisiin asioihin, antaa julkista tukeaan esim. aggressioille Venäjän federaation laillista presidenttiä ja duumaa vastaan. Venäjällä on pitkä tie nousta siitä aineellisesta, henkisestä, sosiaalisesta ja hengellisestä täystuhosta, jonka te Venäjän vasemmisto, yhdessä Suuren Johtajanne Stalinin kanssa siellä 70 vuodessa aiheutitte.

    Putin on ollut hyvä presidentti. Samoin kunnioitan ulkoministeri Lavrovia.

    Jos et ole trolli, niin kirjoituksestasi päätellen olet yksi niistä, joita Lenin kutsui "hyväuskoisiksi hölmöiksi", jotka levittävät nyt Putinin valheita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos et ole trolli, niin kirjoituksestasi päätellen olet yksi niistä, joita Lenin kutsui "hyväuskoisiksi hölmöiksi", jotka levittävät nyt Putinin valheita.

    Lenin ei koskaan ketään kutsunut "hyväuskoisiksi hölmöiksi".


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Että tuollaista. Onko homma paljon laajentunut tuosta.

    https://yle.fi/uutiset/3-7804386

    Olette säälittäviä.

    Ette hyväksy yksilöiden mielipiteitä ja kun sellaisia luette, valhemediat intoutuvat näyttämään kuvaa jostain mahd. venäläisestä kivitalosta, mustamaalaamaan ja valehtelemaan suomalaisistakin toisinajattelijoista.

    Alan jo vahvasti epäillä onko tuollaista trollitehdastakaan muualla kuin Rkp:n 🤡ja demareiden 🤡 puoluetoimistossa.


  • Anonyymi

   Mitä tulee itse asiaan niin farssihan tämäkin oikeudekäynti on kuten edellinenkin.

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007786901.html

   Edellisessä oikeudenkäynnissä syytettin ehdonalaisuuden (joka tuomiona oli myös farssi) ilmoitusvelvollisuuden rikkomisesta kun makasi koomassa Saksassa saatuaan tuon tunnetun piikin taholta joka sitten "rokotteensa" epäonnistumisen jälkeen keksikin syytteen.

   Se mikä Venäjälle ja venäläisllle lopulta hyvää tulevaisuudessa on sitten ihan toinen asia.

  • Anonyymi

   Eihän tuollaiset Navalnyt kauan Venäjällä hillu . Onkos siellä cellissä mukavaa ? Muaaahhhhaahhhah !

   Krasnaja

   • Anonyymi

    Ottiko Venäjän poikaa luonnolle, kun eilen paljastui, että siellä ei makseta sotavetareeneille eläkettä. Saa vain " kolme lautasellista puuroa päivässä" , sanoi tuo vanha, vuoteenomana oleva vanhus, jolta yritettiin puristaa syytöstä.
    Samainen mies oli jo syyskuussa kieltäytynyt olemaan kantajana missään Navalniyn vastaisessa oikeudenkäynnissä. Sukulaiset ja puttelaiset pakottivat osallistumaan.


  • Anonyymi

   STRAZTUIJ tawaritsz:
   Puhu totta älä suolla russo-trolli valheita suomalaisille keskustelu-foormumeille kuten tämä!

   Navalnyi ei ole sanallisesti ja henk. kohtaisesti loukannut varmaan ketään muuta kuin poliittista vastustajaansa ja valheellista itsevaltias diktaattori Putinia ( pas**housua) jota sitäkin on aiheellisesti kritisoinut! Kyllä venäläiset sen tajuaa, heitä on jälleen petetty ja kusetettu - kuten aina ja vuosisatoja!

   Amerikkalais-lehdet ovatkin mm. kirjoittaneet Putin pelkää eniten juuri tätä Navalnyin henkilöä sillä eihän olisi mitään muuta syytä häntä jahdata ja yrittää tappaa esim. - jos Navalnyi olisi tälle maan päärikolliselle Putinille vaaraton, tai varteen otettava vastakohta!?

   PUHUKAA ASIAA eikä sen vierestä - ei me täällä Suomessakaan olla ihan idiootteja!

  • Anonyymi

   Onko Navalnyi narkomaani? Paljon mahdollista. Lancetin julkaisen raportin perusteella kokaiinin käyttö näyttää olleen ilmeinen.

   • Anonyymi

    Se haluaa tsaariksi tsaarin paikalle.
    Mistään muusta ei ole kyse.

    Sisuksissa muhii muiden pärjäämisistä ikikateellinen, pienisieluinen kommunisti.


  • Anonyymi

   Heil Navalny, Meil Junes Lokka 🤣

   • Anonyymi

    Junes presidentiksi! 💞


  • Anonyymi

   Minkämoista iltaviihdettä olette suunnitelleet sinne Leningradiin?

  • Anonyymi

   Katsoin istunnon, en löytänyt siitä llenkaan väitteitäsi. SINUN kannattaa katsoa tarkempaan ne videot, jotta ymmärrät mitä oikeasti puhuvat. Olet hakoteillä....

   Navalyn oli kovin huolissaan kun vanha mies käytti maskia, ja näki ettei tämä voi hyvin.Mies joutuikin lekurille kun tila heikkeni.

  • Anonyymi

   Leningradin trollit sammuu kohta........

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   6364
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   19
   3521