Aihe

Kataisen valehtelu kultakaivoksista suurin RIKOS.

Anonyymi

Katainen valehteli v. 2012 kaikki kaivokset miljardi-investoinneiksi, joiden riskejä ei voi hallita.

”Miljardiluokan investointi valtiolliseen kaivosyhtiöön ei ole pääministeri Kataisen mielestä perusteltua...”

https://yle.fi/uutiset/3-6136813

TOTUUS on, että v. 2011 avattu Pampalon kaivos maksoi 20 milj. € ja tuotti ensimmisenä vuonna ruotsalisille omistajilleen kultaa 35 miljoonalla eurolla, riskittömästi.

”Noin 20 miljoonaa euroa maksanut kaivos...”

https://yle.fi/uutiset/3-5319666

”Pampalon viime vuoden kultatuotannon arvo oli noin 35 miljoonaa euroa.”

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/pampalosta-nousi-kultaa-35-miljoonaa-euroa/c155b2de-2090-39c7-a0b5-438f236490e0

Katainen valehteli tietämänsä yli vuoden toimineen kultakaivoksen hinnan 50-kertaiseksi, ja sen riskittömyyden valtaviksi riskeiksi, koska halusi estää valtiollisen kullantuotannon. Katainen käytti päministerin valtaa ja valehtelua sen varmistamiseen, että tuottavimmat kansan aarteet saadaan lopullisesti lahjoitettua maailman rikkaille sijoittajille niin, ettei valtio saa niiden tuottoja.

Suomen kansalta valheiden avulla huijattujen kulta-aarteiden kohdalla puhutaan tulevina vuosikymmeninä yli sadan miljardin euron nettotuoton varastamisesta verot kiertäville suuryhtiöille. Puhutaan suurimmasta korruptiosta ja talosurikollisuudesta Suomessa ikinä.

Miksi kansa äänestää kokoomuslaisia rikollisia, joiden elämäntehtävä on valheiden avulla varastaa kansalta kaikki mahdollinen globaalisti toimivalle veronkiertoeliitille?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kittilän kultakaivos maksoi 150 milj. €, eli miljardilla saisi 6 kpl vastaavia kaivoksia. Se on toiminut 11 vuotta ja tuottanut vuosittain voittoa 150-200 milj. €, nykyisin jo n. 300 milj. €.

   Toiminta nykyisillä maaperään mitatuilla kultavaroilla ja aiotulla volyymilla kestää ainakin vuoteen 2032, jos ei lisää löydy. Jo nyt määrä on yli kaksinkertaistunut kaivoksen perustamisen mittauksista. Tämä tarkoittaa, että 150 miljoonan investointi tuottaa voittoa vuoteen 2032 mennessä 5-8 miljardia euroa yhtiön kertomilla tiedoilla.

   On kuitenkin ymmärrettävä, että kaivosyhtiöt voivat muokata tuotetun kullan määriä ja tulostietojaan niin kuin haluavat. Jos kultaa ja voittoja tuotetaan todella paljon, kerrotaan lukuja jotka ovat sopivia kerrottaviksi. Konsrni jolla on lukuisia kultakaivoksia eri puolilla maailmaa, voi manipuloida yksittäisten kaivosten lukuja ilman rajaa. Ainut asia mitä Suomen viranomainen voi valvoa ja tietää, on läpi käydyt maamassat, koska ne voidaan mitata.

  • Anonyymi

   Yleensä kun huijaukset ovat miljoonia ja siitä alas päin, nostetaan mediossa valtava mekkala ja s24 pasltalla kuohuu, koska rikollisia löytyy muistakin kuin kokoomuslaisista. Kun puhutaan kymmenien- ja jopa yli sadan mijardin huijauksesta, ei mediosta löydy pienintäkään kritiikkiä tai touuden kertomista, koska kyseessä on poikkeuksetta Kokoomuksen korruptiorikollisuus. Kansaa taas ei kiinnosta siksi koska mediat vaikenevat näistä rikoksista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Maisa Torppa ja erosekoilu räjäytti somen: "Valehtelee viimeiseen asti" "Työtön äiti..."

   Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan erospekulointi saa tunteet kuumenemaan: https://www.suomi24.fi/viihde/kohujulkkis-maisa-torppa-ja-erosekoilu-rajaytti-so
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   13187
  2. Kohusopassa keitetty Roope Salminen palaa itsevarmana julkisuuteen: "Olen erittäin hypeissä"

   Mitäs mieltä olet Roopen paluusta? https://www.suomi24.fi/viihde/kohusopassa-keitetty-roope-salminen-palaa-itsevarmana-julkisuuteen-olen-erittain-hype
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   5002