Aihe

Kasvatetaanko tuttömme oikein raamatullisen elämään

Anonyymi

Meidän tulisi noudattaa Raamatun opetusta juuri niinkuin kirjoitettu. Raamatun mukaan nainen luotiin kunnioittamaan miehiä avuksi ja miehen palveliaksi. Hän on kotihommissa palvellen perhettä. Tämä kaikki suojaa heikkoa astiaa jonka tunteet lainehtivat eikä päätöksiä synny.

Mutta kuinka nykylaki ohjeistaakaan väärin. On tasa arvoa on äänestysoikeus. Saa kouluttautua. Vuoteen 1930 asti vaimo ei saa ut hallita edes omia palkkatulijaan. Nyt naiset kasvatetaan jo tarhassa tasaarvoon. Nainen ajattelee olevansa miehen veroinen.

Miten saisimme taas oikean raamatullisen sukupuoli asetelman. Onko sinulla ideoita. Lakeja vaikea muuttaa kun naiset hallitsevat.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Luulen että tilanne pysyy tällaisena.

   • Anonyymi

    Junttimiehetkö lie Raamatun sanelleet.ei ainakaan mikään jumala


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Junttimiehetkö lie Raamatun sanelleet.ei ainakaan mikään jumala

    Aivan tärkeä aloitus.


  • Anonyymi

   Emme taida saada sitä aikaan. Ei voi kuin opettaa asiaa uskoville. Ja ehkäpä siitä pitäisi ihan rauhassa välillä opettaakin. Mutta nykyaikainen naisjohtajuus lienee annettu kiroukseksi viimeisten päivien ihmisille, samoin miesten velttous. Joskus kieltämättä käy mielessä, etteivät nykymiehet välttämättä kykene hallitsemaan. Toisaalta kun naiset touhottavat johtamisvimmaansa, jäävät naisille tarkoitetut asiat hoitamatta. Ei esim. kodin hoitaminen onnistu miehiltä, eivät muutkaan nnaisten työt. Siihen tarvitsemme naisia.

   • Anonyymi

    Onpa melkoista yleistämistä! Ja stereotypiaa...jos nyt edes ymmärrät mitä se tarkoittaa...


   • Anonyymi

    "Ei esim. kodin hoitaminen onnistu miehiltä, eivät muutkaan nnaisten työt. Siihen tarvitsemme naisia."

    Ei sitten kannata haaveilla avioliitostakaan.


  • Anonyymi

   On ideoita!

   Unohda ne Paavalin kirjeet, joita hän ei itse kirjoittanut, niin ehkä pääset naisvihastasi. Lue Vanhaa testamenttia ja kerro löydätkö sieltä naisvihaa siinä muodossa kuin Uuden testamentin vääristellyt kirjoitukset esittävät.

   Ja paneudu toden teolla niihin Uuden testamentin kirjoituksiin, joiden luulet lietsovan naisvihaa. Ne eivät sittenkään kerro naisista ihan niin kuin sinä kuvittelet.

  • Anonyymi

   Provo - heikko sellainen.🙂

   • Anonyymi

    Kaikki naiset kotiin. Tällöin vapautuu miehille miljoona työpaikkaa. Naiset voivat hoitaa kotona lapset lehmät porsat ja muun karjan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   270
   6053
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   174
   4105
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   211
   3853