Aihe

Että tuo Simon Elo on oikea läjä!!!

Anonyymi

Simon Elo on uuden kirjansa myötä tullut vuodattamaan omaa mitätöntä surkeuttaan takinkääntäjänä ja äänestäjiään pettäneenä loikkarina. Kaikki omat surkeat epäonnistumiset ja jatkuva kieroilu laitetaan Simonin tyhjässä pääkopassa verbaalisesti ulostettuna muiden piikkiin. Simon Elo yrittää muiden Sinisiin loikanneiden kanssa uhriutua avuttoman typerästi. Nyt tuo vikisevä opportunisti vaikuttaa näemmä Kokoomuksessa.
https://yle.fi/uutiset/3-11770179

17

67

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa!

   • Anonyymi

    Näin on. Kun persut pettivät äänestäjänsä,, ei silloin ollut mitään sinisiä. Pettureita olivat niin halla-aholaiset kuin soinilaisetkin takinkääntäjät.

    Kaikkien takki kääntyi jo silloin, kun alettiin laatia Sipilän hallituksen hallitusohjelmaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näin on. Kun persut pettivät äänestäjänsä,, ei silloin ollut mitään sinisiä. Pettureita olivat niin halla-aholaiset kuin soinilaisetkin takinkääntäjät.

    Kaikkien takki kääntyi jo silloin, kun alettiin laatia Sipilän hallituksen hallitusohjelmaa.

    Tohtori Jussi Halla-aho johtoinen PS ei ole koskaan pettänyt äänestäjiään. Soinin kopla kaikkine munattomine vikisijöineen sikaili äänestäjien mennen-tullen kusetuksella niin, ettei suomen poliittinen historia tunne moista joukkopetturuutta.


  • Anonyymi

   Sinikot taisi oikeasti olla kaikki kokoomuslaisia. Yrittivät muuttaa perussuomalaisuuden kokoomuksen apupuolueeksi. Ei ihme, että meni sukset ristiin niiden kanssa.

  • Anonyymi

   Puhdasoppinen seemiläinen.

  • Anonyymi

   Vai piti tuon keskosen oikein kirja tehdä. Hohhoijaa....

  • Anonyymi

   Jokainen noista loikkareista on työtön nykypolitiikassa - Hyvä niin. Kelvottomat laskeskelivat härskiä kuprua 2017 tehdessään etteivät "tyhmät äänestäjät" enää muista joukkoloikkausta seuraavissa Eduskuntavaaleissa 2019. Todellista äänestäjien aliarvioimista. Vaan reisille tuo suhmurointi meni.

  • Anonyymi

   Simon on varmaan hankkinut uuden kääntötakin jossa on rotankuva molemmilla puolilla.

  • Anonyymi

   Persut vaati hallitusohjelmaan laskelman maahanmuuton kustannuksista. Summa on niin suuri että sitä ei olla vieläkään saatu laskettua valmiiksi

  • Anonyymi

   Simon Elo taitaa olla kitkerä siitä, että hänen ex-puolueensa pärjää oikein hyvin ilman häntäkin.

  • Anonyymi

   Läjä mikä läjä - se on sitä persumaisuutta.

   • Anonyymi

    Ei ole. PS on oikea poliittinen laatuliike. Samaa ei voi sanoa muista puolueista. Brysselin, tai ryssien juoksupoikia.... Mutta Suomalainen häviää noiden kanssa aina!


  • Anonyymi

   Kyllähän nämä uuden aallon kirjailijat. Soini Terho Elo Lindström..... lopullisesti munaa itsensä. Itse en ole Persu enkä heitä äänestä. Mutta esimerkiksi jossain vaiheessa Soini ja Lindström lausuntoineen ja vaalilupauksineen oli lähellä kansaa. Sitten tuli Sipilän täsmä miinat ja loppu historiaa.

  • Anonyymi

   Elo häärää,Niinistön kanssa(Jussi) "Hörnetteja" EU:n juoksupoikina.
   Suomen itäraja on EU:N ulkoraja,rajan puolustaminen maksatetaan
   Suomalaisilla veronmaksajilla ja lapset maksavat velat.
   Takinkääntäjät taisivat saada ,itsekin jotain takataskuihinsa,kun alkoi
   helikopteri kääntyilemään.

  • Anonyymi

   Kannattaa katsoa peiliin joskus ja miettiä missä meni vikaan?👍😂🤣

  • Anonyymi

   Simon Elo on ikuisesti valittava pieni, perässä vedettävä "Lissu". Pieni ja poliittisesti niin munaton mies, joka uskoi väärään profeettaan, eli Soiniin. Simon Elolla ei ole suomen politiikalle mitään annettavaa. Vain köyhäpäinen ja mieleltään irrallinen, avuton puolustuspuhe, oman petollisuutensa johdosta. Menetti tulevaisuutensa Eduskunnassa ja kanssaeläjiensä arvostuksen yhdessä rysäyksessä. Nyt yrittää rämpiä kuiville kokkareiden siipien alla, mutta kansa (äänestäjät) ei edelleenkään unohda, millainen takinkääntäjä-, poliittinen tosipetturi Simon Elo oli ja ON yhä edelleen.

  • Anonyymi

   Simon Elo hakee onnettomalla kirjallaan pelastusta alhaiselle itselleen. Simon haluaa valtaa, mutta Simonilta puuttuu kaikki vallan käytön edellytykset, kuten edes näennäinen kunnioitus. Sitä Simonilla ei ole, sillä Simon Elo alensi itse itsensä ja ihan omaehtoisesti, poliittiseksi kaatopaikaksi, luopioksi loikkariksi, takinkääntäjäksi, erinomaisen surkeaksi poliittiseksi iki-hylkiöksi. Simon on poliittista emäsaastaa!

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stockmannista kirpputori

   Laatutavaratalosta kirppariksi, niin se maailma muuttuu. Pöly ja tunkkaisuus leijailee sieraimiin kun astuu Stockalle kirppariin, ennen tuoksui parfyy
   Maailman menoa
   155
   8326
  2. Mistä ihmeestä te saatte voimaa

   En jaksa enää tätä koronaa. Tuskin olen ainoa ja voisi sitä pahemminkin olla, mutta en silti enää jaksa. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että minulla on
   Maailman menoa
   300
   5446
  3. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   228
   3353