Aihe

Polttomoottoriautojen arvo romahtaa pian

Anonyymi

Päästöjen vähentämiseksi fossiilisten polttoaineiden verotusta on kiristettävä, mikä nostaa polttomoottorilla ajamisen kustannuksia.

Samaan aikaan polttomoottoriautoja ollaan myös kieltämässä maailmalla, jolloin käytettyjen autojen arvo putoaa edelleen.

Kaiken lisäksi autonvalmistajat ovat lopettamassa polttomoottoriautojen tuotantoa.

22

58

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Verotus tulee alentaa vastaavasti ja helpottaa liikkumista. Ketä se kiinnostaa mikä on auton hinta paitsi myyjiä. Ihmiset ovat ostaneet autonsa käyttöön. Ei myyntiin.

  • Anonyymi

   Raju polttoaineen hinnan nostaminen on kuin isolla lekalla löisi taloutta: se hajoaa. Kun ei ole mitään järkevää syytä ettekö siirtymää voisi tehdä hitaammin ja hallitusti, mutta nyt kyseessä on vihreiden idealismi ja silloin ei piitata miten taloudet luhistuvat tai pahoinvointi lisääntyy.

   Tämä hallitus pitäisi saada hyvin nopeasti vaihtoon.

   • Anonyymi

    Porvari vauhdissa vaatimuksineen.


   • Anonyymi

    Provo.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Porvari vauhdissa vaatimuksineen.

    Vaatimuksineen? Mitä vaatimuksia siinä esitettiin?

    Asia vaan on niin että polttoaineiden raju korotus lyö todellisen hyvinvointikiila vähävaraisten ja hyvinvoivien väliin.


   • Anonyymi

    Siirtymä on joka tapauksessa hidas. Autokanta uudistuu noin 100 tuhannen auton vuosivauhtia. Se ei tuosta yhtään nopeudu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Porvari vauhdissa vaatimuksineen.

    Porvari on päässäsi. Ainostaan porvareilla on varaa sähköautoiluun ja siitäkään eivät hyödy mitään muuta kuin sen mitä voivat hyvesignaloida ympäristölleen kun sellaisen epäkäytännöllisen ja kalliin auton hankkivat. Vain idiootti hankkii sellaisen turhakkeen mihinkään tarpeeseen.

    Duunarit ja muut köyhät me joudutaan polttomoottoriautoilla ajelemaan tässä vielä pitkään.


  • Anonyymi

   Linkki väitteeseesi, kiitos.

  • Anonyymi

   Annapa kaikkitietävänä linkki tähän "tietoosi", olepa hyvä.

   • Anonyymi

    Minä annan: Suomi on jo kuollut Keskustahallituksen ja myöhemmin Marinin hallituksen takia.


  • Anonyymi

   Toivottavasti, jos saisi uuden Corvetten viidellä tonnilla niin ostaisin.

  • Anonyymi

   Tarkoittaa polttoaineveron korotuksia sen 0,3€ kuten persut kirjoitti ja vihervasurit torjui

  • Anonyymi

   Eheei. Sähköautojen tekniikka vanhenee niin pian ettei niitä käytettynä kukaan osta.

  • Anonyymi

   Päinvastoin. Käytettyjen autojen hinnat nousevat kun uusien valmistus loppuu. Ja kun polttoaineverot nousevat, niin etanolin tislaus kotioloissa yleistyy. Se kun ei ole mitään rakettitiedettä

  • Anonyymi

   Sähköauton ydinvoima saaste on valtava, jos 10 vuotta sähkö autoollaan kaikki takuuvarmasti joka kallion kolossa on ydin jäte säiliö jonka tulevaisuuden pommit sodassa pommittaa omaksi tsernabyl, liksi.

   2.sähköauto sotoo suomen geopoliittisesti venäjään, josta joudumme tilaamaan autoillemme rosatomeja ja kun ne on pakote listalla joudumme hankkimaan serbian bulvaani firmojen kautta ne, jolloin kukaan ei vastaa niistä,. Jos joku politikko yrittää tilata voimaloita lännestä vladimir poison laittaa poloniumia sen teekuppiin neuvotteluissa ja suomi ei pysty tutkimaan niitä myrkytyksiä, joten hänen kuolin todistuksessa lukee äkillinen sudän pysähdys, ellei häntä lenneätetä saksaan tai engalntiin, siksi että sairastui kun oli venäläisten kanssa liike neuvottelu.

   -jos haluat atomi voimaloita joka niemen notkoon ja omalle tontillesi tervemenoa sähköautokaupoille, niille tulee joka tqpauksessa ydinjäte vero, koska se on maapalloa eniten saastuttava auto

   Biokaasu auto kulkee sinun biojöte astiaan jätetyillä perunan kuorilla, ja se on ainoa ympäristöystävällinen kotimaisella (sinun jätteillä) ajettava todellinen ilmasto ystävällinen auto, ja paras tällä hetkellä markkinoitavista.

   Pelle pelottomalle tuulimylly auton rakentaminen joka huödyntää ajossa syntyvää ilmavirtaa.
   Auton ajo aukana auton ulkosivuilla tuulee aina, ulkopellit täyteen pieniä (10 cm.halkaisia ) tuulimylly siipiä, verkon taa ettei linnut ja isommat roskat lennä.
   Siivet pyörii eri suuntiin ettei ohjattavuus muutu ja kerää ajotuulivirrasta saadun sähkön akkuihin. Pitkällä matkalla sähköä voi syntyä niin paljon että saa omakoti talon lämmittää, kun akku lyödään seinään.

   Isoja siipiä ei voi panna ne muuttaa ohjattavuutta.
   Esim.jos katolle pannaan yksi iso siipi, mäen nyppulältä siitä tulee helikopteri mäeltä alas ja sen ohjattavuus muuttuu liikaaa. Mutta pieniä tuulimyllyn siipiä, jotka pyörii eri suuntiin, niin lopun ohjattavuuden voi hoitaa painoilla.

   Silloin iso auto tuottaa enemmän sähköä koska on iso ulkopinta.

   Jos akku on tuhjä, alkukäynnistys polttomoottorilla siihen asti kun sähköä ropelit alkaa tuottaa ja ikiliikuja on keksitty, auton ajovirralla kulkeva tuulimylly auto.

  • Anonyymi

   Ei romahda vaan nousee! https://www.is.fi/politiikka/art-2000007789314.html

  • Anonyymi

   Sähkön hinta tulee pomppaamaan tehden elämisen todella kalliiksi.
   Hyvä Pekka!

   • Anonyymi

    Hyvä Jussi!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä Jussi!

    Tuollaiset ekonomistien kommentit ovat myrkkyä autokaupalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuollaiset ekonomistien kommentit ovat myrkkyä autokaupalle.

    Autokauppias on maailman rehellisin ihmistyyppi. Heitä pitäisi saada houkuteltua enemmän myös politiikkaan.


  • Anonyymi

   Kysynnän ja tarjonnan lait sen määräävät mikä tulee myymään ja mikä ei. Sähköautoja ei haluta, koska ne ovat epäkäytännöllisiä ja aivan liian kalliita.

  • Anonyymi

   Siitäpähän saatte. :D

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi koronan annetaan nyt levitä?

   Miksi rajoitustoimet ei astu voimaan heti. Nyt annetaan lomalaisten levittää virusta ympäri maata. Lisäksi rajat on auki ja virus leviää sieltäkin. Tä
   Maailman menoa
   376
   4722
  2. Miksi suomalaiset eivät lähde mellakoimaan kaduille?

   Minä pitkän työuran ravintolayrittäjänä tehneenä ja kohta kotini, kesämökkini ja yritykseni menettäneenä, olisin valmis lähes mihin vain, seurauksista
   Maailman menoa
   364
   3420