Aihe

Biden ei enää vastusta Nord Stream 2:ta

Anonyymi

Tiesi että putki valmistuu kesään mennessä ja Saksa tarvitsee kaasua. USA:n LNG ei värjää hintakilpailussa. Henna Virkkunen, Petri Sarvamaa ja Heidi Hautala ryyppäävät suruunsa.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos putki olisi ollut tarkoitus rakentaa Suomeen, nin rakentaminen keskeytettäisiin eun määräyksestä. Saksaan se kuitenkin rakennetaan.

   • Anonyymi

    Miksi keskeytettäisiin? Tuleehan Suomeen nytkin venäläistä kaasua.


  • Anonyymi

   Kuinkahan nyt käy Latviaan rakennetun LNG-terminaalin kanssa? Riittääkö asiakkaita?
   Sieltä on rakennettu kaasulinja myös Viroon.
   Amerikkalainen kaasu on kalliimpaa, mitä venäläinen tai eurooppalainen.

  • Anonyymi

   Kuka näyttelijä on J.Badunin maskin takana,alla? Veikkauksia. Tässä välikausi sarjassa on muitakin korvattuja esiintymässä rooleissa. Face offia odotellessa..

  • Anonyymi

   Aika saattaa ajaa tulevaisuudessa tuonkin putkilinjan ohi: https://www.bunkerspot.com/global/51831-global-maersk-has-no-plans-to-invest-in-lng-fuelled-vessels

   Esimerkiksi yksi maailman suurimmista varustamoista tähtää suoraan hiilineutraaliin polttoaineisiin ja maakaasu ei ole sellainen.

   Osittain tässä taustalla saattaa olla se, että rahoitusala ja monet suuret institutionaaliset sijoittajat ja rahoittajat arvioivat parhaillaan uudelleen ympäristönmuutokseen liittyviä riskejä yritysrahoituksessaan. Ne yritykset, jotka eivät siirry kohti hiilineutraaliutta näkevät rahoituskustannustensa kasvavan ja siitä muodostuu kilpailuhaitta. Yrityksillä siis ei käytännössä ole muuta vaihtoehtoa kuin siirtää toimintaansa hiilineutraaliin suuntaan. Saattaa olla niin, että poliittisen paineen sijasta kovempi paine kohti hiilineutraalia tulevaisuutta tulee rahoitusalalta ja yritysten välisestä kilpailusta. Sen jälkeen kuluttajien ei tarvitse välttämättä valita, koska tarjolla on kasvavissa määrin hiilineutraaleja tuotteita ja palveluita.

   Ne valtiot ja yritykset, jotka ovat voimakkaasti riippuvaisia fossiilisesta energiasta saatavista tuloista näkevät tulevaisuudessa yhä huonompia vaihtoehtoja edessään. Ne joko kykenevät sopeutumaan tai sitten kurjistumaan ja mahdollisesti katoamaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   10654
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   23
   4166
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   114
   2241
  4. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   113
   1884