lehtikultani saapui juuri äsken kiinasta

..en nyt mikään lehtikultien asiantuntija ole..mutta jos valo kuultaa läpi ..niin pitäisi olla real deal? no eipä maksanu kuin neljä euroo plus kulut eli joku reipas seitsemän..enihau..kyllä se asian ajaa.. sata arkkii 6x6senttii..ja pirun herkkää-- ehkä se on kultien luonne?
kyllä niillä parin maalauksen kultaukset tekee..suomessa maksaa vähempi jotain 70eukkuu.. ehkäpä kiinassa on enemmän kultaa kuin suomessa?

16

158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stuntti seis! Älä tuhlaa kallista ainetta maalauksiisi - toteuta vihdoin se kultainen WC- pönttö! Laitat sitten niihin kullanhakuviesteihisi sellaisen selfien, jossa istut siinä pöntöllä. Takuulla saat haluamasi naisen tällä menetelmällä!

      • Ehkä se kulta pysyisi siinä pöntössä kiinni jos vetäisi sinne kunnon kiinteä lakat.


    • Anonyymi

      Pikkupöllyssä kirjoitukseni vain häippäs bittiversumiin. Olen pantannut kultaa sisältäneet koruni ja edesmenneen muijankin jo aikoja sitten.
      Katinkullakin mielenkiintoinen syntyhistoriansa. Korkeen kuumuuden seurausta ne oovatten. Päivitys narmaale.

      • jotkut sijottaa kultaan pörssissä..mut mä holdaan holdaan vaan osakkeita


    • Anonyymi

      pyöräytäpäs kiinalainen lehtikulta keskisormesi ympärille. Sinusta tulee Mr. Goldfinger. Nostaessasi kultaisen sormesi pystyyn saat varmasti kohinaa aikaiseksi. Joku voi jopa mykistyä. Voihan sen lehtikullan pyöräyttää vielä jalomman sormen ympärille. Vaimosi varmasti hätkähtää onnesta makuuhuoneen hämyssä kun näkee kultaisen kiiltävän sormen huojuvan sinne tänne musiikin tahdissa. Lurautat ilmoille rakkauden täyteisen Goldfinger laulusi. https://www.youtube.com/watch?v=51Wg6k9cWhM

      • ..valitettavasti ei ole vaimoa..eikä tällä hetkellä naisystävääkään..kultaomaisuudestani en halua kertoa..se tuo saalistajia..
        mutta olen täällä penthousessa kyllä aika turvassa..täällä on tiukat turvatoimet..

        vahtimestarillakin on kultainen ase..ja näyttääkin scaramangalta..

        goldfingerin hatuttajia taitaa löytyä pohjois-koreasta mutta kuka hullu sinne haluu olla missään yhteydessä?


    • Anonyymi

      Minulta on kadonnut linkki josta näki lehtikultaosoitteen. Onko se salainen?
      Huuhaakonttoorikin asiasta vaikenee.

      • Wish.com kauppapaikka.. hae lehtikulta niin luulis löytyvän.. tai laitetaan linkki https://www.wish.com/search/lehtikulta ..sieltä kattoo mitä sisältää ja sit kelpaa kullitella mitä tahtoo.. pönttöjä maalauksia..siellä on jopa syötävää lehtikultaa mutta ne kaikki ei ole..saattaa olla kissankultaakin..


      • pervokki kirjoitti:

        Wish.com kauppapaikka.. hae lehtikulta niin luulis löytyvän.. tai laitetaan linkki https://www.wish.com/search/lehtikulta ..sieltä kattoo mitä sisältää ja sit kelpaa kullitella mitä tahtoo.. pönttöjä maalauksia..siellä on jopa syötävää lehtikultaa mutta ne kaikki ei ole..saattaa olla kissankultaakin..

        Jos syö pelkästään lehtikultaa, niin kestääkö IDO:ni sen kolauksen, minkä se posliiniin poistuessaan kehostani aiheuttaa? Sitten ei tarvitse enää Lemmenjoella kyykkiä, kun ostaa kolmella eurolla Kiinasta syötävää lehtikultaa ja odottaa päivän pari ennätyshippujen ilmaantumista. Siinä voi julkisuudessa ennätyshippuja esitellessä kertoa iskeneensä todelliseen kultasuoleen! Tähän asti on tullut vain nestemäistä kultaa, kultaisien suihkujen muodossa.


      • roskapostirobotti1 kirjoitti:

        Jos syö pelkästään lehtikultaa, niin kestääkö IDO:ni sen kolauksen, minkä se posliiniin poistuessaan kehostani aiheuttaa? Sitten ei tarvitse enää Lemmenjoella kyykkiä, kun ostaa kolmella eurolla Kiinasta syötävää lehtikultaa ja odottaa päivän pari ennätyshippujen ilmaantumista. Siinä voi julkisuudessa ennätyshippuja esitellessä kertoa iskeneensä todelliseen kultasuoleen! Tähän asti on tullut vain nestemäistä kultaa, kultaisien suihkujen muodossa.

        Sitä en tiedä kestääkö. Itse en viitsi syödä lehtikultaa vaan lyön niistä kolikoita. Pörssin romahtaessa niitä voi tarvita.

        Semmosen jäynän voisit kyllä tehdä jos meinaat lehtikultaa syödä ja kakkia. Niin mee lemmenjoelle, kaki sitä jokeen, niin on siinä naurussa pitelemistä kun keväällä ukot tulevat majoistaan vuolemaan kultaa..


    • Anonyymi

      Sain lehtikultalähetykseni tänään Suomen Postin toimittamana. Kiitoksia avaruudelle!

      • Onneksi olkoon. Liity meihin lehtikullittelijoihin. Voimme luottaa kustiin kun kusti polkee vieläkin vaikka yhdessä vaiheessa taisi olla häikkää.


    • Anonyymi

      Tärkee tierotus. Bitcoineilla rikastut ehkä jo tänään.

      • Eikö yks bitcoini maksa enempi kuin mulla on rahaa käteisenä? muutenkin aika epämääräinen ja riski. Sijoittakaa kultaa sijottakaa kultaa jne..


    • Anonyymi

      Monen tyypin bitcoin-kaupat ovat kääntyneet munkkibisneksen puolelle.
      Pakko sureksia suomen pankkitoiminnan riutumista. Huterampaan suuntaan ollaan ajauduttu.
      Uusin, S-pankki sinnittelee vielä keula pinnan yläpuolella. Ne ottaa manit somaliasiakkailtakin. Ja niitä näen ma, näyttää riittävän.

      • Luotan nordnettiin pörssikaupoissa. Siinä on yhteispohjoismaalainen pankki. Kun suomi on tyhmä niin norja ruotsi tanska viisaampia. Kun rahaa on tarpeeksi ostan palan suomenmaata,läheltä vesistöä, puita pitää olla ja mahdollsiuus ostaa lisää maata. kappale kauneinta suomea.. ihmisistä ja poliitikoista huolimatta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      138
      1920
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1173
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1107
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      935
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      94
      884
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      809
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      744
    8. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      50
      730
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      730
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      676
    Aihe