Vapaa Muurari järjestö

Anonyymi

Vapaa Muurari järjestö on vain miehiä varten, joilla on varaa osta kallis naurettava essu, ja se mukamas kuuluu rituaaliin? Ja Jumalan asialla nämä miehet mukamas, naisia ei hyväksytä Suomessa järjestöön, ei kyllä kiinnosta, vaikka olisi. Vapaa Muurari Järjestö vannoo kolmannessa rituaalissa saatanalle olla uskollinen? Mikä oikea järjestö tämä on, että miehet pukeutuvat essuun ja ne maksavat paljon. Tiedän omasta kokemuksesta, kun mies liittyi tähän naurettavaan järjestöön. Samanlainen järjestö kuin muut, jotka huijaavat ihmistä, että osta, osta. Näihin järjestöihin ei kelpaa kuin ne, joilla on rahaa. Siis järjestön pomot ja pomo huijaa näitä ihmisiä, joilla on rahaa ja vetää mukamas rahaa hyväntekeväisyyteen. Oletko huomannut koskaan, onko kukaan lasten, naisten tai mikään järjestö koskaan saanut rahaa ihan oikeasti. Tämä veljes järjestö huijaa ja näyttää kuitteja, mutta oikeasti rahat menevät tämän Vapaa Muurari järjestön pomolle tai pomoille.

17

700

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hehheh! Hauska trollaus...😄

      • Anonyymi

        Mikä trollaus oli siis kyseessä? Kuulutko itse Vapaa Muurareihin, jotka väheksyvät naisia? Osta kuule se essu sieltä Prisman valikoimasta, ehkä löydät jonkun kivan kukka essun, tai jonkun sellaisen mikä miellyttää tai olisi ehkä sellainen miehinen essu kivempi, missä on auton kuvia? Ja siitä vain vannomaan, että olen Jumalan poika. Että hah, hah. Ihanko kallis essu Vapaa Muurareilla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä trollaus oli siis kyseessä? Kuulutko itse Vapaa Muurareihin, jotka väheksyvät naisia? Osta kuule se essu sieltä Prisman valikoimasta, ehkä löydät jonkun kivan kukka essun, tai jonkun sellaisen mikä miellyttää tai olisi ehkä sellainen miehinen essu kivempi, missä on auton kuvia? Ja siitä vain vannomaan, että olen Jumalan poika. Että hah, hah. Ihanko kallis essu Vapaa Muurareilla?

        Tunnustan. Minä olen Vapaa Muurari. Me muurataan Isoja Uuneja, joissa rituaaleissamme paistamme Väheksittyjä Naisia. Essut päällä, tietysti, ettei rasva roisku vaatteille.


    • Anonyymi

      Jos Vapaa Muurareilla on essu, niin siitä vain siivoamaan ja laittamaan ruokaa. Erittäin hienoa, että näillä miehiltä löytyy kallis essu? Tarkoittaako se nyt meidän naisten osalta, että kotityöt tekee tästä lähtien mies? Toki miehen ego tarvitsee sen hienon ja kalliin essun. Mun puolesta voi sitten tehdä näitä ihmeellisiä rituaaleja yksinään, kunhan vain koti on siisti ja lapset hoidettu. Onko Vapaa Muurareilla myös tissi, missä imettää lastaan. löytyykö siihenkin jokin rituaali? Vai laittaako Vapaa Muurari essun lisäksi myös sellaiset tissi silikoni ulokkeet?

      • Anonyymi

        Kuinka kallis tuo essu mahtaa olla?


      • Anonyymi

        Mikä siinä essussa on niin naurettavaa? Muun muassa seppä ja teurastaja käyttävät sellaisia.


    • Anonyymi

      Tuttavani on nainen ja vapaamuurari. Ainakin yksi sellainen looshi on Suomessa, jossa myös naisia. Ehkä heilläkin vähitellen ovet aukeaa naisille. En mä oikein ymmärrä koko juttua, mutta valitettavasti näyttää siltä, että jonkin sortin kartellia vapaamuurarit on tavoitelleet.

    • Anonyymi

      Suomessa on myös pelkästään naisille tarkoitettu vapaamuurarijärjestö sekä yhteisvaaamuurarijärjestö jo sata vuotta joka ottaa jäseneksensä kaikkia sukupuolia.
      Esiliina ei ole kallis eikä tarvitse olla erityisen rikas liittyäkseen jäseneksi. Jäsenmaksut ovat loosista riippuen 100-500€/vuosi ja tämä sisältää regalit jotka ovat siis lainassa eivätkä jäsenen omia.

      Järjestön johto vaihtuu myös 2-4 vuoden välein joten ketään rahan haalijaa ei siellä kärjessä ole.

      Missään rituaalissa ei mainita saatanaa eikä muitakaan pahuuden entiteettejä millään tavalla. Vapaamuurarius ei myöskään ole mitenkään uskonnon harrastamista. Vapaamuurarin tulee uskoa jumalaan, mutta vapaamuurarius sallii kaikkien uskontojen ja jumalien seuraajat jäsenikseen.

      • Anonyymi

        Aika outoa, että kirjoitat sanan Jumala pienellä. Se kertoo sinusta enemmän kuin tuhat sanaa. Katso dokumentti miten Julin erosi tästä järjestöstä.
        https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/entinen-vapaamuurari-vetosi-piispoihin-viimeiseen-saakka/

        Katso niitä dokumentteja, mitä Julin kirjoittanut tai sanonut youtubessa. Mutta eihän tyhmiä voi opettaa, kun tämä järjestö sokaisee kaikki, jotka ostavat vaikka halvalla sen essun ja ym. vermeet. Olen kuullut, että ihan käsi Raamatulla vannotaan valoja, mutta se Raamattu oli kristinuskon valoja vannoneet, ei siis mikään muu uskonto oikeasti käy. Tämä järjestö huijaa ja valehtelee niin paljon kuin voi. Että ihan tarvitaan jo ostaa myös se halvin essu ym? Siis oliko ihan Jeesuksella nämä kalliit tai ei kalliit vermeet päällä? Ihanko tarvitaan oikeasti ostaa yhtään mitään, jos uskoo Jumalaan tai ei usko. Tämä järjestö on niin pihalla kuin olla voi. Tämä järjestö toki hivelee niitä, joilla suuri ego jo ennestään. mutta eivät huomaa sitä, että huijattu on.


      • Anonyymi

        Aika outoa, että kirjoitat sanan Jumala pienellä kirjaimilla? Julin jo kertoi tästä asiasta aikoinaan, kun kuului tähän järjestöön. https://www.youtube.com/watch?v=XyInlHOf_Rs
        Että ihan esiliinan saa myös ostaa halvalla halpa marketista? On todella outoa, että tarvitaan järjestöön ylipäätään essut, sormukset ym. Eikö sinua hävetä olla tässä järjestössä? Eihän ketään oikeasti pidä velvoittaa ostamaan yhtään mitään, jos on tämän hassun järjestön jäsen. Niin pitäisi jo hälytys kellot soida, jos pitää edes ostaa essu ns. "halvalla." että ihan köyhäkin pääsee tähän järjestöön? Olet varmaan todella oikeasti jotenkin tyhmä, mutta miten sanoa tyhmälle, että on tyhmä. No, ei varmaan auta yhtään mikään. Että ihan naiset pääsee myös? Vapaa Muurari järjestö historian kirjoissa oli aikoinaan hyvä järjestö ja suojeli naisia aikoinaan, mutta ovat unohtaneet aikoja sitten hyvän aatteen. Tämä järjestö mennyt vain essuihin, ja smokkiin ja muihin härpäkkeisiin. Joo, mun ex- mies käy näissä Vapaa Muurari illoissa, missä vain juopotellaan. Ja kaikki miehet täysin yksin, kun vaimo jätti. En ihmettele, jos jos oma ego käy niin suureksi, että ihan ihailee sitä kallista essua komerossaan, mutta tällä lahkon järjestäjällä ei mitään väliä. Jos voit sanoa minulle, että kuka on tämä Vapaa Muurari kerhon pomo ja missä majailee? Tiedätkö sinä? Et varmasti osaa sanoa tai tiedä koko asiaa? Vai kuinka?


    • Anonyymi

      Eikös mätisäkkifemakoille ole omat väylänsä noihin vapaamuurareihin nehän on ollut pakko hyväksyä sinne mukaan , mee saatana ostamaan se essu ja eiku mukaan .

      • Anonyymi

        En tiedä mitkä väylät naisille on, kun en kuulu järjestöihin mitkä hyväksyvät naisia jäseneksi. Ainakin päällisin puolin näyttää että naisilla on samat vaatimukset kuin Suomen suurloosin alaisissa looseissa jotka ottavat jäsenikseen vain miehiä. Mikään pakkohan naisia ei ole ollut ottaa mukaan. Vapaat ja oikeutetut muuraritkaan eivät ole ottaneet moneen sataan vuoteen eivätkä ota vieläkään.


    • Anonyymi

      Vanha aloitus. mutta kerron tässä, että Julin kuului Vapaa Muurari järjestöön. Ja luuli, että ovat Jumalan asialla, mutta tämä koko systeemi paljastetaan vasta 33 tasolla, jossa vannotaan valoja Lusiferille? Siis aika sairas järjestö oikeasti.
      https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/entinen-vapaamuurari-vetosi-piispoihin-viimeiseen-saakka/
      Tässä uutinen ja voi vain googlata, että mitä muuta Vapaa Muurari järjestö tekee, ei ole oikea järjestö. Tämä on erittäin sairas yhteisö, missä hyvä veli järjestö toimii vain rahan vuoksi, ei siis Jumalan tai minkään oikean moraalin vuoksi.

    • Anonyymi

      https://www.youtube.com/watch?v=XyInlHOf_Rs
      Tässä Julin kertomus koko järjestöstä. Ei siis ole mikään oikea järjestö. Täysin huuhaa järjestö, jossa miehiä huijataan lahjoittamaan rahaa ties mille järjestölle, mutta kuka oikea järjestö ikinä nähnyt näitä rahoja, siis oikeasti? Menee varmasti ihan tämän Vapaa Muurari järjestön pomolle? Jos olet sitä mieltä, että Vapaa Muurari järjestö on oikea järjestö, niin mihin menee ne kaikki rahat näiltä rikkailta miehiltä, johon annat mukamas auttaaksesi toisia ihmisiä? Tämä järjestö on vielä erittäin kiero, että näyttää kuitit ym. Mutta onko kukaan sairaala tai muu yhteisö koskaan sanonut, että saimme suuren rahalahjoituksen. Tuskin. Ja missä on tämä Vapaa Muurari järjestön pomo? Onko kerrottu koskaan heille, missä majailee tai mitä elämää viettää? Pitäisi oikeasti ottaa selvää asioista, ennenkuin liittyy yhtään mihinkään järjestöön.

    • Anonyymi

      Eli missä on Vapaa Muurarin järjestön pomo? Tietääkö kukaan Suomessa, missä majailee.? Tuskin kukaan vapaa muurari tietää, että missä on tämän järjestön pomo? vapaa muurari tarkoituksella kirjoitettu pienellä. Siis tietääkö, että missä on se vapaa muurari pomo, kuka tätä kaikkea vetää? Missä asuu? Miten elää ym? Jos liittyy johonkin järjestöön, niin nämä perusasiat pitäisi selvittää. ettei vain usko sokeasti yhtään mitään. Mutta toki järjestön pomo on se ns. "hyväveli järjestö", jossa kaikkia yhteiskunnan varoja käytetään oikeasti väärin, ei niille vähätuloisille sitä rahaa löydy. Tämä järjestö on todella röyhkeä järjestö. Jos vaikka laitan mediaan kyselyn tästä järjestöstä, niin eiköhän löydy aika paljon mutaa ja väärinkäytöksiä.

    • Anonyymi

      Tämä vapaa muurari järjestö on ihan samanlainen järjestö kuin puutarha tontun järjestö eli skientologian, missä käytös saa olla mitä tahansa, kuin Tom Cruisella, joka oli täysi älykääpiö käytökseltään ja todella agressiivinen käytös.
      On varmaan vapaa muurari järjestössä ehkä hyviä miehiä, mutta kehoitan heitä eroamaan tästä järjestöstä ajoissa. Koska se ei tuo ikinä mitään hyvää sinulle itsellesi, ei perheellesi ym. Vaimo jättää sinut, tai vain halveksii sinua näissä tämän järjestön yhteis tapaamisissa, että siinä taas oma mies pullistelee ja kuvittelee olevansa jotenkin hieno ihminen.??!! Kun koko tämä ääliö porukka toki kehuu toisiaan, että mitä tuli rahaa mistä milloinkin omalle tilille. Ja voidaan sopia taas rakennustyöt, kaupan alalla ym. mitä tahansa, kun kuuluu vain tähän hyväveli järjestöön. Mutta aikoja sitten unohtaneet, miten kansaa tulee palvella ja auttaa köyhiä ym. Tämä käytös myös poliitikkoja, rakentejia, sähköyhtiöitä. mediaa ym. ym,. Vain ns. hyvä veli järjestö toimii, kunhan vain poliitikot petaa toisiaan ja myös muita joiden kanssa tekemissä, eli rikkaita. Korruptio rehoittaa Suomessa aika paljon, kun laki sallii sen. Eli laki sallii kaiken Suomen korruption, että köyhiltä saa ottaa mielin määrin, mutta ei itse poliitikot tai muut instanssit vähennä toki palkkojaan?

    • Anonyymi

      Puhuuko aloittaja vapaista muurareista vai vapaamuurareista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe