Aihe

Älä noudata evoluutiota

Anonyymi

Älä alennu evoluution pelinappulaksi. Älä anna evoluution kehittämien sairaiden vaistojen viedä itseäsi, rikoksiin, ylipainoisuuteen, ryöstämään kioskia äläkä mihinkään muuhunkaan, mitä evoluutio aiheuttaa.

Unohda evoluution julmuus, jatkuvat kilpailu, kyynärpäillä eteenpäin meno. Lue Raamattua ja opi elämään hyvänä ihmisenä.

Evoluutioon opettavat kirjat tulisi poistaa kouluista ja korvata ne opettavalisilla kristillisillä tarinoilla, joissa kerrotaan miten saa rangaistuksen jos varastaa ja hyvän mielen jos palauttaa varastetun tavaran takaisin omistajalleen. Raamatun tarinatkin ovat hyviä, opettavaisia tarinoita.

11

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo, älä alistu evoluution pelinappulaksi. Anna putkimiehen nussia vaimoasi... jos siitä syntyy putkimiehen näköinen lapsi niin kyse ei ole evoluutiosta vaan siitä, että jumala halusi luoda SINUN lapsesta putkimiehen näköisen.

   • Anonyymi

    Putkimies on rehellinen ammatti. Mutta onko evoluution opettaja rehellinen ammatti? Kun päivittäin saa lukea, mitä kaikkea evoluutio saa aikaiseksi, kyllä sitä jo terve ihminen alkaa harkitsemaan sille parempaa ja toimivampaa vaihtoehtoa.


  • Anonyymi

   Ja tämähän on parodiaa kretuista...?

   • Anonyymi

    Ei, kyllä tämä on ihan kognitiivista pinnistelyä vaatinut tosissaan tehty avaus.


  • Anonyymi

   Älä noudata uskontoa. Älä anna saarnaajan "rakastaa" tytärtäsi äläkä lypsää sinulta viimeisiä ropojasi uutta autoaan varten äläkä johdattaa sinua mukanansa helvettiin.

   • Anonyymi

    Jos Herra siunaa Sanansa julistajan yksityislentokoneella, niin sitä ei pitäisi evoluutio-ateistin kadehtia, sillä kadehtiminen on synti.


  • Anonyymi

   Itse luin evoluutiosta ja luonnonvalinnasta tuli heti hirveä hinku ryöstää lähikioski varokaa uskovaiset siskot ja veljet tuota harhaoppia saatana voi asettua teihinkin harhaopin mukana .

  • Anonyymi

   Minuunkin asettui saatana kun luin evoluutio-oppia hakkasin seuraavan yön päätäni lattiaan ja toistelin vain kuinka idiootti olen ollut koko ikäni uskoni kanssa.

   Onneksi uskonsisaret ja veljet tuli apuun vei vanhimmiston puhuteltavaksi ja maksettuani kymmenykset hoitivat minut taas terveeksi kertoessaan kuinka ihanan perisyntinen syyllinen ja huono ihminen olen ...tätä masentuneisuuden tunnetta olenkin kaivannut se on varmaankin se pyhähenki onneksi sain sen takaisin.

   Ikinä en avaa enään muuta kirjaa kuin raamattu ja senkin tarinat saa selvittää minulle uusi saarbamiehemme vanha potkaistiin SRK toimesta ulos kun siihen meni saatana ja alkoi homostella seurakunnan miesten kanssa olikohan lukenut evoa

   • Anonyymi

    You are a good man.

    "kertoessaan kuinka ihanan perisyntinen syyllinen ja huono ihminen olen "

    Good man always knows his limitations.


  • Anonyymi

   >Älä noudata evoluutiota<

   Olikohan tämä aloitus jokin vitsi? Eihän evoluutio ole mikään elämänohje. Evoluutio on luonnonilmiö!

   >Älä anna evoluution kehittämien sairaiden vaistojen viedä itseäsi, rikoksiin, ylipainoisuuteen, ryöstämään kioskia äläkä mihinkään muuhunkaan, mitä evoluutio aiheuttaa.<

   Aloittajan mielestä evoluutio aiheuttaa kaiken mahdollisen pahan, mitä maailmassa tapahtuu. Eiköhän noistakin suurin osa johdu ihmisten ahneudesta ja itsekkyydestä. Onkohan sekin, että ihmisiä kuolee maanjäristyksessä, seurausta evoluutiosta? Evoluutio on kuitenkin ilmeisesti "kehittänyt" myös empatian ja myötätunnon.

   >Unohda evoluution julmuus, jatkuvat kilpailu, kyynärpäillä eteenpäin meno. Lue Raamattua ja opi elämään hyvänä ihmisenä.<

   Ei evoluutio tarkoita samaa kuin julmuus, kilpailu tai taistelua. Onko ehkä julmuutta, jos leijona tappaa gasellin? Onko myös julmuutta, jos leijonan poikaset kuolevat nälkään, kun äiskä rupesi moralisoimaan eikä hankkinut ruokaa lapsilleen? (Huonosti on oletettu Jumala luonut "luomakunnan".)

   >Evoluutioon opettavat kirjat tulisi poistaa kouluista ja korvata ne opettavalisilla kristillisillä tarinoilla, joissa kerrotaan miten saa rangaistuksen jos varastaa ja hyvän mielen jos palauttaa varastetun tavaran takaisin omistajalleen. Raamatun tarinatkin ovat hyviä, opettavaisia tarinoita.<

   Ehkä aloitus todella oli trolli...

   • Anonyymi

    Unohdin tuossa äsken mainita, että leijonathan olivat alunperin kasvissyöjiä. Mutta sitten ihminen teki syntiä ja kaikkien muidenkin eläinten piti heti ruveta tekemään syntiä eli esim. syömään toisia eläimiä raa'asti niitä tappaen. Huh miten moraalitonta!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   6903