Aihe

Kysely: kuinka moni päässyt alkoholismistaan eroon koronarajoitusten takia?

Anonyymi

Onko löytynyt terveempiä harrastuksia karaokeräkälässä roikkumisen ja alkoholin kittaamiseen sijaan? Jos on löytynyt, onko niitä tullut myös harrastettua?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Korona aika lisäsi ainakin omaa alkoholikulutusta humasti, kotisippailua. Maaliskuun alusta 2020 tähän päivään max 4 päi vää ilman alkoholia. Toki olen harrastanut liikuntaakin paljon enemmän.

  • Anonyymi

   Nyt kun on tullut oltua etätöissä niin aamu alkaa yleensä kauppareissulla kun täytyy hakea kaljatäydennystä. Iltasella sitten kokoonnutaan naapureiden kanssa kotikaraokeiltaa viettämään oluen parissa. Älä kuitenkaan suotta huolehdi kun sinulla ei siellä kotisohvallasi ole koronasta mitään hätää, se kun ei suljetun oven läpi tartu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   312
   10152
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   321
   8363
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   212
   5626