Aihe

USA jakautunut

Anonyymi

kansa, Trumpin aivopestyt kannattajat jotka ovat myöntäneet vaali vilppiin , tämä joukko on samanlaista porukkaa kun Pohjois Koreassa on koko kansa , on määrätty itkemään ja ihailemaan tätä pientä sika pullukkaa , USA normaali kansa kärsii pitkään Trumpin aiheuttamasta pudotuksesta, toivottavasti joku pääsee tarpeeksi lähelle ja lopettaa Trumpin .

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Höpöhöpö. Trumpin puheen jälkeen nähdään taas, kuka todella on huomion keskipisteenä ja ketä koko maailma kaipaa. Trumpin rinnalla Biden on pelkkä vapiseva statisti. Vaalivilppi on totisinta totta, kun nähdään, kuinka suosittu Trump on.
   Ylekin näytti Areenassa Trumpin puheen suorana ja aamun uutisissa suurin osa ajasta käytettiin taas Trumpin vatvomiseen.

   • Anonyymi

    Sano joku USA ulkopuolinen varsinkin eurooppalainen valtio mikä kaipaa trumpia ???


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   327
   10323
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   321
   8456
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   5795