Aihe

Mamutusmainonnan järjettömyys ja outous!

Anonyymi

Nykyään saamme ” nauttia” monista mainoksista, joissa esiintyy tummia mamuja suhteettomasti ja jopa pelkästään. Mietitäänpä hieman tuota asiaa yritysten näkökulmasta.

Yritykset pyrkivät tai niiden pitäisi pyrkiä toimimaan rationaalisesti maksimoidakseen voittonsa. Joka tietysti tarkoittaa, että mainonta kohdistetaan kuluttajaryhmään, joka on selvästi suurin ja ostovoimaisin.

Tummia mamuja on maassamme vasta(!?) prosentin tai parin luokkaa väestöstä. Riippuen tummuuden määrittelystä. Ja hekin kuuluvat vähiten ostovoimaiseen ryhmään.

Joten järjellisesti toimivan yrityksen ei kannattaisi missään nimessä suunnata mainostusta pääosin tuohon ryhmään! Sehän on suorastaan oman yritystoiminnan sabotoimista taloudellisesti.

Kuitenkin monet yritykset toimivat noin epäloogisesti ja järjettömästi!? Kuinka yritysjohdot on onnistuttu pakottamaan tuollaiseen toimiin? Ihan kuin nuo yritykset olisivat muuttuneet joiksikin aatteellisiksi järjestöiksi? Huhhuh..

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niinpä.

   Kyse on länsimaiden eliittien paljastavasta aatteellisesta yhteistoiminnasta. Sehän on oudosti ja katalasti suunnattu valkoisia kantaväestöjä ja pääväestöjä vastaan.

   Poliittinen vasurieliitti on saanut tuekseen oikeastaan kaikki muut eliitit. Valtamedia, oikeuslaitos, poliisilaitos, koulutuslaitos, kulttuurieliitti, viihde- eliitti, some- ja nettijätit ja lopulta jopa yksityiset yritykset!?

   Sehän on suurin salaliitto valkoisia maita, kansoja, kulttuureita ja uskoa vastaan historiassamme! Kun tuota asiaa miettii, niin suorastaan pakahtuu raivosta. Siis jos on kunnon isänmaallinen ja suomalainen suomalainen...

   • Anonyymi

    Onneksi on vielä eräs Ruotsalainen huonekalujätti joka ei tarvitse valkonaamoja mainoksiinsa..ainoastaan ostamaan /maksamaan tuotteensa..


  • Anonyymi

   Jälkiviisaitakaan ei jaksa enää katsoa, kun sielläkin esiintyy suomalaisvastaisuutta.

  • Anonyymi

   YouTubessa pyörii suomalaismainos, jossa mustaihoinen pikkutyttö esittelee koulutarvikkeita. Ja mainostahan on pakko katsoa kymmenen sekuntia tai et voi katsoa itse videota.

   Eli ei enää mihinkään pääse pakoon tuota mamutuspropagandaa!?

  • Anonyymi

   Ironiavaroitus.

   Kyllä nyt maamme pilallemamutuksen jalolle alttarille voi yritys nyt vähän taloudellista tappiota tuottaa. 😉

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   431
   3781