Aihe

Seuraavaksi voi tulla zombipandemia!

Anonyymi

The Debrief kertoo uuden italialaisen tutkimuksen varoittavan, että raivotauti- eli vesikauhuvirus saattaisi muuttua joko luonnollisesti tai ihmisen toimesta ”maailmanlopun” virukseksi. Se muuttaisi ihmisiä hyperaggressiivisiksi uhreiksi – ”zombeiksi”.

Veronan yliopiston ja Parman sairaalan tutkijoiden esittelemä teoria lähtee siitä, että koronan jälkeen maailmassa on ajateltava myös epätavanomaisina pidettyjä vaihtoehtoja suuren luokan epidemioista. Vesikauhu saatettaisiin muuttaa virukseksi, joka itäisi nopeammin, leviäisi nykyisestä poiketen ihmisestä ihmiseen ja saisi potilaissa aikaan erittäin aggressiivista käytöstä. Tauti leviäisi… puremalla.

Vesikauhua levittävän lysaviruksen uskotaan COVID-19:n tapaan lähteneen lepakoista. Joka viides ihmisen saama vesikauhu halvaannuttaa hitaasti. Muista potilaista tulee hyperaktiivisia, yliherkkiä ja aggressiivisia ennen kuolemaansa.

Saapa nähdä.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyperaggressiivisia zombeja on jo havaittukin. Ne raivoavat pääasiassa liikenteessä ja hiihtoladuilla. Mutta erityisesti kuitenkin sosiaalisessa mediassa. Jotkut zombit pyöräilevät ja hakevat hakemalla riitaa muiden kanssa. Toiset puolestaan horisevat "turvallisesta alueesta" johon hyväksytään vain oma zombeilu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   236
   6144