veritulppariskiset ihmiset

Vetäkää paljon valkosipulii ja alkoholiakin ehkä hiukan. Pysyy veret liikkeellä ei tukkeudu ja vampyyritkään ei tykkää.. vaikka toisin voisi luulla. Valkosipuli ohentaa verta mutta vampyyrit ei tykkää valkosipulista.

Kun vetää halpaa kaljaa, valkosipulipitoisia ruokia eikä peseydy ihmiset pysyy erossa koronan aikaan. Niin ja se perseen rutajaminenkin auttaa varmaan kanssa?

Siitä huolimatta olen väleissä ääs-marketin kauniiden myyjättärien kanssa. Miten ne onkin osannu valita semmoset tiskille? ei voi kuin ihmetellä.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuuluuko kunnon ortodoksin pääsiäiseen valmistavaan paastoon valkosipula, halpa olut, perseen pärinä ja sutinointi S- marketin virkailijoiden kanssa? Jos kuuluu, niin olen minäkin tietämättäni kunnon ortodoksi.

      Asiaan! Veritulppiahan syntyy, kun on pitkään paikallaan, eikä liiku. Näin ollen sanoisin, että Euroopan ulkonaliikkumiskiellot ja kotona työskentely selittävät nämä kohonneet tulpat. Otetaanhan veneestäkin se tulppa pois, kun se makaa pitkiä aikoja liikkumattomana kuivalla maalla, ettei se estä veden virtaamista.

      Tulpaa voi suositella yhdelle ihmisryhmälle, nimittäin yksinäisille. Monet pyrkivätkin tietoisesti hankkimaan tulpan. Sytytystulpat sensijaan estävät auton syttymisen tuleen.

      Eihän se veritulppa itsessään taida hengenvaarallinen olla, kun se syntyy yleensä alaraajassa. Sen kulkeutuminen keuhkoon tai sydämeen tekee siitä vituliaisen. Kannattaa pitää vaan suonet niin tukkoisina, että siellä ei tulpat kertakaikkiaan liiku.

      Tiesitkö #muuten, että Japanissa on julkisissa pisuaareissa yleensä yläpuolellansa monitori, jossa pyörii peli. Pisuaarin käyttäjät kilpailevat joko edellistä käyttäjää vastaan tai itsekseen. Yleensä kilpaillaan virtsasuihkun voimakkuudella tai sen kestolla. Kannattaa lukea säännöt hyvin ennen aloittamista, että tietää oikean lajin.
      https://www.youtube.com/watch?v=z9jKuGI1Jgg

      Kontulaan on perustettu oma panimo, joka valmistaa konstailematonta suomalaista perusolutta Tartossa. https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000007863433.html

      • Olenkin aloitteleva maallinen ortodoksi. En meinaa alkaa munkiksi kun tuolla etupuolellakin on pörinää..tämän ikäiseksi mieheksi. Minä muuten todellakin odotan pääsiäisstä..harmi vaan että lammas on kallista ja norjalaiset eivät syö muuta kuin karitsaa??luulevat varmaan sen maistuvan villasukilta..mutta silloin se on wanhaa pässiä eikä tuoretta lammasta. siis karitsasta eteenpäin..niinkuin ortodoksin karitsa..

        tässä on muuten hyvä dokumentti miten lammasta kohdellaan norjassa..luulin sivistysmaaksi..myisivät stana edes halvalla meille jos ei muu kelpaa ku karitsa..https://areena.yle.fi/1-50453989

        olin jossain yökerhossa stadissa hercules tai joku 20 vuotta sitten.. arvaaa mikä siellä pisuaarin yläpuolella pyöri? arvaa arvaa? videokuvaa..heteromiehenä en tietenkään sellasta siedä..olin siellä kusella ja baarissa ryyppäämässä'..


    • Anonyymi

      Toinen hyvä teveystuote löytyy joka marketista; In.kivääri. Keinottelijat ostavat tukustä in-kivääri busseja jauhemaisina.
      Ne ripauttelevat sitä hiukan makeaan tahnaan ja tekevät niistä terveystuotekapseleita.
      Ole taloudellinen ja osta marketistä niitä pieniä pakkauksia. Nappaa teelusikallinen jauhetta aamuin illoin. Ei tartu pöpöt ja tauti silloin.

      Pidä silti turvaväli ja kaasunaamari lärvellä market-alueella liikkuessasi.

    • Anonyymi

      Olette te robo ja pervo aika hitaita kuitenkin.
      Paras tapa ohentaa verta on luonnollisesti kalanmaksaöljy.
      Siksi siinä on määrävaroituksetkin, joita ylittäessä menee jo liikaa notkeytta vereen ja d vitamiinia.
      Sen kyllä huomaa jokainen asioita kokeillut tai seurannut ettei kovinkaan kaksista päivittäistä kalanmaksaöljyannosta tarvita kun alkaa tulla mustelmia pikku tönäyksistäkin.
      Ilmeisesti tuon öljun verta notkeuttava vaikutus on niin paha kilpailija kaikille muille verenohentajille joita lääketehtaat ja lääkärit ihmisille hirmuhintaan määräävät, että asiasta vaietaan niin perusteellisesti, että edes botti ja porvopetti eivat ole vankkurissa mukana

    • Anonyymi

      Nysse uusi määräys sanoo, ettei kovasti ylipainoiset ihmiset tarvi koronarokotusta. Muka ei suojaa.
      Verenpaine oli niin angara, että jouduin pötköttelemään puolipäivää siellä rokotuspaikalla.

    • Anonyymi

      Voisi luulla että asiat ovat kuin ennenkin. Pulskassa kondiksessa oleva tyyppi voi hyvin.

      Salaliittoteoriat kai tässäkin takana, ettei muka...

      • Anonyymi

        On siitä muutakin tietoa. Enintään 10 % salaliittoteorioista pitää paikkansa.


    • Anonyymi

      Mun veljellään on verenvuototauti. Jos sen lääkitys on jääny pois, pieniäkin nirhamnia on vältettävä. Synnynäisesti sellanen. Veri ole hyytyvä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      138
      1920
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1173
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1107
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      935
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      94
      884
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      809
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      744
    8. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      50
      730
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      730
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      676
    Aihe