Tasa-arvon päivä

Anonyymi

Onhan taas femakkosontaa mitkä asiat muka vaatisi korjaamista tasa-arvon vuoksi.

1. Naisiin kohdistuva väkivalta

Femakot jauhaa tuota loputtomiin, vaikka asia on juuri päinvastoin, tytöt ja naiset ovat väkivaltaisempia parisuhteissa, sen kertoo niin tutkimukset kuin tilastotkin, eikä akkoja edes tuomita murhistakaan.

"Vuonna 2008 perheessä törkeän pahoinpitelyn tai henkirikoksen yrityksen kohteeksi joutui 116 miestä ja 111 naista. Nämä ovat poliisin tietoon tulleita tapauksia. Vielä edellisvuonna naiset olivat uhreina useammin, mutta luvut olivat melko lähellä toisiaan silloinkin."
https://yle.fi/uutiset/3-5487134

"Pojat näyttävät joutuvan tyttöjä useammin väkivallan uhreiksi seurustelusuhteissaan. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkimuksessa yhdeksän prosenttia pojista ja kaksi prosenttia tytöistä ilmoitti nykyisen seurustelukumppaninsa lyöneen tai potkineen häntä.

Nimittely ja loukkaava käytös olivat yhtä yleisiä tytöille ja pojille. Fyysisestä väkivallasta yleisimpiä olivat läimäisyt tai kiinni tarttuminen. Kun 22 prosenttia kyselyhetkellä seurustelevista pojista ilmoitti seurustelukumppaninsa läimäisseen häntä, tytöistä vastaavaa oli kokenut 6 prosenttia. Pojista 15 prosenttia ilmoitti, että kumppani oli heittänyt heitä esineellä, kun tytöistä oli joutunut kokemaan vastaavaa 7 prosenttia."

"Vuosina 1970–1994 sai Suomessa henkirikoksen uhrina surmansa 292 alle 15-vuotiasta lasta. Äiti todettiin tekijäksi 41 prosentissa ja isä 26 prosentissa tapauksista. Tuija Vanamon, Anne Kaupin, Kari Karkolan, Juhani Merikannon ja Eila Räsäsen tutkimuksen mukaan[85] lapsella on suurin riski tulla surmatuksi alle vuoden ikäisenä: uhreja oli kaikkiaan 113. Äiti todettiin tekijäksi 73 prosentissa ja isä 23 prosentissa näistä tapauksista. Äiti oli tekijä 63 prosentissa ja isä 29 prosentissa tapauksista, joissa lapsi oli 1–4 -vuotias."
http://fi.wikipedia.org/wiki/Perheväkivalta

"Tämän lisäksi 42 prosenttia nuorten naisten tekemistä henkirikoksista oli kohdistunut seurustelukumppaniin tai lapseen (kaikilla
naisilla vastaava osuus 80 %). Nuorilla miehillä vastaava osuus oli vain 5 pro-senttia."

Jopa syntymättömät lapset joutuvat näiden hirviöiden uhreiksi.

"Raskaudenaikainen alkoholin käyttö aiheuttaa vuosittain kehitysriskin tuhansille sikiöille. Joka vuosi Suomessa syntyy 600-3 000 vauvaa, joilla on jonkinasteinen alkoholin aiheuttama vaurio eli FASD. Kyse on kasvavasta ongelmasta."
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709062200374905_u0.shtml

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      2. Palkkatasa-arvo
      Tutkimusten mukaan naisen euro on keskimäärin 84 senttiä. Kansainvälisen palkkatasa-arvon sopimusta valvovilta elimiltä tulee Suomeen huomautuksia asiasta.

      Samaa lässytystä aina vaan. Tutkitiusti suhteessa työaikaan, naiset hankkii yli euron, puhumattakaan etteivät maksa omia eläkkeitään kun elävät 8 vuotta pitempään.

      • Nainen tekee viikossa valtavasti palkatonta työtä, enkä nyt tarkoita työpaikkoja.
        Naiset voisi ottaa paremmin huomioon kun lääkkeitä valmistetaan, ne kun tehdään aina miehille sopiviksi.
        Voitaisi ajatella myös työpaikkojen lämpötilaa, missä naisilla on kylmä, mutta miehellä sopiva. Naisten pitää vessaankin odottaa pitempi aika, koska heillä ei ole pisuaareja, ts heillä on vähemmän tilaa vessassa.
        Kaappeja suunniteltaessa olisi hauskaa jos muistettaisi, että myös naiset niitä käyttävät eikä ylin hylly siksi olisi niin korkealla. Kyllä sitä parannettavaa vielä löytyy.


      • Anonyymi
        Ashera12 kirjoitti:

        Nainen tekee viikossa valtavasti palkatonta työtä, enkä nyt tarkoita työpaikkoja.
        Naiset voisi ottaa paremmin huomioon kun lääkkeitä valmistetaan, ne kun tehdään aina miehille sopiviksi.
        Voitaisi ajatella myös työpaikkojen lämpötilaa, missä naisilla on kylmä, mutta miehellä sopiva. Naisten pitää vessaankin odottaa pitempi aika, koska heillä ei ole pisuaareja, ts heillä on vähemmän tilaa vessassa.
        Kaappeja suunniteltaessa olisi hauskaa jos muistettaisi, että myös naiset niitä käyttävät eikä ylin hylly siksi olisi niin korkealla. Kyllä sitä parannettavaa vielä löytyy.

        Mitä höpötät, naisten terveydenhoitoon käytetään paljon enemmän rahaa, näkyyhän se eliniässäkin.

        Laita enemmän pääälle jos paleltaa, ei joka paikassa tarvitse paljastella.

        Työpaikoilla ei ole pisuaareja ja muissakin naiset itse viivyttelee vessassa meikkaamassa jne. Usein miehille onkin vähemmän koppeja jos on pisuaari.

        Miehiäkin on lyhyitä, ei kaikkea voi suunnitella lyhyiden ehdoilla.


    • Anonyymi

      3. Alkuperäiskansan ja etnisten vähemmistöjen oikeudet

      Eipä taida olla syrjintää saamelaisia kohtaan, mutta itsenäistykööt toki. Mustalaiset ja muslimit ovat erittäin rasistisia kantaväestöä kohtaan kohdisten paljon rikoksia. 500 vuotta ei ole riittänyt mustalsisten kotouttamiseen eikä 5000 vuotta riitä musuille.

    • Anonyymi

      4. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeudet

      Ei sukupuoli vaihdu vaikka kuinka silpoisivat ja hormoneja söisivät, mies ei synnytä, eikä nainen siitä.

    • Anonyymi

      Taas on 17v nainen puukottanut 20v miestä vatsaan, tälläistä tämä miesten naisiin kohdistama väkivalta on.

      "Poliisi epäilee: 17-vuotias teinityttö puukotti poikaystäväänsä vatsaan – ”Surullinen tapaus”"
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ef8a5c42-b0f0-415a-8ddf-2a4483b1acb0

      Äsken vasta hovinarrit vapautti akan joka toisella kerralla onnistui tappamaan miehen. Toinen sarjapuukottaja sai pikkutuomion pahoinpitelystä, vaikka oli pelkästään tuurista kiinni ettei mies kuollut puukotukseen. Miesten henki ei ole minkään arvoinen kun akka murhaa.

      • Anonyymi

        Kansamme sai pian, eli n. 10 vuoden jälkeen, sotatilamme päättymisestä television pikkuhiljaa koteihinsa ja sitä ennen ns. lännenfilmitappamiselokuvat nuorille viihteeksi ja erityiseksi opetukseksi. Siis 100% tasa-arvoisesti miehille ja naisille.

        Kun tiedetään , mihin mielettömyyteen on yltänyt filmiteollisuuden viihteeksi tarkoitetut riettaus- ja tappamis-, pettämis-, valehtelu- ja varkauselokuvat, niin opetuksesta tuolla alueella ei ole todellakaan jäänyt paitsi tytöt kuin pojatkaan. Siis tytöt ja pojat äidin/isän kainalossa illat jo pienestä pitäen töllöttämässä puukoniskuja, ampumista tai pornoa. Karrikoiden noin suurinpiirtein!

        Oleellinen kysymys on enää jäljellä; mihin Suomen yhteiskunta on oikeasti pyrkinyt tuon karmean katselusaastan opetustarjonnalla maamme kasvavalle väestölle - yli puolivuosisataa?

        Elämää ei saa tuhlata , saatikka saastuttaa sydäntään ehdointahdoin. Silmä on sielun peili. Elämä olisi ollut paljon kallisarvoisempaa nauttia ihanuudesta ja ruuanhankinnasta luonnossa ja ennenkaikkea toinen toistemme seurasta ilossa nauttien perheessä ja yhteisellä työnteon toiminnalla. Näin ennen luonnollisesti toimittiin kautta maailman sivu TASA-ARVOISESTI.

        Suurin ilo on tullut Luojaltamme jo ensiksikin siinä, että syntynyt lapsi on Häneltä saatu iloinen lahja. Ei Raamattu kehoita ketään viemään pientä suloista lastaan toisen nautittavaksi koko pitkäksi päiväksi. Lahja on tarkoitettu enesisijaisesti lahjan saajille eli perheelle.

        Ei kukaan vie upouuttaa lahjaksi saatua mersuakaan joka aamu naapuriin "hoitoon" , kun lähtee aamulla töihin.

        Miksi ilo omasta lapsesta on normitettu ja sallittu yhteiskuntamme määräämänä vain väsyneiksi iltahetkiksi ja viikonlopuiksi? Väsyneet vanhemmat ottavat lapset kainaloon ja "nauttivat" turtana tv-tarjonnasta iltaisin! Ensin kuunnellaan tietysti huutavat uutiset karmeudessaan!

        Vielä -60-luvulla lapsi oli ensisijainen ädin työ ja silti äidit tekivät muutakin työtä niissä puitteissä, kun lapsi ,lapset kasvoivat ja antoivat jo muutamaksi tunniksi aikaan muuhun työ-nimiseen toimintaan. JA ---- koko kautta maailman ja maailman historian on oma lapsi ollut synnyttäjänsä ensisijainen toimintaa ylläpitävä tehtävä eli TYÖ.

        Nyt kansamme on puolivuosisataa varhaiskasvatettu (aidosta rakkaudesta vieroitettu) vieraiden emojen ja erityisesti TV-tarjonnan voimin.

        Mielestäni erityishiontakasvatukseensa nähden silti väkivaltaa ilmenee kansallamme äärimmäisen vähän.


    • Anonyymi

      5. Miesten oikeudet
      Tällä hetkellä yleinen asevelvollisuus koskee miespuolisia Suomen kansalaisia sen vuoden alusta, jolloin he täyttävät 18 vuotta.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Siinä onkin näistä ainoa oikea tasa-arvo-ongelma, joka pitäisi korjata mitä pikimmin.


    • Anonyymi

      Vielä 70-80-luvuilla Suomessa oltiin ylpeitä "tasa-arvosta", vaikka miehiä sorrettiin jo silloin intin suhteen, eläkemaksuissa jne, mutta nykyään femakkojen ja meetoo-akkojen aikana kukaan ei halua kuullakaan siitä. Femakkojen arvo laskenut miesten ja normaalien naisten silmissä pohjamutiin. Saapa nähdä milloin miehet alkaa oikeasti vaatimaan tasa-arvoa.

      • Anonyymi

        Vanhoja sotaveteraaneja pilkattiin. Naiset vietiin kodeistaan työelämävelvoitteen nimissä pitkiksi päiviksi tehtaisiin ym. -70 alusta alkaen. Lapset minne kelpasi 2 kk:n iästä lähtien. Kasvatettiin koko -70-80-luvun ajan sukupovet, joille ei luonnostaan päässyt syntymään vanhempien ja lasten keskinäistä luonollista sidettä. Siis se rikkomalla rikottiin yhteiskunnan toimenpitein raakasti. Luonnollinen vanhemmuusrakkaus kehittyy lapsesta vain omien vanhempien läsnäolon kautta. Se rikottiin tuolloin TASA-ARVON NIMISSÄ.

        Kun vanhemmat eivät moniin vuosiin osaa olla luonnostaan vanhempien ja käsittelevät lastaan kuin naapurin lasta, tälle kehittyy erinäisiä oirein ja siihen keksitään nimikkeitä , kuten ADHD.

        Se on luonnollisen rakkauden osittainen puute ja äidin työelämässä kehittynyt virallinen ote lapseensa. Lue, mitä kuuluu maamme lapsille. Ja sentään huostaanotot tapahtuu vain viimeisessä hädässä!
        https://yle.fi/uutiset/3-11858329


      • Anonyymi

        Facessa on muuten hieno ryhmä "miesten tasa-arvo". Mielenkiintoinen ryhmä, jossa avataan ja käsitellään miehiin kohdistuvaa naisten epätasa-arvoajattelua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanhoja sotaveteraaneja pilkattiin. Naiset vietiin kodeistaan työelämävelvoitteen nimissä pitkiksi päiviksi tehtaisiin ym. -70 alusta alkaen. Lapset minne kelpasi 2 kk:n iästä lähtien. Kasvatettiin koko -70-80-luvun ajan sukupovet, joille ei luonnostaan päässyt syntymään vanhempien ja lasten keskinäistä luonollista sidettä. Siis se rikkomalla rikottiin yhteiskunnan toimenpitein raakasti. Luonnollinen vanhemmuusrakkaus kehittyy lapsesta vain omien vanhempien läsnäolon kautta. Se rikottiin tuolloin TASA-ARVON NIMISSÄ.

        Kun vanhemmat eivät moniin vuosiin osaa olla luonnostaan vanhempien ja käsittelevät lastaan kuin naapurin lasta, tälle kehittyy erinäisiä oirein ja siihen keksitään nimikkeitä , kuten ADHD.

        Se on luonnollisen rakkauden osittainen puute ja äidin työelämässä kehittynyt virallinen ote lapseensa. Lue, mitä kuuluu maamme lapsille. Ja sentään huostaanotot tapahtuu vain viimeisessä hädässä!
        https://yle.fi/uutiset/3-11858329

        70-luvulla vielä isovanhemmat hoiti lastenlapsia ja usein asuivatkin yhdessä, paljon hoitavat vieläkin. Kaikkea ei voi saada, jos molemmat vanhemmat haluaa töihin, on lapsi laitettava hoitoon. Perhevapaat pitäisi jakaa tasan niin kumpikaan ei menetä enempää, säästävät joka tapauksessa yhdessä asuessa enemmän kuin sinkut. Nykyään vaan yh-femakot ei anna isien olla enää lasten kanssa. Yhteiskunta suorastaan kannustaa eroamaan ja erityisesti pojat kärsii siitä. Tulee myös valtavan kalliiksi yhteiskunnalle maksaa yh-tuet, elatusmaksut, asumistuet jne.


    • Anonyymi

      Jumala on säätänyt 10 käskyä ihmiskunnalle tasa-arvon elämäksi.
      Vas.vallankumous ,feakkojen esiinmarssi ja "tasa-arvon" nimissä tehdyt lakimuutokset ovat rikkoneet Jumalan käskyt. Tulos alkaa jo nyt järkyttää, mut mitä on vielä edessä?

    • Anonyymi

      Naurettavinta on vaatimus huippu-urheilun palkkojen tasa-arvoistamisista.
      Eikähän laiteta miehet ja naiset ihan samoihin sarjoihin keskenään, kun kuulemma meissä ei mitään eroja ole?
      Katsotaan sitten kuka pärjää:D

      Yhtä huvittavaa vaatimukset unisex-vessoista, miksei sitten pukuhuoneet ja suihkutilat kelpaa samalla konseptilla?

      Saati sukupuolineutraalit liikennemerkit.
      Tai tittelit, esim palomies ym....eihän kukaan täysjärkinen nainen noista oikeesti voi loukkaantua.

      • Anonyymi

        Naiset itse valittaa miesten ehdosteleva, mutta haluvat yhteiset vessat. Samoin yksi miessiivooja pelottava naisten puolella, mutta naissiivoojat uskaltaa hyvin mennä yksin tiirailemaan isoon miesjoukkoon miesten puolelle. Pelkkiä tekosyitä femakoilla, samat oikeudet oltava miehillä mitä vaativat itselleen. Ei läheskään kaikki miehetkään tai pojat halua naissiivojia.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Taas esimerkki syrjinnästä. Naisiller korvataan kallis syöpälääke rintasyövän hoitoon, mutta miehille ei samaa lääkettä virtsarakonsyövän hoitoon. Naisille tuskin edes niin tarpeenkaan, koska rintasyöpä helppo poistaa ja parantuu hyvin. Sukupuolella ei saa olla mitään eroa mitä hoitoja kustannetaan, mutta jatkuvasti miehiä jätetään hoitmatta syöpien takia, äsken vasta kuoli sukiulaismieskin kun vetkuttelivat hoidon aloittamsta.

      "Mutaatioanalyysissa selvisi, että Kasvilla on kaksi avainpaikassa sijaitsevaa mutaatiota, jotka aiheuttavat syöpäsolujen hallitsematonta kasvua.

      Näihin mutaatioihin on olemassa lääkkeet, mutta niiden saaminen käyttöön ei ole mutkatonta.

      Toinen lääkkeistä on jo markkinoilla Suomessa, mutta se on Kela-korvattava ainoastaan rintasyövän hoitoon, ei uroteelialueen syöpiin.

      Lääkkeen käyttö maksaa Kasvin mukaan noin 3000 euroa kuukaudessa. Kasvi aloitti lääkkeen käytön hinnasta huolimatta."
      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f5b51676-f561-46a0-a746-d06b8bf6522d

      Jos aletaan arvottaa sukupuolen mukaan, miesten henki pitäisi ilman muuta arvottaa korkeammalle, eikä syytä tarvitse selittää.

    • Anonyymi

      Eläkkeisiin tulisi saada tasaarvo.kaikille yhtä suuri eläke.Öky eläkeet pois,samoin eläkeellä tehty työ pitää lopettaa.Palkkiotulot työssäolevilta ja eläkeläisiltä pois.
      Palkoihin liitetty kannustin eläkkeisiin tulee lopettaa.
      Eläkeliitto itse pilaa eläkeläisten toimeentulon,kun ei vaadi tasa-arvoa eläkeläisille.
      saman suuruisina eläkeinä.

    • Anonyymi

      Jälleen kerran nainen osoitti hoivaviettinsä ja äidillisyydensä murhaamalla lapsensa ja oli tappavinaan itsensä ettei saisi tuomiota.

      "Sisä-Suomen poliisi epäilee, että äiti olisi surmannut lapsensa Tampereella.
      Poliisi löysi pienen lapsen kuolleena rantavedestä Tampereen Lukonlahdella.
      Hieman ennen lapsen löytymistä poliisilla oli operaatio Pyhäjärventiellä lähellä Hervannan liittymää. Poliisi löysi sillalta alas pudonneen naisen, joka poliisin mukaan on kuolleen lapsen äiti."
      https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000007995867.html

    • Anonyymi

      "Tilanne eskaloitui", nainen puukotti miehen hengiltä.
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008022842.html

      Yllätys yllätys, niinhän se eskaloituu kun kytät ja oikeuslaitos eivät puutu millään tavalla naisten tekemään väkivaltaan. Ei viedä edes putkaan, saati että saisivat vankeutta taponyrityksissä, tuohon se sitten päätyy ja läheskään aina ei tuomita edes murhasta.

    • Anonyymi

      Ajattelepas että joku pyytää okt alueella muita vahtimasn yhtä.

      Muut asukkaat alkaa pykätä jätkiään häiriköimään, siinä missä muualla lapset toivoo löhiliikuntapaikkoja ja vanhemmat ohjaa lähimetsiin rakwntelemasn, yhdessä paikkaa kösketään huutaa kadulla ja oven pielessä jotta maalitetun kotiin kuuluisi meteli ja aikuiset miehet kiehnää pienellä tobtilla ja kutsuu kamuja mespamaan, ei käytännössä poistu pihasta

      Tämäkö on miehuutta?

      Muualla kyllä naiset ja teinitytöt saa levätä, istua pihassa lukemassa ilman 100 db laitetta alle 50 metrin tai kersalaumaa. Tai mitää. Miesmölinää.

      Miehet muna pystyssö säätää pikku pihassa. Ovat miehiö kun kouluttavat yhtö naista porukassa että hiljaisiutya ei tule

      Minun mielestä pientö ja raukkamaista ja halpsmaista ja sadistista ja julmaa.

      Muualla miehet menee, pyörillä, jalan ym

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3900
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      598
      3677
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3672
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2311
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2265
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      325
      1980
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1957
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1786
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1463
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe