Airydress - kokemuksia

Anonyymi

Täällä maksettuja mainoksia! Älkää Missään tapauksessa tilatko Airydressiltä mitään. Vaatteet paperisia, huonolastuisia. Mainostavat helppoa palautusta, mutta palautus MAKSAA saman verran mitä itse vaatteet. Tai tarjoavat -50%:n palautusta ja vastteita ei tarvitse palauttaa. Itsellä ne meni suoraan roskiin. Kuvissa Vaatteet kauniita mutta todellisuudessa isoja säkkejä. Kyllähän kuvastoon on helppo ottaa kauniita kuvia Kun nuppineuloilla kuroo vaatteet mallin päälle seksikkäältä näyttäväksi.
Palautusrumba on todella paha ja kallis. Minun palautus tskaisin olisi maksanut 77€ ja vaatteiden ostosumma oli 90€.
Varokaa tätä kusetusfirmaa.

23

3507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lupaavat vastata viesteihin 24 h aikana. Sain väärän tuotteen ja laitoin kyselyä, että miten toimitaan. "Vastaus" tuli viiden päivän päästä jossa tarjosivat seuraavasta tilauksesta 10 % alennusta. Vastasin ettei seuraavaa tilausta tule, enkä edelleenkään tiedä miten korjaavat tekemänsä virheen. Vastaukset sähköposteihin ovat googlen kääntäjän suomentamia sekoiluja. Aivan luokatonta asiakaspalvelua! Tulipahan kokeiltua tämäkin mekko-ostos, mutta ei todellakaan enää ikinä uudelleen.

    • Anonyymi

      Minä onneton tilasin sieltä ja totta puhut. Nätti kuva, tuote kaamea!
      Nyt en saa (osaa) edes palautettua!!! Teen aina jotain varmaan väärin, ei ole tullut koodia millä palauttaisin.

      • Anonyymi

        Eihän sinne saa edes lähetettyä reklamaatiota. Tulee aina vastaus " tietojemme mukaan ette ole tilanneet meiltä mitään" kun yritin toimia palautuskäytännön mukaan. Yritin lähettää s-postia valokuvan kera. Ei vastausta. 70 e meni käyttökelvottomista ryysyistä aivan hukkaan.


    • Anonyymi

      Tilasin kaksi hihatonta mekkoa, toinen XXL kokoa ja toinen M kokoa. Sain kaksi XXL kokoista. Vaikea palauttaa. En enää tilaa heiltä mitään.

    • Anonyymi

      Hei, kiitos että kerroit siitä ja minä hullu tilasin, mutta en ajo lunasta sitä paketti ollenkaan.
      Kiitos etukäteen.

      • Anonyymi

        Järkevää tehdä juuri noin, et lunasta pakettia! Kaikki edellä mainitut asiat totta. Minä sain palautettua tuotteet, mutta pari viikkoa meni palautuksen selvityksessä. Jospa sinnikyyteni palkitaan!


      • Anonyymi

        Minun tilaustani ei edes löytynyt heiltä,enkä ole saanut rahojani takaisin! En enää ikinä tilaa mitään heiltä!
        Maksoin verkkopankissa,eikä näy edes,mille tilille suoritus maksettu!!!


    • Anonyymi

      Tilasin kaksi mekkoa, hinta yhteensä 31€. Materiaali oli mielestäni erilaista mitä kuvittelin, mutta molemmat olivat ihan kauniita ja koko osui kohdalleen. Hintaan nähden ihan ok.Onneksi ei tarvinnut ryhtyä palautus rumbaan. Rakasti firman kanssa olin palautuksen suhteen aikamoisessa pulassa. Oli tehty niin vaikeaksi, että hermo meni. postitus olisi Hollantiin maksanut melkein yhtä paljon kuin mekko. Jatkossa en vaatteita enää tilaa.

    • Anonyymi

      Joo kokemusta on. Erehdyin 2kertaa tilaamaan ja molemmat kerrat kaikkea muuta kuin tilaamani tuotteet oli. Toinen tilaamani tuote oli takki. Tilasin varmuuden vuoksi L koon kun ajattelin kiinalaisten koot pieniä. Tämä siis kauhea teltta ihan valtavan suuri.. Palautus mahdoton. Elikkä vien mökille kylpytakiksi jos en roskiin heitä silmistäni pois. Todella huijausfirma tulipahan kantapään kautta kokeiltua.

    • Anonyymi

      No senköhän takia tilaukseni ei edennyt, kun Klarnan kautta olisin maksanut myöhemmin, ja Klarnalla on jonkinlainen tuoteturva,. Sain sähköpostiin tilausvahvistuksen ensin. Mutta kun juuri katsoin sähköpostiani, tilaukseni olikin peruttu. Tosin Florydein kanssa palautusrumba oli aivan sama, olisi pitänyt ostaa aivan vääriä kokoja olevat aatteet,mihin en suostunut, ja palautussumma oli todella pieni. ?!
      Onko kenelläkään positiivisia kokemuksia?

      • Anonyymi

        Voi jestas. Juuri tilasin 2 takkia. Seuraavan kerran säästän ja ostan Suomesta. Ei mahda nyt mitään. Ja minua niin varoitettiin!!!


    • Anonyymi

      Tilasin Airydressiltä ekan ja varmasti viimeisen kerran. Tilasin 3 mekkoa jotka oli oikeesti ihan rääsyjä ja huonolaatuisia. Palautin kaikki ja joutu vielä maksamaan 26,87e kun palautin. Sitä ennen monta viestiä sain laittaa jotta sain osotteen mihin palauttaa. Vielä yritettiin että pidä osa ja maksa näin ja näin. Älkää menkö retkuun.

    • Anonyymi

      Tilasin mekon joka oli ihan hirveä rätti, palautukseen ei pääse pyörittää vaan. Roskiin menee paska😠

    • Anonyymi

      Aika jännää että kaikki haukkuvat. Itse tilasin juuri pitkän epäröinnin jälkeen ekan kerran. Kolme kesämekkoa, aivan järjettömän halpaan hintaan. Olin varautunut kärsimään tappiona, eihän alle kympin mekkoja kannata palauttaa.
      Tilaus tuli ällistyttävän nopeasti. Paketissa oli kolme tilatun kokoista ja näköistä mekkoa. Sopivat kuin nakutettu ja ovat nättejä.
      Materiaali on ainoa kysymysmerkki. Nettikuvaston tuoteselosteista yritin metsästää puuvillaa tai pellavaa. Ei niistä kuitenkaan ottanut tolkkua. Jotain sekoitekuituja nuo ovat, käytössä laatu paljastuu, saas nyt sitten nähdä. Mitään materiaalista kertovaa lappua vaatteissa ei ole.

      Kaikenkaikkiaan nätit mekot tuo parjattu Airydress minulle lähetti.

    • Anonyymi

      Tää näyttäisi taas myyvän niitä samoja vaatteita,joit Nora Koivu,Amanda ym eli muuttaa vaan nimeä ja jatkaa huonolaatuisten kiinalaisten vaatteiden myyntiä.

    • Anonyymi

      Niin ja nyt täytyy tästä päivästä lähtien maksaa veroakin tästä roskasta,Kiinasta tulee.

    • Anonyymi

      Tämä on toinen kerta kun tilaan ja tuotetta ei ole tullut mutta laskut kyllä löytävät perille en koskaan erehdy tilaamaan tästä firmasta ja kun yrittää lähettää sinne yhteydenottoa asiasta niin täysin mahdotonta

    • Anonyymi

      Oikeassa olet. Tilasin pari halpaa paitaa, mutta eivät olleet laadultaan edes sen vähän arvoisia. Palauttaa ei viitsi, liian kallista. Kuponkia 70% ei viitsi ottaa, pitäisi tilata lisää. Tyydyn siis 50% palautukseen ja nuolen haavani.
      Parempi jatkossa maksaa laadusta ja jos mahdollista suosia suomalaista!

    • Anonyymi

      Hei kiitos kaikille kommenteista .meinasin tilata onneksi hoksasin .en tilaa.vaatteet ovat hyvän.näköisiä mainoksessa jne ja edullisia.

    • Anonyymi

      Minulle tuli linkki, etten muka ole tilannut heiltä mitään,,, sain linkkejä eri kielillä...Vaatteen saavuttua olin pettynyt väriin ja kokoon, palauttaminen on tehty liian vaikeaksi!En enää ikinä tilaa k,o firmasta mtään

    • Anonyymi

      Airydressilta tilasin muutaman vaatteen. Eivät vastenneet kuvausta, oli huono laatu, malli ja materiaali. Ohjeen mukaan palutin postissa (netissä tein selvityksen siitä heidän sivuillaan). Lähettivät karhulaskun, jota perintäfirman kautta nyt vaativat, vaikka palautin vaatteet. Harmi, kun löydä postin pau´lautuskuittia enää. Mitä voi tehdä?

      Zalandolta tilasin kuypärän, oli väärä koko. Helposti sujui palautus, ja sain heiltä siitä tiedon sähköpostiin. Sieltä ei ollut mitään maksuvaatimusta.

      Mutta airydressilta perusteeton maksuvaatimus

    • Anonyymi

      Olen edellisen kirjoittajan kanssa samaa mieltä.
      Tämä firma AIRYDRESS (tai sinne päin) nettikauppa harjoittaa selvää huijausta, tilasin 4 vaatekappaletta ja yllätys oli järkyttävä kun avasin paketit. Mikään ei vastannut sitä, mitä olin tilannut. Ei koko, ei materiaali, ei malli, ei väri… kaikki pelkkää sekundaa… Tämä tapahtui nyt loka-marraskuussa. En ole yrittänyt palauttaa, ja miksi, jos siitäkin pitää maksaa…
      TÄMÄ AIRYDRESS EI TODELLAKAAN OLE SITÄ, MITÄ MAINOSTAA OLEVAN!!!!!

    • Anonyymi

      Juu, mitään lähetettä ei tullut, palautus mahdotonta 😥 200e meni hukkaan, kaikki vaatteet todella pelkkää paperia, hiostavaa polyesteriä!! Älkää todellakaan tilatko mitään, koko myös pielessä, vaikka mittanauhalla mitattu, niin aivan eri kokoja tuli, n2kk päästä vielä 😡

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe