Wangan perillinen teki järkyttävän ennusteen vuodelle 2021

Anonyymi

Pitkän elämänsä aikana sokea näkijä Vangelia Bulgariasta esitti monia ennusteita paitsi tavallisille ihmisille, mutta kertoi myös kokonaisen kansakunnan ja valtion tulevaisuudesta. Vangan veljentytärpäiväkirjasta löydettiin äskettäin tulkintoja Venäjän ja joidenkin muiden maailman maiden ennusteista vuodelle 2021.

Selvänäkijän sukulaiset ja sukulaiset ovat toistuvasti huomauttaneet, että sokea nainen putosi eräänlaiseen transsiin, jossa ennustettiin. Perheessä tätä prosessia kutsuttiin "Vanga-ennustuksiksi". Transin aikana Vangelia loi yhteyden muihin maailmoihin, minkä ansiosta hän pystyi tunnistamaan ihmisten tulevaisuuden. Kaikkia näitä katseli pieni tyttö Krasimira Stoyanova - Vangan veljentytär.

Kun tyttö kasvoi, hän alkoi kirjoittaa tädin näkemyksiä. Monta vuotta myöhemmin Krasimiran muistiinpanot ja muut muistiinpanot Vangan ennusteista sekä mielenkiintoisia faktoja hänen elämästään julkaistiin kirjassa "Koko totuus Vangasta".

Kaikkia ennustajan visioita ei kuitenkaan ole toistaiseksi julkistettu, jotkut niistä pidetään tähän päivään asti salassa. Ajoittain palasia Vangan salaisista tapaamisista valtioiden korkeiden virkamiesten kanssa tulee esiin. Monia vuosia Vangelian kuoleman jälkeen hänen visionsa ovat edelleen mysteeri ihmiskunnalle.

Monet yliluonnolliset asiantuntijat ovat mukana ennusteiden tulkinnassa. Bulgarian selvänäkijä ei koskaan puhunut suoraan transsin aikana näkemistään. Jokainen ennustus kuulosti arvoitukselta. Hän teki ennusteita siitä, mikä vuosi 2021 tulee olemaan venäläisille.

Esimerkiksi Vangelia sanoi, että rahaa ei enää tule tavallisessa mielessä, vain numerot jäävät siitä. Nämä useita vuosikymmeniä sitten lausutut sanat saattavat tuntua merkityksettömiltä. Mutta tosiasia on, että paperiraha poistuu vähitellen liikkeestä, ja ne korvataan elektronisilla korteilla.

Nykyään tietokonepelejä ei enää osteta levyltä, kaikki tapahtuu virtuaalimaailmassa. Wang kutsui vuosia 2020 ja 2021 ajaksi, jolloin koko maailman elämässä tapahtuu vakavia muutoksia.

Kerran Vanga puhui paljon Venäjän federaation tulevaisuudesta, hänen ennusteensa eivät aina olleet onnellisia. Bulgarian ennustaja näki, että Venäjän väestö vähenee nopeasti. Syynä tähän on epärehellinen poliittinen peli. Venäläisten enimmäismäärä vähenee ensi vuonna.

Vanga varoitti, että Venäjällä on vakavia ongelmia Krimin liittämisen jälkeen. Selvänäkijä kuoli kauan ennen tapahtumia, mutta onnistui ennakoimaan tämän tosiasian. Hän sanoi monta vuotta sitten, että Venäjä pystyy palauttamaan kerran menetetyt alueet, mutta se ei tuo maalle onnea.

Wanga varoittaa Eurooppaa lähestyvästä sodasta, jonka seurauksena vuodatetaan paljon verta. Euroopan maiden asukkaat alkavat jakaa jotain keskenään. Uskonto toimii tällä hetkellä neuvottelusiruna. Uskonnollisista näkemyksistä tulee tärkein syy joukkotilanteiden syntymiseen.

Kaikki maat seuraavat, kuinka maailmaa tuhoavat kaikenlaiset luonnonkatastrofit. Luonto alkaa kostaa ihmiskunnalle kaikista hänelle aiheutetuista haavoista, hän pystyy palauttamaan menetetyt alueet. Luonnonkatastrofien enimmäismäärä tapahtuu juuri vuonna 2021. uuden vuoden ensimmäisistä päivistä lähtien maata ympäröivät tulipalot, tulvat, maanjäristykset ja kauhea kuivuus.

Elämä Ukrainassa muuttuu positiiviseen suuntaan. Järjestys ja vauraus tulevat pian tähän maahan. Kaupungit kunnostetaan, menetetty järjestys hallitsee Ukrainan kaduilla. Vangelian mukaan tämä tapahtuu, kun pääskynen palaa kotoperäiseen pesäänsä. Asiantuntijat ovat edelleen hämmentyneitä siitä, mitä ennustaja todella tarkoitti. Mutta yksi asia on varma, että pääskystä tulee rauhan takuu Ukrainassa, ja ihmiset voivat vihdoin tuntea olonsa vapaaksi ja onnelliseksi.

Yhdysvalloissa ja Kiinassa on edessään kauppasotia. Mutta sota käydään hiljaa ja uteliaiden silmien huomaamatta. Tämän huomaamattoman sodan päätavoitteena on kaupankäyntitilojen valloittaminen. Molemmat valtiot haaveilevat johtavasta asemasta maailmanmarkkinoilla, mutta vain yksi maa voi menestyä. Vanga on varma, että taivaan valtakunta nousee voittajana tästä sodasta.

Koronavirusepidemian puhkeamisen myötä verkossa levisi huhuja, että Wang näki pian pandemian pian ennen hänen kuolemaansa. Selvänäkijä sanoi myös, että merikaupungista tulisi kauhea sairaus. Ja todellakin, Wuhan sijaitsee meren rannikolla. Mutta nämä huhut ovat edelleen vain huhuja, todisteita tästä ennustuksesta ei ole esitetty.

https://howto-news.info/naslednitsa-vangi-sdelala-shokiruyushhee-predskazanie-na-2021-god/?utm_source=push&utm_medium=referral

Chrome-selain kääntää itse.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      > Koronavirusepidemian puhkeamisen myötä verkossa levisi huhuja, että Wang näki pian pandemian pian ennen hänen kuolemaansa. Selvänäkijä sanoi myös, että merikaupungista tulisi kauhea sairaus.

      Korona tosin ei ole mielestäni kauhea sairaus. Rutto oli kauhea sairaus, koska tappoi n. 50 % väestöstä. Korona on tappanut all prosentin.

    • Anonyymi

      Ennustusten osuminen oikeaan on suhteessa niiden määrään. Mitä enemmän niitä tehdään ja ylläpidetään, sitä todennäköisimmin maailman tapahtumat osuu ennustuksiin. Kun ennustuksia on tehty jo valtavan kauan ja niitä on valtavat määrät, niin yhteensopivuuksien tullessa koetaan uskonnollinen kokemus. Samalla unohdetaan ne muut ennustukset, jotka oli väärässä. Toinen ongelma ennustuksissa on niiden tulkinnanvaraisuus. Kun luodaan vertauksellinen ja runollinen tms. tyylillinen ennustus, mieli voi muotoilla niitä lähes mihin tahansa tapahtumiin. Tässä tyylissä erikoistui Nostradamus, jonka "ennustukset" oli pelkkää markkinointikikkaa horoskooppien myynnin lisäämiseksi. Tulkinnanvaraisuus on taitolaji, jossa ennustuksen luoja tietää, miten ihminen ajattelee ja käyttää sitä hyväksi.

      Yksikään ennustus ei ole ennustus, vaan taikauskoon liittyvää arvailua, sekä mielikuvistusta ja myöskään mielenterveysongelmia poissulkematta.

      • Anonyymi

        Ennustus tarkoittaa ennalta arviointia tai näkemistä. tätä tapahtuu normaalissakin elämässä. esim. "ei tarvitse olla ennustaja ajatellakseen, että näin ja näin tapahtuu"
        Toki on myös väärää ennustamista ja profetiaa, mutta ei tietenkään aina.

        Kun ennustaminen liittyy uskonnollisiin aiheisiin, usein ajatellaan sen liittyvän taikauskoon, "koska kaikki uskonnot liittyvät taikauskoa" tai peräti ovat taikauskoa.
        Toisaalta joa ajatellaan että jokaisen uskonnon edustavan valhetta, yleensä käytännössä ajatellaan niitä ihmisiä jotka tulkitsevat uskontoaan huonosti.
        Tosiasiassa jokainen ihminen on uskovainen siinä mielessä, että hän käyttää vertailevaa ja arvioivaa mieltään erotellessaan maailmaa. Tämä edellyttää arviointikykyä, joka perustuu henkilökohtaisiin näkemyksiin ja uskomuksiin.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe