Siunattua Pääsiäistä

Erään norjalaisen papin, Fredrik Wislöff´in tälle päivälle kohdistetuin sanoin haluan toivottaa siunattua pääsiästä ja pääsiäisen jälkeistä elämää kaikille keskustelijoille.

Maaliskuu 30.
Luuk.23:42–43. Ja hän sanoi: ”Jeesus, muista minua, kun tulet valtakuntaasi.” Niin Jeesus sanoi hänelle; "Totisesti minä sanon sinulle: tänä päivänä sinä olet oleva minun kanssani paratiisis-sa."

Tämän ryövärin syntiä emme saa puolustella tai kaunistella. Hän oli pahan-tekijä ja oli ansainnut pahatekijän kuoleman. Sen hän itsekin tunnustaa.
Mutta sitä suurempi ja käsittämättömämpi on hänen osakseen tullut armo. Hänellä ei ole ollenkaan aikaa parannuksen tekoon. Hän ei koskaan voi tehdä ainoatakaan hyvää työtä eikä millään tavalla osoittaa kiitollisuuttaan. Hän ei koskaan saa tilaisuutta elämässään näyttää, että hänen kääntymisen-sä on todellinen. Hän on niin syvälle langennut kuin ihminen voi olla. Hänen asiansa ovat niin huonosti, kuin ne voivat olla. Ja lisäksi hänen hetken kulut-tua on käytävä kuolemaan.
Ja sittenkin hän pelastuu. Niin käsittämättömän suuri on Jeesuksen armo. Ei ainoatakaan nuhteen sanaa! Ei mitään tutkintoa hänen kääntymisensä ai-toudesta! Ryöväri saa osakseen vain rakkautta ja anteeksiantamusta! Hän pyytää vain ajatusta: muista minua; mutta hän saa koko paratiisin. Hän on arvoton elämään ihmisten kanssa täällä maan päällä. Mutta Jeesuksen rin-nalla hän saa astua autuaitten maahan ja käydä aina Jumalan valtaistuimen eteen.
Oi, rakkauden pohjattomuutta!

5

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hieno ja opettavainen kirjoitus Jumalan rakkaudesta,
      rakastetaan toisiamme, ei tuomita!
      Hyvää pääsiäisen aikaa kaikille!

    • Anonyymi

      Kenenkään syntejä emme saa rakastaa, emme omiamme, emmekä toisten. Oikea rakkaus kyllä kertoo senkin jos näemme lähimmäisemme olevan väärällä tiellä. Jeesuksen esimerkit tästä todistavat.

      Matt. 16:23 Mutta hän kääntyi ja sanoi Pietarille: "Mene pois minun edestäni, saatana; sinä olet minulle pahennukseksi, sillä sinä et ajattele sitä, mikä on Jumalan, vaan sitä, mikä on ihmisten".

    • Anonyymi

      Jeesus ei käskenyt PITARIA menemään pois, vaan sen hengen hänestä, joka ajatteli sitä mikä on ihmisten. Pietari tarkoitti Jeesuksen parasta, vastaus oli selkäpiitä karmiva.

      Voin vain kuvitella Pietarin ilmeen, joka vilpittömästä rakkaudesta Jeesusta kohtaan sanoi nämä sanansa. 😨

      Mark. 8:21 Siitä lähtien Jeesus alkoi ilmoittaa opetuslapsilleen, että hänen piti menemän Jerusalemiin ja kärsimän paljon vanhimmilta ja ylipapeilta ja kirjanoppineilta ja tuleman tapetuksi ja kolmantena päivänä nouseman ylös.
      Mark. 8:22 Silloin Pietari otti hänet erilleen ja rupesi nuhtelemaan häntä sanoen: "Jumala varjelkoon, Herra, älköön se sinulle tapahtuko".

    • Anonyymi

      Voinko ryövärin lailla uskoa, ilman että olen yhteydessä yhteenkään lestadiolaiseen? Siis minkään niitä kymmenistä oikeassaolevaisten joukkojen edustajaan?

      Ja älä nyt vaan kirjoita : "soita sitä kitaraa"! Nöyrä pyyntö.

      • Anonyymi

        Jos sinä olet syntinen ja janoat syntiesi sovitusta, mikään ei estä sinua tulemasta Herrasi ja Vapahtajasi Jeesuksen luokse anomaan armahdusta. Jos näin teet, tulet kohtaamaan ihanan Herran Jeesuksen ja kuulemaan häneltä IANKAIKKISEN ELÄMÄN SANAT. Poikani/tyttäreni sinun syntisi annetaan sinulle anteeksi, ota vuoteesi ja kävele.

        Jos näin onnellisesti tapahtuu, huomaat pian kaipaavasi vertaistesi pelastettujen seuraa. Alat myös janoamaan Herran Pyhälle Ehtoolliselle pääsyä, jossa sinulle vakuutetaan: Tämä on meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen ruumis, sinun puolestasi annettu. Tämä on meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen veri, sinun puolestasi vuodatettu. Mene Herran rauhaan.

        Jumalan siunausta ja rauhaa sinulle ystävämme. 🧡✝


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      285
      3147
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1575
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1301
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1215
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe