Mahdollisuus olisi aina kolmeen pisteeseen

Anonyymi

Jyp hölmöilee pelissä aivan liikaa joka pelissä. Turha se Lukonkin tasoiselle joukkueelle antaa niin paljon eteen apuja, mitä Jyp eilenkin Lukkoa vastaan antoi. Kiekon menetyksiä omassa päässä, vaikka Pakki saakin kiekon itse ekana, ei sitä pystytä antamaan joukkue kaverille, vaan kiekon nappaa usein vastustaja. Samaten jäähyt, niitä vaan tulee aivan liikaa. Vaikka Lukko ei niistä maaleja saanutkaan, ei oma hyökkäys toimi alivoimalla samoin kuin tasakentällisin. Toisen erän lopussa kyllä vslmennuskin nukkui, kuinka voi olla jäähy 5 sekuntia ennen summeria liikaa pelaajia jäällä??? Oliko siinä vielä tarpeen tehdä vaihtoja? No ei varmasti. Välillä peli on liikaa ydin yrittämistä, ei käytetä kaverilla kiekkoa. Tai sitten annetaan todella huono syöttö vastustajan lapaan.
Olisi kiva katsoa peliä, jos joukkue edes yrittäisi kunnolla.
Välillä pakit seikkailevat missä vain, mutta ei estämässä vastustajaa ja näin hän pääsee nokikkain veskarin eteen yrittämään ilmaista maalia. Tai maalin takaa annetaan syöttöyritys suoraan vastustajan lapaan, joka pääsee yrittämään maalia liian helpolla. Jos virheitä saataisiin karsittua edes puoleen, Jyp taistelisi pudotuspelien kotiedusta, peli kulkee välillä tosi mallikkaasti. Mutta tämä vuosi nyt mennään omaa tyhmyyttä näin. Sitä ei voi laittaa koronan piikkiin, vaan se on yksinkertaisesti omaa tyhmyyttä..kue on nuori, mutta välillä myös aivan liian tyhmä, ottaa tarpeettomia jäähyjä ja tekee kiekonmenetyksiä. Tämä helpottaa joka kerta vastustajaa aivan suotta liikaa.

4

711

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä on se kiekon tulevaisuus. 2004 Vierumäellä päätettiin Erkka Westerlundin johdolla, että nyt satsataan junioripolussa yksilötaitoihin. Joukkuepelaajat ohjattiin sivuraiteille ja kohelluskiekko voitti. Nykyään peliäly on pelkkä historiallinen jäänne ja kolmen metrin syöttä omille lapaan todella ylivoimaista. Pakitkin on nykyään vaan hieman alempaan nousevia hyökkääjiä ja heidänkin arvostus perustuu pelkästään pistepörssiin. Lopputulos on tämä ja pahenee jatkossa, koska joukkuepeliä osaavat vanhemmat ikäpolvet siirtyvät syrjään. Jatkossa siis skenaario on se, että kaukaloa kavennetaan ja joukkuepeli puuttuu kokonaan. Jos joku tosiaan maksaa tällaisista näytöksistä, niin parempaa joukkuepeliä voi käydä katsomassa harrastekiekkosarjoissa ja ihan ilmaiseksi. Ellei nyt siis tykkää kohelluksesta ja jatkuvista virheistä.

    • Anonyymi

      Just näin ja sitten nämä älykääpiöt kehtaa vielä kehua omia päätöksiään.

      https://www.iltalehti.fi/jaakiekko/a/378f3b72-4f21-418f-ba39-859039e47e06

      Eihän jääkiekkoa pelata kuin 4 maassa tosissaan. Mitä nämä kuvittelee. Ja lopputulos on se, että vielä yhtään ykkösvarausta ei ole tullut, vaikka se pitäisi olla erittäin todennäköistä. Ja auta arnias kun se tulee, niin Westerlund kertoo taas kuinka päätettiin, että joukkuepeli ei olekkaan joukkuepeliä.

      Viimeisessä World Cupissa, kun oikeasti oli ne parhaat mukana, Suomea vietiin aika pahasti. Tekivät yhden maalin koko turnauksessa ja ikäjakauma oli sellainen, että kyseessä oli siis jo tämän uuden päätöksen "tuotokset". Vastutajat tekivät maalit ja ennen kaikkea, ne maalit rakennettiin hyvällä joukkuepelillä.

    • Anonyymi

      Ei näitä pääpuupeloita kiinnosta muu, kun NHL varaukset. Jos joku näistä pipertäjistä saa viidennenkierroksen varauksen, niin se muuttuu yhdessäyössä näiden sopuleiden jumalaksi. Senjälkeen saat koheltaa minkä kerkiää. Olishan noita pelimiehiäkin. Vai saisko ne laittaa a-junnuihin.

    • Anonyymi

      Nyt kandeis kaikkien JYPin junnujen paeta kauaksi Hippoksesta jos ura kiekkoilijana kiinnostaa pätkääkään. Nokka rantaväylälle ja nopeesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe