Aihe

Drive-in-Alko avataan Humppilaan

Anonyymi

"Alkon viestinnästä kerrottiin eilen myöhään illalla, että Alko tulee avaamaan pääsiäisen jälkeen niin kutsuttuja drive-in-Alkoja, joissa alkoholia myydään hampurilaisravintoloista tutulla tavalla".

https://hymy.fi/uutiset/alkon-vastaisku-koronaturvallisuuteen-ensimmainen-drive-in-alko-avataan-humppilaan/?shared=267672-276443ca-500

-Ensimmäinen avataan vanhan McDonaldsin autokaistan tilalle Humppilaan, kertoo Alkon viestinnästä vastaava Aina-Ilona Viinanen.

-Tarkoituksena on avata kesään mennessä kymmenen tällaista pistettä. Tilauksia otetaan mielellään vastaan netissä, ja ne voi sitten noutaa autokaistalta. Toki meillä palvelu pelaa sitenkin, että jos tulee kaistalle ja pyytää kossua, niin pyydetään ajamaan luukulle kaksi, johon palvelumyyjä on sitten sellaisen käynyt paketoimassa. Luukulle yksi maksetaan, ellei ole netissä suorittanut maksua, Viinanen toteaa.

Drive-in-Alkot eivät välttämättä jää vain koronan pikantiksi erikoisuudeksi.

-Ei toki, meillä on selkeät tavoitteet kasvattaa verkostoa asteittain niin, että drive-inejä olisi vuonna 2024 jo nelisenkymmentä. Lähivuosien tavoitteena on aloittaa myös yömyynti, Viinanen toteaa.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aprillia, aprillia syö silli ja juo kuravettä päälle.

  • Anonyymi

   Ei ole aprillia, koska tilasin jo korin kossua netistä sieltä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   6993