Aihe

Unohtuuko jo pääasia....

Anonyymi

....kun aletaan periaatteesta uhmaamaan korona rajoituksia. Vähän siihen malliin, että me ei totella, me tehdään mitä ite halutaan. Vähän niinkuin viisivuotiaat lapset.
Kansalaiset ei tykkää, että heitä "käsketään", varsinkin kun heitä käskee naiset. Ite vedän maskin päähän sillon kun sitä tarvitaan, pesen kädet ynm, ei oo vielä ylivoimaista, enkä tässä kehu, vaan ajattelen niin, että sitten kun tätä vuosien päästä muistellaan, niin tuskin se silloin tuntuu ylivoimaiselta, ja vaikka tässä menisi viisi vuotta, niin se kannattaa, se viisi vuotta tuntuu joskus lyhyeltä ajalta, mutta tämä asia voidaan edelleen sössiä pahoin. Tätä korona aikaa voi verrata sotaan, niinkuin moni varmaan tekeekin, ja tässäkin vaaditaan turnaus kestävyyttä. Jos nyt aletaan velttoilla, vihollinen pääsee niskan päälle, ja valloittaa kaikki asemat. Sanotaan loppuun vaikka näin, että kollaa kesti, älkää antako tulen sammua..!!

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

    Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
    Kotimaiset julkkisjuorut
    99
    6928