Aihe

Miksi pitää meikata? Ulkonäkö asiat

Anonyymi

Kyllä minä näen miltä henkilö näyttää, oli meikit tai ei.
Ei niillä meikeillä mitään sellaista saa aikaan että ulkonäkö muuttuu täysin toisenlaiseksi, olet mitä olet. Eikä tarvitse katsoa onko ylipainoa, kyllä sen itse tietää ja peiliä voi käyttää apuna tässä, siitä näkee.

Viittaan tähän "PÄÄJOHTAJAN kauneuspalvelukulut olivat siis 4 729 euroa vuosina 2018–2020 eli himpun yli 1 500 vuodessa, reilun satasen kuussa."

Moni muukin joutuu "edustamaan" työtään eikä voi maksattaa mitään kauneudenhoitokuluja firmalle, kunnalle jne. Varsinkin tälläisellä johtajalla on niin hyvät tulot että ihan pikkurahan puutetta ei ole niin kuin meillä duunareilla se on ainaista.

Valtiontalouden tarkastusviraston (VTV) pääjohtaja, mitähän tämänkin nyt pitää edustaa? Joskus on niinkin tavanmukaista että jos esiintyy julkisesti, niin se taho kuten jokin tv kanava tarjoaa sen meikkauksen.

Taitaa olla aika ylimielistä touhua taas tämäkin, kyllä herroilla on edut ja rahat kunnossa. Tavallinen duunari ei saa yhtään mitään mistään, koskaan eikä ikinä ja yksikin moka niin lähtee leipä pöydästä. En anna yhtään sympatioita hänen kauneushoidoilleen koska minua varten tämän johtajan ei tarvitse käyttää mitään kauneudenhoitopalveluita piste!

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007895091.html
Mainitaan se lähde aiheeseen, muutkin muistaa kun kirjoittelette.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   441
   3928