Aihe

Yangon käyttäjien rahat ja tiedot suoraan Putinille

Anonyymi

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   HS:n haastattelemien asiantuntijoiden mukaan sovellus tekee puhelimelle erikoisia käyttöoikeuspyyntöjä. Se haluaa muun muassa pääsyn puhelimen käyttäjän valokuviin, kameraan, mikrofoniin, tekstiviesteihin sekä sim-kortin ja wifi-verkkojen tietoon. Sovellus haluaa tietää myös käyttäjän sijainnin, mutta tämä on taksin tilaamisen kannalta perusteltua.

   • Anonyymi

    Kannattaa suosia Uberia. Se pyytää vähiten käyttäjädataan pääsyä. Taksi Helsingin sovellus pyttää ”fitness ja motion” dataan pääsyä.


   • Anonyymi

    Kuljettajat ovat venäjän tiedustelupalvelun listoilla. Kyydin jälkeen henkilö- ja luottokorttitiedot ovat siirtyneet Venäjän salaiselle poliisille. Sen jälkeen ei kannata mennä Venäjälle, koska voi joutua Siperian vankileirille 10 vuodeksi, jos tiedustelupalvelu toteaa sinut kapitalistiksi.

    Uberin sovellukseen on laitettu hätätilapainike. Kyytikokemuksien mukaan se oli pakko laittaa.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Mutta Putinhan on mukava mies, mielestäni, taistelulajeja harrastanut ja pitää kalastuksesta ja entinen FSB-ukkeli... FSB... on Federal Secufrity Bureau, vähän kuin joku FBI amerikassa luulen.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   6225