Syntisten pöytä on katettu kirkkoon

Anonyymi

"Tamperelaispapit tekivät oman versionsa Erika Vikmanin hittibiisistä".

https://www.youtube.com/watch?v=8svHH6t-51Y&t=225s

"Kun et jaksa enää esittää mitään, kun et suuta pysty supussa pitään, tule luoksemme – pöytä on jo katettu", alkaa Erika Vikmanin esittämä pop-kappale Syntisten pöytä.

Tampereen seurakunnissa oivallettiin, että laulu sopii mainiosti pääsiäiseen. Keskiviikkona julkaistulla videolla papit esiintyvät kappaleen säestämänä. Videota on jo katseltu kymmeniätuhansia kertoja.

"Pappien tribuutti hienolle biisille ja muistutus siitä, että kaikki on valmiina, pöytä katettu ja se on juuri sinulle", Tampereen seurakuntien julkaiseman Youtube-videon saatteessa kerrotaan.

Seurakunnat kiittävät myös Erika Vikmania luvasta tempaukselle. Kappale on Janne Rintalan ja Kaisa Korhosen sanoittama, sävellys on Rintalan, Korhosen ja Mika Laakkosen.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ihmiset-kulttuuri/artikkeli-1.1358941

10

880

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hieno veto.

    • Anonyymi

      Ei pidä levittää puutteellista tietoa.
      Papit ovat useasta eri seurakunnasta.

    • Anonyymi

      Häntä heiluttaa kirkkoa kun se on oikeassa markkinaraossa. Kirkko on jo muutenkin samoissa riennoissa paholaisen kanssa. Niin on ihmisen turmeltunut.

      Gal: 1:10 Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija.
      Gal: 1:11 Sillä minä teen teille tiettäväksi, veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista; (armoa ei anneta asioista eikä hyvistä teoista, se on ansaitsematon lahja, joka otetaan kiitoksella vastaan ja katuvalla sydämellä).

      • Anonyymi

        Sielunvihollisen lonkerot ovat saavuttaneet jo kirkonpalvelioita,seurakuntalaisia,jopa hallituksen jäseniä,lukekaa millaisiin ilmestymismuotoihin saatana osaa verhoutua!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sielunvihollisen lonkerot ovat saavuttaneet jo kirkonpalvelioita,seurakuntalaisia,jopa hallituksen jäseniä,lukekaa millaisiin ilmestymismuotoihin saatana osaa verhoutua!!!

        Kirkkoon ehdottomasti pitää syntisten mennä. Hyvä veto seurakunnilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirkkoon ehdottomasti pitää syntisten mennä. Hyvä veto seurakunnilta.

        Kirkosta ei tule enää muuta kuin muoto oppia, sydämen opista on ihan turha mitään puhua. Ei Hengen hedelmä kypsy, mutta lihan himo ja homo saa irstauden virtaa, se ei ole sitä Herran rakkautta, se yhteys on poikki, maallinen regimentti on niin turmeltunut ja ottanut vallan kirkossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirkkoon ehdottomasti pitää syntisten mennä. Hyvä veto seurakunnilta.

        Jeesuksen jakama ehtollinen jaettiin vain uskoon tulleille opetuslapslle, joten turha sitä on jakaa kristusken ruumista sellaisille, jotka leivän ottaessaan kiroaa kristuksen, eli
        Luterilainen kirkko ei tehnytkään eroa vatikaaniin, jossa lapset kastettiin krsituiseen ja kummi luki lapsen puolesta ettå minä uskon...jne koska lapsi ei osannut enempää uskoa kuin puhuakaan.

        Ehtoollisen jako muille kuin kristuksen seuraajille on tuomioksi eikä siunaukseksi sille joka pelleilee ehtoollisella vaikka inhoaa kristusta.

        Tutkikoon siis jokainen itsensä, joka syö ja juo kelvottoamasti erottamatta kristuksen ruumista muusta
        , syö ja juo turmiokseen. Eli jos minä en ole kristulselle erotettu opetuslapsi vajavainen ehtollis pelleily on silloin minulle turmioksi.


    • Anonyymi

      Eroa kirkosta.fi oli parasta elämässäni muutama vuosi sitten. Pakolliset juhlat tuli käytyä,muuten ei koskaan joten miksi kuulua mihinkään turhakkeeseen !!!

    • Anonyymi

      Punainen Tampere.

    • Anonyymi

      Muistan kun ateistit ja satanistit ottivat kaiken irti siitä kun luterilainen pastori kirjoitti pamfletin "kaikki pääsevät taivaaseen" vuonna 1997. Mediahuomiota ja kohua kertyi YLE: n TV-pääuutislähetystä myöten. Vahinko hengellisyydelle oli tapahtunut. Eihän se ole todellakaan ihan samantekevää mitä valintoja me täällä eläessämme teemme, vaikka ikuista helvettiä ei olisikaan. Alemmat pimeämmät maailmat ovat kyllä ihan totisinta totta...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe