Sebu sai taas kunnialoukkaussyytteen

Anonyymi

Jos tuo ei ole maalittamista, niin mikä sitten?

11

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Saahan tuosta taas mukavasti uhripisteitä kun politisoitunut viranomaistaho on kansalaisen sananvapautta rajoittamassa. Sebu on melko suosittu sosiaalisessa mediassa ja osaa kyllä kääntää nämä vainot omaksi edukseen.

    • Anonyymi

      Sebu levittää rasistista vihapuhetta islaminuskoisia kohtaan siksi, että pieni osa islamuskoisista ei hyväksy homoutta.
      Pesruista n. 80% ei myöskään suhtaudu homouteen hyväksyvästi.
      Miksi Sebu ei tuomitse persuja samasta asiasta.

      • Anonyymi

        Mistä keksit tuon pienen osan muslimeita, jotka eivät hyväksy homoutta? Olisitte islaminuskoisten kimpussa samaan tapaan kuin olette luterilaisten ja ortodoksien kimpussa kun nämä eivät myöskään homostelusta niin välitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä keksit tuon pienen osan muslimeita, jotka eivät hyväksy homoutta? Olisitte islaminuskoisten kimpussa samaan tapaan kuin olette luterilaisten ja ortodoksien kimpussa kun nämä eivät myöskään homostelusta niin välitä.

        Älä syötä trollia. Tässä tapauksessa kannattaa seurata, mitä Sebu sanoo
        Suomalainen organisoidu. Tee vaalityötä. Demlat ulos oikeusjärjestelmästä
        Suomi takaisin


    • Anonyymi

      Demla nosti syytteen, lisää tietoa. Taistelu jatkuu demloja ja kansanvaihtajia vastaan, googlaa
      mikä on demla homma

      Muistakaa vaalityö, demlat nurin, Suomi takaisin, oma kansa ensin

      Sebastian Tynkkynen kertoo nyt 1.4.2021

      Sain tänään tietää toimittajalta, että minua syytetään “sananvapausrikoksesta”. Soitin Oulun käräjäoikeuteen ja tilasin valtakunnansyyttäjän tekeleet.

      Kyse oli siitä, että olin kuntavaalikampanjassani 2017 tuonut esiin kansalaisten aitoja kokemuksia, joista kolme olivat valtakunnansyyttäjälle sellaisia, joista olisi ilmeisesti pitänyt vaieta. Kaikki valtakunnansyyttäjät perustelut perustuivat pelkästään näiden kolmen kansalaisviestin esiintuomiseen.

      Ensimmäisessä oli kyse ahdistavasta läheltä-piti-tilanteesta, toisessa lasten saartamisesta koulun pihalla, kolmannessa humalaisen panemisesta vessassa.

      Lähdin politiikkaan mukaan siksi, että olin kyllästynyt poliitikkojen kykenemättömyyteen nostaa esille niitä ongelmia, joista on tullut osa suomalaisten arkea, mutta joista kansalaiset eivät monesti uskalla julkisesti puhua työpaikan menettämisen pelossa.

      2017 kuntavaaleissa nostin Oulussa voimakkaasti esille maahanmuuton lieveilmiöitä, vaikka muut puolueet eivät kuunnelleet. 2018 Oulussa sitten paljastui valtavat seksuaalirikosvyyhdit.

      Minulle jäi varoitteluista käteen syytteet, mutta en aio luovuttaa, sillä suomalaisessa demokratiassa myös perussuomalaiset näkemykset turvallisuuden parantamisesta ja laadukkaamman maahanmuuttopolitiikan tekemisestä pitää olla sallittuja.

      Uskon, että mitä enemmän sananvapautta yritetään kaventaa, sitä enemmän kansalaisten silmät alkavat avautumaan. Kiitos kaikille teille jo lähes 80 000 seuraajalle, jotka olette olleet tukena ja jakamassa minun yksittäisen oululaisen nuoren miehen viestejä ja hätähuutoja Suomen tilasta eteenpäin. Teidän vuoksi tiedän, etten ole yksin - näin isossa porukassa on paljon muutosvoimaa. Kerron tästä keissistä teille vielä enemmän tänään julkaistavalla Youtube-videolla.

      Oppositiota ei terveessä demokratiassa hiljennetä sananvapaustuomioilla, vaan äänestäjille pitää antaa mahdollisuus äänestyskopissa tehdä valinta, millaisten mielipiteiden pohjalta seuraavaksi tehdään päätöksiä.

      Jos oikeuslaitos päättää, mitkä poliittiset mielipiteet ovat hyväksyttyjä, vaalit ja demokratia menettävät merkityksensä Sehastian

      • Anonyymi

        Onko syyttäjänä taas Toiviainen?


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sebastian Tynkkynen ajoi keskustan nurkkaan Oulussa 2019, Sipilän oma ja keskustan äänimäärä romahti. Kepun kovin kuukahdus Oulussa. Tynkkynen tuuttaa pohjoisesta 16.10. 3020 " PS:n kannatus on nyt kaikista vaalipiireistä suurinta Oulussa 24,8%. Ylen vaalipiirikohtainen kooste (heinä-syys) kertoo, että nousua on tullut viime vaaleista yli 4% (oli 20,4%). Saisimme 5. kansanedustajan. Kuten olen sanonut, Oulu on perussuomalaisuuden uusi pääkaupunki" Sebastian Tynkkynen

      • Anonyymi

        Sebastian twitterissä tietenkin 16.10. 2020 . Sipilä joutui lyömään hanskat tiskiin 2019 ja luopuu ja on myynyt linnaansa Sipoossa ja poistuu koko etelästä ja politiikasta lopullisesti.


    • Anonyymi

      Suomiparka on selvästi rikollisten hallussa tällä hetkellä. Vielä tulee aika jolloin nämä nykyiset mädät hallitsijat joutuvat vastuuseen teoistaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1796
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1407
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1376
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1293
    5. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1279
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1260
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1217
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      641
      1186
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1058
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      13
      1008
    Aihe