Aihe

Maailma vääristää kaiken

Anonyymi

Totuus ei muutu siitä mitä ihmiset sanovat tai tekevät.

Lapsenusko on yksinkertaisen uskoa ja kellä sellaista on, se on sillä vapautettu. Hänen mielensä on vapautettu. Eli hän siis on hengessa yhtä Kristuksen kanssa.

Raamatusta uudesta testamentista voi yksittäinen lukija löytää sellaisen pelastuksen mitä toivoisikin, mutta mitä enemmän ajatusta siihen panee, sitä enemmän tulee ristiriitoja vastaan. Jos puhuu lukemastaan ja ymmärryksestään muille, niin tulee heti poikkeavia näkemyksiä vastaan ja se sisäinen olotila tuhoutuu nopeasti, missä oli uskossa ja pelastuksessa. Siksi koska maailma vääristää kaiken. Raamatussa sanotaan että maailma on pahuuden vallassa ja ihmisten mielet ovat avaruuden henkivaltojen vallassa, ilman pyhää henkeä. Siksi jos pelastuksen ja oikean Hengen löytää raamatusta, mutta ei pidä siitä kiinni vaan antaa sen muiden muotoiltavaksi, niin maailmaa vääristää sen. Se hyvä minkä itse on löytänyt sekoittuu muiden huonoon ja muuttuu itsekin huonoksi. Pitäkää siis kiinni uskostanne!

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tilanne esim. Tällä palstalla on aivan käsittämätön. Mutta toisaalta on hyväkin että eksytys on vahvaa, koska sitä vahvemmin hengellinen totuus kirkastuu sitä verbaalista valhetta vasten! Tätä ei sielunvihollinen voi käsittää.

   • Totuus ja kristinuskonharha ovat toisensa poissulkevia käsitteitä, koska jälkimmäinen on selvä ja iso valhe.


  • Anonyymi

   Lapset ja lapsenmieliset uskoo joulupukkiin, peikkoihin ja jumaliin. Onko sellainen sopivaa täysivaltaiselle aikuiselle. Kysyppä itseltäsi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   290
   5999
  2. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

   Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
   Maailman menoa
   736
   5593
  3. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   204
   4416