Aihe

Hallituksen epidemiatyöskentely

Anonyymi

Tämän voi esittää vaikka vertauksellisena tarinana...

Talon asukkaat ovat huomanneet, että taloon vuotaa vettä. Nyt tarvitaan äkkiä apua, sillä vesi tuhoaa nopeasti kaiken tieltään. Asukkaat ottavat yhteyttä paikalliseen yritykseen, Jaskan Putki & Viemäriin. Jaska itse tulee paikanpäälle toteamaan, että vesihän se siellä vuotaa. Jaska palaa toimistolleen ja alkaa pohtimaan, mitä vesivuoto oikein on ja mitä se tarkoittaa. Ja vesi vain vuotaa taloon. Talon asukkaat hermostuvat ja hoputtavat Jaskaa toimimaan. Jaska ilmoittaa heille "olkaa huoleti, meillä on valmiudet, suunnitelmat ja keinot". Talon asukkaiden olot pahenee ja lopulta he päättävät oma-aloitteisesti tukkia vuotokohtia. Vesi vain vuotaa taloon. Talon asukkaat harkitsevat avunpyytämistä toisaalta. Jaska pahoittaa mielensä ja ärähtää. Sitten Jaska tekee hätäratkaisun ja tukkii yhden monista rei'istä ja odottaa asukkailta kiitosta ja kehuja. Vesi vain vuotaa, olosuhteet pahenee. Aikaa kuluu, Jaska pohdiskelee keinoja. Sitten Jaska keksii, että hän rakentaa padon, jotta vettä ei pääsisi vuotokohtiin niin paljoa, jotta vuoto vähän siitä vaimenisi. Se toimii, mutta vettä vuotaa edelleen. Jaska päättää rakentaa toisen padon toisaalle, Ja kolmannen. Ja neljännen... Vettä virtaa ohi patojen vuotokohtiin. Jaska esiintyy ammattilaisena, odottaen kiitosta ja kehuja. Sitten Jaska päättää tukkia taas yhden reijän. Ja vettä edelleenkin vuotaa taloon. Asukkaat joutuvat eristyksiin ja joutuvat turvautumaan hinnakkaisiin palveluihin, koska talossa ei voi toimia enää normaalisti. Ja vesi jatkaa vuotamistaan.

Mitä talon asukkaiden pitäisi tehdä? Kehua Jaskaa hyvästä työstä, ja antaa veden valua, vai olisiko jo aika ottaa yhteys pätevään yritykseen, joka keskittyy olennaiseen ja tekee oikeat ratkaisut? Jaskan firmalle voisi tehdä jopa reklamaation ja ilmoitus KVV:oon?

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Miksi rokotekriittisiä syyllistetään?

    Yhtä asiaa en tajua. Miksi niitä, jotka suhtautuvat kriittisesti koronarokotteeseen eivätkä halua ottaa sitä ainakaan seuraamatta ensin tilanteen kehi
    Maailman menoa
    428
    3663