Aihe

Persut on paras puolue ja faktoista eniten selvillä

Anonyymi

Voitte lopettaa palstalla jatkuvasti poliittisen vääntämisen koska fakta on se että persut on ja tulee olemaan paras puolue joka kasvaa kasvamistaan ja järki lopulta voittaa vihreät ym kommunistiset aatteet ja ihmisille tulee hyvä olla kotimaassaan.

1. Persuilla on tilastot takanaan tukemassa.
2. Järki ja logiikka on persujen puolella.
3. Persujen mielipiteet ym eivät jatkuvasti muutu mielistelyn takia vaan he ajavat yhteiskuntamme isoimpia ongelmia paremmaksi ja maahanmuutto on yksi niistä.
Joku voi sanoa että se on yksipuolinen aihe mutta maahanmuutto vaikuttaa oikeudenmukaisuuteen työllisyyteen turvallisuuteen terveyteen ilmastoon ja moniin muihin asiohin.

Uurnilla tavataan. Persut lähtee äänestykseen jo kolmannen kerran ja niin tekee kaikki muutkin älykkäät ihmiset. Teidän ongelmanne on se että median luoma maine on teille totuus koska ette osaa ajatella itse omilla aivoilla ja vertailla paperilla lukevia juttuja ympäröivään todellisuuteen sekä käsitellä niitä logiikan järjen ja TIEDON avulla. Tiedän sen koska SDP VIHREÄT JA VASEMMISTO on vallassa. Ei tarvitse kuin pikaisesti katsoa niin pystyy vetämään vessasta alas nämä kolme puoluetta. Silti niillä on valtavasti kannattajia. Veikkaan että alle 100 äo:n kerhossa suurin osa. Siellä on ihmisiä jotka luulee että kärpäsen paskan kokoinen suomi pelastaa maailman ilmaston. Meitä ei kutsuttu ilmastokokoukseen koska meillä ei ole VÄLIÄ me emme merkitse yhtään mitään siinä torjunnassa. Siellä on ihmisiä jotka ovat feministejä sillä huonommalla tavalla vaatimassa sitä että taidot ei saisi määrätä työpaikkaa vaan sukupuolikiintiöt tai jotkut helvetin väri kiintiöt ym. Aivan järjen vastaista. Siellä on ihmisiä jotka luulevat että ihmiset haluavat siirtyä pyörillä ajajiksi niinkuin lapsena ja että kaikilla on siihen mahdollisuus. On monia ammatteja joissa auto on pakollinen välimatkojen ja epäsäännöllisten juttujen ja reittien takia. On ihmisiä joiden mielestä suomalainen joka omistaa keskimäärin 3600e auton pystyy ostamaan kymmenien tuhansien sähköauton. Aivan järjetöntä. Lisäksi autoilija maksaa 7 miljardia jostain mikä ei liity autoihin eli kun näet liikenteessä yksityisautoilijan kumarra saatana koska hän on suurin hyväntekijä ja lahjoittaja suurempi kuin viherpiiperöt pyörillään.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Siksi PS suurin ja suosituin

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   6213