Aihe

Onko jollekin vielä epäselvää Marinin epäpätevyys ja saamattomuus?

Anonyymi

Katsotaas vähän, millainen hölmö pääministeri meillä on:

-koronapandemian alussa lentokentät pidettiin kuukausia avoinna kaikille tartuttajille tulla ja mennä mistä päin maailmaa tahansa, minkä johdosta virus tuli vapaasti Suomeen
-koronarokotuksia ei alettu antamaan heti alusta lähtien eniten siellä, missä tartuntoja on eniten, vaan pääministeri jakoi rokotteita yhtä paljon koronavapaisiin peräkyliin kuin pk-seudulle ja Turkuun, vaikka tauti oltaisiin saatu taltutettua nopeammin juuri paremmalla kohdentamisella
-Marin peräänkuulutti viikkokausia ulkonaliikkumiskieltoa, vaikka kaikki niin hallitus- kuin myös oppositiopuolueet sitä vastustivat; Marin kuitenkin väkisin vei hallituskumppaneilleen läpi lakiehdotuksen, joka kuitenkin kaikessa typeryydessään tyrmättiin perustuslakivaliokunnassa. Mikäli Marin olisi uskonut järkipuhetta, niin tässä ajassa oltaisiin saatu jo järkevämmät ja tarkemmat rajoitustoimet säädettyä, ja tautilukuja oltaisiin saatu alemmaksi.
-Suomi AINOANA POHJOISMAANA ei Marinin takia ole vaatinut rajoilla negatiivista testitulosta maahantuleville ulkomaalaisille, koska Marinin mukaan testipakko loukkaa näiden ulkomaalaisten ihmisoikeuksia! Onko hullumpaa kuultu!
-Nyt Marin lähti kesken kaiken pääsiäislomalle, ja alkaa vasta lomailunsa jälkeen säätämään uusia rajoituksia. Tämä siitä huolimatta, että Marin väitti päällä olevan hätätila. Voiko huonompaa pääministeriä ollakaan? Ei ihme, että kokoomuksen ja persujen kannatus on jo mennyt sdp:n ohi.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Monessa muussa maassa Marin olisi jo haastettu valtakunnaoikeuteen.

  • Anonyymi

   Tuskin kukaan muu olisi hoitanut koronakriisiä yhtään paremmin kuin pääministerimme Marin.

   • Anonyymi

    jälkiviisaus on aina helppoa, mutta hyvin marin on hommansa hoitanut sillä hetkellä olevalla tiedolla mitä on ollut. ei varmastikaan helppoa, kun jopa yhden ja saman viraston virkamiehet heittelevät keskenään ristiriitaisia näkemyksiä. tee nyt sitten niiden mukaan päätöksiä..


   • Anonyymi

    Ai että sillä ei muka olisi ollut merkitystä, jos ulkomaalaisilta matkustajilta oltaisiin vaadittu rajoilla koronatestit, jos rokotuksia oltaisiin painotettu pahimmille tartunta-alueille, ja jos ulkonaliikkumiskiellon kanssa nyhräämisen sijasta oltaisiin jo säädetty tarkemmat rajoitukset? Näitä kaikkia on mm. kokoomus vaatinut, ja jos niin oltaisiin toimittu, olisi tartuntalukemat aivan varmasti alemmalla tasolla, ja nyt ryhdyttäisiin jo availemaan kirjastoja, ravintoloita, museoita ja kaikkia muita paikkoja, sen sijaan että nyt ei yhtään tiedetä, kuinka kauan niitä vielä pidetään suljettuna! Eipä olisi kyllä huonommin hoitaa näitä asioita kuin mitä Marin on hallituksineen tehnyt!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    jälkiviisaus on aina helppoa, mutta hyvin marin on hommansa hoitanut sillä hetkellä olevalla tiedolla mitä on ollut. ei varmastikaan helppoa, kun jopa yhden ja saman viraston virkamiehet heittelevät keskenään ristiriitaisia näkemyksiä. tee nyt sitten niiden mukaan päätöksiä..

    Siinä ei ole mitään jälkiviisautta, että oppositio on vaatinut jo kuukausikaupalla rajoille testauspakkoa ulkomaalaisille matkailijoille, ja Marin on ne vaatimukset torpannut. Samaan aikaan kaikki muut Pohjoismaat vaativat testausta rajoillaan.


  • Anonyymi

   Voi voi,pitkäperjantai vasta iltapäivässä ja aloittaja on jo selvästi krapulassa tai ainakin laskuhumalan puolella negatiivisuudestaan päätellen. Sitä se oikeistolaisuus teettää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2375