Aihe

Feministinen kadunauraus, noinkohan onnistuu?

Anonyymi

Miten Haaviston Pekka sitten Kuliksesta pääsee duuniin, jos ajotietä ei ole aurattu? No onhan Pekalla kyllä valtavan iso ympäristöystävällinen nelivetomaasturi, joten ongelma ei ehkä olekaan niin iso.
Mutta entä Jani Toivola? Pitäisi kutenkin päästä taksilla veronmaksajan piikkiin kulkemaan ja onhan matkakorvauksetkin kuitattava, mieluummin kahteen kertaan. Voiko matkakorvauksia laskuttaa valtiolta, jos taksi ei päässytkään kulkemaan?
Tästä ongelmalähtöisestä ajattelutavasta on päässyt tulemaan paha tapa. Mietitään sensijaan kuinka mukava Fatmama Darralla on hurauttaa korruptiosähköpyörällään lattelle, kun kevyen liikenteen väylä on nätisti putsattu.
Ihan mukavaa pohdiskelua pitkäperjantain ratoksi, joskin teoreettista, nyt kun ilmastonmuutos on muuttanut etelä-suomen talvet mustiksi.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hieno juttu, jos saadaan feministit auraamaan katuja. Tähän asti nuo ovat pyrkineet välttelemään töitä linnoittautuen tiukasti suojatyöpaikkojensa sisätiloihin.

  • Anonyymi

   Onko VTV:ssä ollut vallalla feministinen johtaminen?

  • Anonyymi

   Onkin kiva katsella kun 10 femakkoa lumikolien ja lapioiden kanssa yrittää sopia mistä aloitetaan ja miten edetään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   286
   8170