Aihe

Brittimuunnos lisääntyy

Anonyymi

Britti muunnos lisääntyy Suomessa ja lujaa! Pöijät-Hämeessä voidaan katsoa, että 95 %on brittimuunnosta! Joten, olisiko myös liikkumisrajoitus aihetta rajoittaa kuntarajoihin! Jos kysyttäisiin kansalaisilta, he sallivat liikkumisrajoitukset. Mitä tekee meidän päättäjät? He kinastelee jo toista vuotta, saako niin tehdä!?! Nyt on hätätila!!! Liikkumisrajoitukset on ehdottomasti otettava käyttöön. Poliisit ja armeija valvomaan! Nämä etelän lomailijan sekä muut, jotka nyt matkusti suosituksista huolimatta niille vuokramökeille, menevät ja myös ne omille mökeille menneet kironatesteihin! Heidän tulee odottaa se positiivinen tulos ennen kuin saavat tulla työpaikalle. Tämä siis, jotta he eivät tuo meille, jotka noudattivat suositusta, tätä tautia! Jätin väliin menemästä omalle mökille huomatkaa. Ei kukaan jaksa enää tätä tilannetta kauaa. Karanteenissa oltu jo yli vuosi! Nyt meidän päättäjät, unohtakaa saako näin tehdä, ajattelu! Ei teidän päitä tästä vadille laiteta. Päin vastoin! Turhaan kuoli se henkilö, joka mahdollisesti sai kauppareissulla tämän taudin. Turhaan kuoli ne yli 800 henkilöä meidän tyhmien päätösten vuoksi tai sanoisinko sillä välin, kun meidän päättäjät kinastelee keskenään. Karanteeniin taitaa joutua koko päättäjien väki. Olisipa vielä presidentillä päätösvalta. Hän olisi varmasti laittanut sellaiset rajoitukset, että meidän kauniista maasta saa nauttia kaikki elävänä ilman koronaa! Toivon selviävän elävänä tästä taudista. Rokotusta en ole saanut! Lieneenkö ehdin koskaan saamaankaan. Töissä pitää käydä ja tätä yhteiskuntaa pyörittää. Etätyö ei ole ihan täysin mahdollista ja yksineläjänä tämä tilanne suorastaan jo oksettaa! Onnellisia ja välinpitämättömiä ne joilla on siellä kotona seuraa. Vapaa-ajalla tapaan yhtä ystävää tai toista ystävää. Jonkin verran näitä läheisiä omaisia. Joten päättäjät. Nyt niitä viisaita päätöksiä kehiin! Liikkumisrajoitukset ja kaikki rajat kiinni! Kiitos.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä hallituksen pitäisi nyt päivittää virustorjunta ohjelmistonsa.

   • Anonyymi

    Ehdottomasti ja pikaisesti.


  • Anonyymi

   Liikkumarajoitusten suhteen ollaan jo kuukausia myöhässä, koska pitäisi rajoittaa näitä turhia aloituksia?

   • Anonyymi

    Koskaan ei ole myöhäistä. Jokainen kuolema tähän koronaan on turha.


  • Anonyymi

   äitilläs oli hätätila kun sua teki.

   Minkäänlaista hätätilaa EI OLE OLEMASSAKAAN.

   Katso tilastoja trolli ennenkuin auot suutasi.Mitään rajoja ei tarvitse sulkea mistään.Ihmisiä ei ole kuollut sen enempää kuin ilman tätä väitettyä koronaakaan.Sen sijaan flunssatapaukset ovat pudonneet joka maassa ympäri maailman TODELLA rajusti,yhtä paljon kuin koronaa on tullut jostain lisää....eli toisinsanoen flunssat on merkattu koronaksi tilastoihin.

   Testeistäsi ja vouhkaamisestasi sen verran että PCR testi EI SOVELLU minkään viruksen testaamiseen että onko henkilöllä virus vai ei.

   Sen on sanonut TESTIN LUOJA ITSE.

   Sykli, jos tajuat mitä se merkitsee testiä tehdessä.Niitä saisi olla enintään 27.
   Sen yli kun mennään, KUKA TAHANSA VIRUKSETONKIN NäKYY TESTISSä POSITIIVISENA.

   Saadaan siis valehdeltua tartuntojen määrä vaikka niitä EI OLISI.

   27 yli ei saisi mennä, meillä ja muualla maailmassa tehdään 45 sykliä ja koko testin ollessa pelkkääs soopaa tulokset ovat puhdasta epätieteellistä valetta.

   Kymmenet tuhannet tiedemiehet, virologit, lääkärit, hoitajat,professorit ja tutkijat ympäri maailmaa ovat aukottomasti todistaneet ettei mitään epidemiaa ole.

   Aloittajan kaltaiset yksinkertaiset vouhkaajat tosin pahentavat ongelmaa vuodatuksillaan.Teidät pitäisi sulkea netistä vuodeksi.

   TUTKI ASIOITA ENNENKUIN MESSUAT,IMBESILLI!

   • Anonyymi

    Juuri sinunlaisten takia tämä korona pysyy keskuudessamme. Tehohoidossa olevat ja kuolleiden omaiset voivat olla eri mieltä. Kyselyn mukaan aika suuri joukko toivoo rajoituksia mm. ulkonaliikkumiskiektoa. Myös maskipakko tulisi kaikkiin julkisiin tiloihin. Miksi sinä nimittelet minua? Helpottaako se sinua? Jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Myös sinulla. Hyvää kesän odotusta sinulle. Toivon, että säästyt tältä kauhealta koronalta.


  • Anonyymi

   Perustuslaki estää kaiken nopean ja järkevän toiminnan. Perustuslaki pitäisi muuttaa toisenlaiseksi näiden pandemioiden varalta.perustuslaki ei suojaa kansalaisten henkeä.

   • Anonyymi

    Totta varmaan. Mutta lakia tulee muuttaa niin että maamme kansalaiset voivat elää turvallisesti. Onhan tässä ollut jo aikaa sitä muuttaa ja mitään ei näytä tapahtuvan. Tyhjää asioiden pohdintaa. Ja kansa kärsii ja turhia kuolemia tulee. Ehkä meistä halutaankin päästä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   6128