Köyhyyden tarvikkeet

Anonyymi

Köyhyys on hyvin pitkälle tarvikeurheilua. Tarvitaan elintarvikkeiden valmistusvälineistö ja paikka, unen paikka tai siihen soveltuva alue, unen rievut, peseytymisen alue, vaatetusesineet, vaatetusesineiden pesemisen alueet jne. Vain muutamina esimerkkeinä.

On myös mahdollista toimia ja operoida toisinkin, mutta se vaatii jo sitten paljon osaamista. Tai ne ominaisuudet, jotka kuuluvat ihmiseen silloin, jos hyväksyy tai on itse ymmärtämättä, että rikollisuus on oma toimintatapa.

Lisäksi voi olla meneillään useanlaisia erilaisia projekteja. Jotka voivat käsittää monia mahdollisia asioita maailmankaikkeudessa ja maaplaneetalla.

Vaikeinta köyhyydessä on toki ravinto, vaatetusesineet ja sitten puhtaus ja neljänneksi niiden projektien toteuttamien, jotka vievät ihmisen elintarvikevirtojen äärelle. Nämä siis asioiden vaikuttavuusjärjestyksessä.

Muutoin kokemuksen köyhyydestä vaihtelevat sen mukaan, kuinka ihminen suhtautuu esim. yhteiskunnan syrjäyttämistoimenpiteisiin. Jos ja, kun koulutuksessa ihmisille jätetään tuomatta esille, että on olosuhteita. Niin se voi ja aiheuttaa nykyihmisille ongelmia.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin, sain uuden 10 litran kattilan ostettua lopulta. Köyhä voi olla näin keväisin aika hyvillä mielin.
      Jo sängyn petauskin alkaa käydä työstä.

    • Anonyymi

      Mukavaa pääsiäisenloppua normaaliin.

    • Anonyymi

      Miten niin köyhyys on tarvikeurheilua? Köyhä pärjää yllättävän vähällä arsenaalilla, jotka ei kaiken lisäksi edes maksa mahdottomia. Osan voi hankkia edullisesti kirpparilta, osan voi ostaa muuten edullisesti jostain röhnämarketista.
      Erilaisia lahjoitetaan palstoja on, joista voi bongata ilmaiset tavarat, kuten kodinkoneita, jos niitä tarvitsee.

      • Anonyymi

        Ruon valmistukseen tarvitaan energianlähde. Se voi olla sähkö, öljy, kivihiili tai mikä tahansa. Jo näiden tuotteiden käytettäväksi aterian valmistukseen on vaatinut miljardiluokan investointeja. Monet köyhät valmistavat ravintoa itselleen.

        Monet ihmiset tarvitsevat seinät, ne ovat monesti tehty yli kalliilla. Ja ne pitää korjata viimeistään 3-4 vuoden päästä. Jo, että näihin seiniin tai niiden sisälle pesimään on tarvittu valtavat määrät energiaa ja pääomaa. Osa köyhistä voi vaikka pitää ideaalina oleskella seinien sisälle vaikkapa sateen sattuessa, jos sellainen on mahdolista?

        Vaatetusesineet ovat yhä useammin tehtyjä teollisuustyyppisessä ympäristössä. Ja tuodaan konteissa kotimaahan. Joka yhden lentokoneen tai laivan rakentaminen on valtava ponnistus. Ja kontteja on sekä laivoissa, että lentokoneissa.
        Ja kuitenkin ainakin osa köyhistä varmaankin olisi mielissään siitä, että voisi käyttää olosuhteiden mukaisia vaatetusesineitä.

        Samoin on lähes jokaisen asian kanssa, joka ei ole ihmisen itsensä sisällä, että ne on pitänyt tuottaa monimutkaisten prosessien kautta, joiden monimutkaisuus koostuu niiden yksityiskohtien hyödyntämisen ymmärtämisestä. Onhan ihminen sisältäänkin tietenkin monimutkainen. Ja ihmisten ostamisia ja niiden sisäosien kauppaakin käydään. Niin silti se ei kuulu otsikon alkuperäiseen luonteeseen.

        Jossa onkin siis ehkä oikein ja perusteltua sanoa, että köyhyys on tarvikeurheilua sikälikin, että tarvikkeet tulisi kestää verrattuna siihen, että ne tarvittaessa vain hakee ja heittää pois.


    • Anonyymi

      Voi jeesus! Olit sitten köyhä tai kipee, rikas tai laiha, paksu tai pieni, pitkä tai kalju, aina tarvii tarvikkeita. Ei se käyhyys ole sen kummempi olotila kuin muutkaan.

      Terveisin; elämän kouluttaja psyoterapeutti, hortonomi, sikaltilallinen

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe