Aihe

Köyhyyden tarvikkeet

Anonyymi

Köyhyys on hyvin pitkälle tarvikeurheilua. Tarvitaan elintarvikkeiden valmistusvälineistö ja paikka, unen paikka tai siihen soveltuva alue, unen rievut, peseytymisen alue, vaatetusesineet, vaatetusesineiden pesemisen alueet jne. Vain muutamina esimerkkeinä.

On myös mahdollista toimia ja operoida toisinkin, mutta se vaatii jo sitten paljon osaamista. Tai ne ominaisuudet, jotka kuuluvat ihmiseen silloin, jos hyväksyy tai on itse ymmärtämättä, että rikollisuus on oma toimintatapa.

Lisäksi voi olla meneillään useanlaisia erilaisia projekteja. Jotka voivat käsittää monia mahdollisia asioita maailmankaikkeudessa ja maaplaneetalla.

Vaikeinta köyhyydessä on toki ravinto, vaatetusesineet ja sitten puhtaus ja neljänneksi niiden projektien toteuttamien, jotka vievät ihmisen elintarvikevirtojen äärelle. Nämä siis asioiden vaikuttavuusjärjestyksessä.

Muutoin kokemuksen köyhyydestä vaihtelevat sen mukaan, kuinka ihminen suhtautuu esim. yhteiskunnan syrjäyttämistoimenpiteisiin. Jos ja, kun koulutuksessa ihmisille jätetään tuomatta esille, että on olosuhteita. Niin se voi ja aiheuttaa nykyihmisille ongelmia.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näin, sain uuden 10 litran kattilan ostettua lopulta. Köyhä voi olla näin keväisin aika hyvillä mielin.
   Jo sängyn petauskin alkaa käydä työstä.

  • Anonyymi

   Mukavaa pääsiäisenloppua normaaliin.

  • Anonyymi

   Miten niin köyhyys on tarvikeurheilua? Köyhä pärjää yllättävän vähällä arsenaalilla, jotka ei kaiken lisäksi edes maksa mahdottomia. Osan voi hankkia edullisesti kirpparilta, osan voi ostaa muuten edullisesti jostain röhnämarketista.
   Erilaisia lahjoitetaan palstoja on, joista voi bongata ilmaiset tavarat, kuten kodinkoneita, jos niitä tarvitsee.

   • Anonyymi

    Ruon valmistukseen tarvitaan energianlähde. Se voi olla sähkö, öljy, kivihiili tai mikä tahansa. Jo näiden tuotteiden käytettäväksi aterian valmistukseen on vaatinut miljardiluokan investointeja. Monet köyhät valmistavat ravintoa itselleen.

    Monet ihmiset tarvitsevat seinät, ne ovat monesti tehty yli kalliilla. Ja ne pitää korjata viimeistään 3-4 vuoden päästä. Jo, että näihin seiniin tai niiden sisälle pesimään on tarvittu valtavat määrät energiaa ja pääomaa. Osa köyhistä voi vaikka pitää ideaalina oleskella seinien sisälle vaikkapa sateen sattuessa, jos sellainen on mahdolista?

    Vaatetusesineet ovat yhä useammin tehtyjä teollisuustyyppisessä ympäristössä. Ja tuodaan konteissa kotimaahan. Joka yhden lentokoneen tai laivan rakentaminen on valtava ponnistus. Ja kontteja on sekä laivoissa, että lentokoneissa.
    Ja kuitenkin ainakin osa köyhistä varmaankin olisi mielissään siitä, että voisi käyttää olosuhteiden mukaisia vaatetusesineitä.

    Samoin on lähes jokaisen asian kanssa, joka ei ole ihmisen itsensä sisällä, että ne on pitänyt tuottaa monimutkaisten prosessien kautta, joiden monimutkaisuus koostuu niiden yksityiskohtien hyödyntämisen ymmärtämisestä. Onhan ihminen sisältäänkin tietenkin monimutkainen. Ja ihmisten ostamisia ja niiden sisäosien kauppaakin käydään. Niin silti se ei kuulu otsikon alkuperäiseen luonteeseen.

    Jossa onkin siis ehkä oikein ja perusteltua sanoa, että köyhyys on tarvikeurheilua sikälikin, että tarvikkeet tulisi kestää verrattuna siihen, että ne tarvittaessa vain hakee ja heittää pois.


  • Anonyymi

   Voi jeesus! Olit sitten köyhä tai kipee, rikas tai laiha, paksu tai pieni, pitkä tai kalju, aina tarvii tarvikkeita. Ei se käyhyys ole sen kummempi olotila kuin muutkaan.

   Terveisin; elämän kouluttaja psyoterapeutti, hortonomi, sikaltilallinen

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   6247